Jump to content
GIGN Forum

Lāzera Metramērs


allworth
 Share

Recommended Posts

Man radusies nepieciešamība pēc kāda rīka, ar ko samērīt attālumus telpās lielos daudzumos, tāpēc izdomāju, ka man varētu noderēt lāzera metramērs (citur saukts arī par lāzertālmēru un kā tik vēl ne). Esmu jau diezgan pārliecināts, ka tādu arī iegādāšos, bet gribētos nopirkt labu mantu par saprātīgu cenu. Nedomāju, ka man vajag kaut kādu ūberprofesionālu ierīci par augstu cenu, bet gribās nopirkt kaut ko pusprofesionālu (lai nav arī gluži kaut kāda bērnu spēļmantiņa) par saprātīgu cenu. Varbūt kāds ar šīm ierīcēm ir saskāries un varēs ieteikt, kādu labāk pirkt?

Kaut kādus pāris linkus ar piedāvājumiem es atradu, bet gribētos, lai kāds tomēr iesaka:

http://phones.ekonet.lv/ekskluzvas-ierces/...a-metramrs.html

http://www.bmv.lv/index.php?zoomid=17095

http://www.semicom.lv/index.php?act=viewPr...productId=37064

Link to comment
Share on other sites

B)

Tev tur pieejami tikai Boschi? Jau lētākais no piedāvātajiem man liekas dārgs. :) Diez vai man tik labu mantu vajag, bet kas to lai zin. Viņiem tās cenas atšķiras atkarībā no mērīšanas attāluma, mērīšanas laika un precizitātes? Vai dārgākiem ir vēl kaut kādas papildfīčas?

Link to comment
Share on other sites

:)

Ok, visas cerības uz tevi. Pagaidām kaut ko iepirkt tavā kantorī izskatās visreālākais variants, ja būs laba argumentācija, kāpēc verķis par, piemēram, 70 latiem ir labāks par funkciju ziņā līdzvērtīgu par 40 latiem. :)

Cik pa acu galam redzēju, tad ir arī aparāti, kas parāda telpas kvadratūru un pat tilpumu. Tas jau izklausās advancēti. Tāds tilpums gan man nav vajadzīgs, bet ja vienā piegājienā man izmet kvadratūru, tas izklausās noderīgi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...