Snaip3Rs Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Sveiki visi gign lietotāji es te esmu jauniņais un vēlos uzdot jautājumu! Biju jau meklējis alliedmods gignā un google bet nekā tik atradu ka jaizmanto amxmodx divainu versiju! Man ir hl serveris es vēlētos uzzināt kā var viņam pielikt pluginus un piemēram lai timeleft rāda un citas fīčas. Lūszu esat izpalīdzīgi. Un paldies jums kas palīdzēs un nevajag spamot ja nezin kā pareizi jādara un pie sorkut man ir uztaisīts speciāli šāds texts! "D:\Documents and Settings\Janis\Desktop\hl\hlds.exe" -console -game valve +maxplayers 20 +map crossfire Es tirši zināju ka tā jadara kamēr citi tur caur to control aneli meklē kur ir tikai cs trike serveris! Bet tas tā man vajag palīdzību kā serveri padarīt interesantāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Instalē AMX mod X. Viss tā pat kā CS'am, tikai package jābūt Half-Life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted December 8, 2009 Author Report Share Posted December 8, 2009 (edited) Nu man amxmodx instelēt cstrike folderā nevis valve! Un ja tā tad kā man strādas half life serverim timeleft un citas lietas tamlidzigas? Un es jau biju instelejis valve mape amxmodx un man nobruka HL dabūju pa jaunu taisīt! Edited December 8, 2009 by Snaip3Rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Nu bļāviens. Visiem cs serveriem ir atsevišķa sadaļa. Kāda velna pēc jūs lienat te?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted December 8, 2009 Author Report Share Posted December 8, 2009 (edited) Sory es te jauniņais un ja var moderator ludzu parliec šo topiku pie CS Un man nesanāk sataisīt! Edited December 8, 2009 by Snaip3Rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 `Padari serveri interesantāku`, izlasot n-tās pamācības, kuras ir saveidotas counter-strike sadaļā, aplūko pinotos topikus. Tik elementāras lietas ir vairākkārt pārrunātas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts