allworth Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Baigi labā zobupasta ir Crest, bet Latvijā pārdošanā tādu neesmu manījis. Atliek vien sūtīt no ībeja. Man vēl agrīnos deviņdesmitajos krusttēvs Crest zobupastu veda no štatiem. Tajā laikā tas bija kaut kas meganereāls. Tāpat kā banāni, košļenes un mantiņas, uz kurām nebija iegravēts CCCP un cena rubļos un kapeikās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Man principā dziļi pajāt - blen-a-ment un colgate visbiežāk. Ir tās ķipa veselīgās pastas, kuras ir dārgākas, bet man viņas nepatīk. Un man pohuj cik daudz parastajās pastās ir sūdi iekšā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Colgate max fresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Sensodyne ir loti laba zobu pasta, visi tie brendi man leikas fufelis. Un ja cilveks zobu pastu verte pe cgarsas tad tur nekadus uzlabojumus zobu krasai neredzet ka savas ausis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) Man bioloģijas skolotāja teica, ka ir tāda lieta. Katrai zobu pastai ir jābūt strīpiņai. Strīpas krāsi ir nozīme. Atradu labi infu Vispār, zobu pastas iedalās 3 kategorijās pēc to sastāva. Pa TV, protams, neko tādu nesaka, ja nu vienīgi zinātniski pētnieciskajos raidījumos, bet ne reklāmās, jo reklamējas jau tas švakākais gals. Tātad, 3 kategorijas: melns (slikts), zils (normāls), zaļš (labs). Kur tās krāsas var redzēt? Viņas ir iezīmētas uz zobu pastu tūbiņām pašā apakšā. Ja tūbiņas ir kastītēs, tad skaties kādā krāsā ir svītru kods. Uzreiz saku, ka Rimi un Maxima zaļās krāsas neatrast. Ja gribi zaļo krāsu, tad jāiet uz aptieku. Tātad krāsa ir indikators kāda ir zobu pasta. Edited November 26, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Super Smile, BlanX Med, elmeX. Ļoti labas zobpastas. Man nav neviena cauruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ļoti labas zobpastas. Man nav neviena cauruma. Tik labas, ka dirsa aizaug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 Ļoti labas zobpastas. Man nav neviena cauruma. Tu lieto 3. zobu pastas? Katrs iesaka savādāku zobu pastu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now