^Ali^ Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Tas noteikti nebiji Tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 30, 2009 Author Report Share Posted November 30, 2009 nu kāds pārītis neskaitot visus, varbūt arī ir citu, bet tā jau pārsvarā (teiksim arī šajās divās topika lapās) visus es esmu rakstījis, it īpaši jau tos vispārīgos. Joprojām lieliski atceros reizi, kad Ali teica "mēs jūs krušījat"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Ja es tagad teiktu, ka atceros to reizi, tad melotu. Bet bildes un mp3 fails gan man kaut kur bija saglabāti Toreiz bija traks vakars priekš manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 apsveicu, aplausi jums, aplausi mums. tikai tas ir nevis hamleta, bet gan рrфdingera ciisinjs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Auditorija pieaug - 13K jūzeri - iespaidīgs skaitlis! Apsveikumi visiem, gluži kā EDD teica. Un jāuzteic, ka šoreiz Macho teksts par cīsiņu pirmajā postā, bija reāli rēcīgs. Paldies par rīta smieklu devu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now