Jump to content
GIGN Forum

Zobupasta


SkaM^
 Share

Toothpaste  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Baigi labā zobupasta ir Crest, bet Latvijā pārdošanā tādu neesmu manījis. Atliek vien sūtīt no ībeja. Man vēl agrīnos deviņdesmitajos krusttēvs Crest zobupastu veda no štatiem. Tajā laikā tas bija kaut kas meganereāls. Tāpat kā banāni, košļenes un mantiņas, uz kurām nebija iegravēts CCCP un cena rubļos un kapeikās.

Link to comment
Share on other sites

Man bioloģijas skolotāja teica, ka ir tāda lieta. Katrai zobu pastai ir jābūt strīpiņai. Strīpas krāsi ir nozīme. Atradu labi infu

Vispār, zobu pastas iedalās 3 kategorijās pēc to sastāva. Pa TV, protams, neko tādu nesaka, ja nu vienīgi zinātniski pētnieciskajos raidījumos, bet ne reklāmās, jo reklamējas jau tas švakākais gals. Tātad, 3 kategorijas: melns (slikts), zils (normāls), zaļš (labs). Kur tās krāsas var redzēt? Viņas ir iezīmētas uz zobu pastu tūbiņām pašā apakšā. Ja tūbiņas ir kastītēs, tad skaties kādā krāsā ir svītru kods. Uzreiz saku, ka Rimi un Maxima zaļās krāsas neatrast. Ja gribi zaļo krāsu, tad jāiet uz aptieku.

Tātad krāsa ir indikators kāda ir zobu pasta.

Edited by ausainis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...