Jurko Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Sodien vinneeju pirmo tiesas praavu (skaidraak sakot- apmierinaaja manu blakussuudziibu), blje. Bija pilniigs bezceris, bet es tomeer izliidu caur adatas aci. Tagad gaidu lietas turpinaajumu. Tagad vinji zinaas kaa ir, ka dirshaas ar Juri Juugu Juristu Varat apsveikt mani. Edited August 23, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 eu, tad jau jākož! Ko saki par piektdienu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 eu, tad jau jākož! Ko saki par piektdienu? Nope. Var pa nedeeljas vidu (kaut vai sodien). Bet piektdien es braucu uz Ceesiim. Var sodien braukt pie manis. Muciic bija Turcijaa un nopirka baigi labo uudenspiipi Taa kaa vinja un siikais nav maajaas, tad varam kost pie manis shodien vai riit. Vai arii es braucu pie jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ja es noshaushu 3 klasesbiedrus kas man nepatiik un uzkraasoshu uz skolas sienu MultiKill!!!! tad tu mani izpestiisi no cietuma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 (edited) ja es noshaushu 3 klasesbiedrus kas man nepatiik un uzkraasoshu uz skolas sienu MultiKill!!!! tad tu mani izpestiisi no cietuma ? Ble no kaada veel cietuma? Ja Tu naaksi pie manis (kam ir 100% uzvaras tiesas praavaas), tad cietumaa Tu nemaz nenonaaksi!!! Edited August 23, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 A ja es pameegjinaashu Godlike uztaisiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Nope. Var pa nedeeljas vidu (kaut vai sodien). Bet piektdien es braucu uz Ceesiim. Var sodien braukt pie manis. Muciic bija Turcijaa un nopirka baigi labo uudenspiipi Taa kaa vinja un siikais nav maajaas, tad varam kost pie manis shodien vai riit. Vai arii es braucu pie jums jāpaštuko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 A ja es pameegjinaashu Godlike uztaisiit? No problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 (edited) jāpaštuko. Domaa aatri! Un padod zinju! (Un uzprasi Painam)! P.S. Think positive!!! Edited August 23, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ble no kaada veel cietuma? Ja Tu naaksi pie manis (kam ir 100% uzvaras tiesas praavaas), tad cietumaa Tu nemaz nenonaaksi!!! JAAAAAAAAA VINJI MIRS!!!! STULBIE PIDINJI!!!! ahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 kongratz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ja tu pestij noziedzniekus, tad tevi jaanoshuj ar pumpi aka smagu vinchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 DūūH nu jūs gan iespamojāt, viņš tak ir Latvijas slavenais advokāts "Soprano" lietā Apveicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Jāapsveic vien ir, bļē. Btw, kas tā par "Soprano" lietu? PS: Tagad zināšu, kur griezties, ja kādi sūdi briedīs. Edited August 23, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 nevis suprano, bet soprano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) ai es paris butilkas nosperu no rimi shie piekera tagad briezt liela prava piesakies? es nedrikstu pamest valsti Edited August 23, 2005 by Latinshj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ai es paris butilkas nosperu no rimi shie piekera tagad briezt liela prava piesakies? es nedrikstu pamest valsti Tizlenis, ka pieķēra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Tizlenis, ka pieķēra. kad tu zodz tevi nepiekjer Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Tizlenis, ka pieķēra. Rimi piekera tur ja mak var iznest caur tiem detektoriem un lai kameras netiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ejot ara meta kadu maisinju un kad esi pie detektora parmet nejaushi pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ejot ara meta kadu maisinju un kad esi pie detektora parmet nejaushi pari esmu dzirdeejis (nezinu vai taa ir, pats neesmu meegjinaajis ), ka tie detektori vispaar uztver tikai apmeeram kautkur no celja augstuma, t.i. tu vari itkaa nomest zemee un aizspert pa zemi aaraa un detektors neko neuzraadiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Jurko apsveicu, ja vajadzees juridisku konsultaaciju grieziishos pie tevis p.s. ja sanjurca to suudu, kas liek reagjet tiem detektoriem, tad ar nekas nav (ir meegjinaats ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 da tados drebjus veikalo ir visapr viegli es vienemr apeju vina apkart un shis nepikst Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 da tados drebjus veikalo ir visapr viegli es vienemr apeju vina apkart un shis nepikst kleptomaans ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ne es nekad nezogu es tik ta stastu ka esu izdomajis par to apieshanu vnk apeju nezin kapec a draugs saka ka ta nepiksts man isteniba bail meginat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now