macho Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Vai jūs teiksim esiet ar visiem ieročiem visos iespējamos veidos novākuši pretinieku? Es teiksim neesmu drošs, ka es vispār kaut kad esmu izmantojis pyro parasto cirvi. Varbūt kaut kad baigi sen, bet nu neatceros. Vai teiksim esiet novākuši kādu ar sandman bumbiņu, kas atņem 5hp (vai 15hp, neatceros)? Vai teiksim ir kādam sanācis ar pyro reflectot bultu un ar to kādu novākt? Pavisam nesen badwaterā dabūju savu pirmo flaming arrow killu, biju patīkami pārsteigts Man laikam neizdarīts ir tikai - deflected flare kill, ir sanācis vienreiz ar relfectotu bultu uz pilnīgāko šaru novākt mediķi, reflectot nades un raķetes ar, it kā var relfectot arī stikijus, bet mani vakar viens pyro novāca ar reflectotu stikiju (it kā), bet man rādīja, ka esmu uztaisījis pašnāvību. Bet nu, ja to var, tad to ar neesmu izdarījis. Sandman bumbiņu arī varot relfectot, bet tur, ja skauts nomirst, to uzrāda kā pašnāvību. Natašu arī esmu izmantojis tikai lai novāktu tos 50 skautus (kas īpaši labi izdevās uzreiz pēc skauta apdeita). Atcerējos, ka ar teleportu arī esmu novācis - nu ķipa, kad spiegs stāv uz tava teleporta un laiž luni, kamēr kāds tavs komandas biedrs teleportējas. Killu ieskaita tev Ā, un tikko atcerējos ka sentrija raķetes arī esmu reflectojis lai novāktu vienu sentriju, kuru inženieris bija pametis. Nekāda īpaša ikona gan tam nebija. p.s oi, es tikko izdomāju nereālāko staffu ever - reflectot degošu bultu. tas būtu awesome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ar arrow un pipe reflektiem iet visvieglak..., personigi es gribētu praktizēties flaregun deflekt kilos vairāk, jo pagaidām tāds nav sanācis... nav ari daudz achievmentu izpilditi tikai tāpēc ka nelietoju ierochus kurus vajag lai tie piepilditos... anyway viss ar laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 arrow man galīgi nešķiet viegli, tur baisi vajag mācēt man liekas pareizo brīdi atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 vai tiešām var reflectot sentrija raķetes? es atceros, ka tikko parādījās pyro pūtējs es tiešām aktīvi mēģināju to izdarīt, nekad nesanāca un neesmu redzējis, ka kādam tas būtu sanācis iepriekš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Jā, var reflectot sentry rockets.(ie4eko youtube kautvai) Reflectot flare gun ir viegli, bet novākt ar to ir grūti. Bultas ir neiespējami, jo ar 20-30fps tu fig pamanīsi, kad laiks spiest airblast Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Man ir gadījies reflektot sentry raķetes, bet tās skaita tāpat, kā parasto reflect rocket. Bultas gan vēl nav sanācis. Degošu bultu tik tiešām būtu ūberlabi. Hey, vislabāk būtu bultu aizdedzināt lidojumā un tad atsist, bet tā jau diemžēl nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Man vislabāk iet ar huntsman un ar force A-nature no jaunajiem ieročiem protams . Bet ar pyro esmu atvairijis jarati , tad arī labs efekts kad pašam pretiniekam uzliekas crits.Pyro veco shotgunu un cirvi izmantoju kad man nebija orģinālā spēle - tas bija sen.No medica jaunajiem ieročiem izmantoju visus , bet vēl neesmu iemācijies spēlēt tā normāli pubī ar dead ringeru , tas ir vienīgais ar ko nemāku. EDIT: labs reflektošanas video ja ir uzlikts noclip pyro tad ta var paspēlēties Edited November 25, 2009 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Tikai otradak, zems fps palīdz.Un te pat fps nav galvenais, te ir runa par intuīciju un pieredzi, vnk jamegjina kamer sanaks.Sentry rocket kili arī nav pārāk grūti, bet es neticu ka r&r nav redzejis sentry rocket deflect kilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 lūk varat apskatīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Neesu flare reflectojis un laikam bumbinjas kilu ar neesu dabuujis... Kkad harvest eventaa reflectoju sentru raketi, no aiz stuura uzbuuveeta sentry.... biju diezgan apjucis kad paraadijaas reflect rocket kills tad sapratu, ka engy nomiris Reaali reflectoshana ir baigais parts no pyro speeles, viss atkariigs no taiminga- saprast kad uz teviim shauj- tas pashas arrow- ieraugi sniperi minisekundi pagaidi un spied... paaris reizes ir sanaacis novaakt, bet reflectot biezgaak....vieniigais baigi reti izdevies sticky kilus dabuut....vispaar varētu pat teikt ka neesu ar backburneri reaali speelejis... Visus taunt kilus dabuujis, bet peedeejaa laikaa nav sanaacis iisti patauntkilot Hmm... kas vel taads rets ir.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ar pyro neesmu tikai flare reflectojis, laikam tas ir pats grūtākais, jo kurš normāls pyro pie pilna prāta šauj flare uz cita pyro (ja nu vienīgi nekas cits neatliek). Ir sanācis aizdedzināt bultu lidojumā (un tā bulta tur vienu novāca), diezgan interesanta reakcija no snaipera puses bija Neesmu dabūjis nevienu sniper tauntkilu, vairāk praktizējos tauntkilot viņus pašus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Vienu reizi bija Awkward moment, kad es skrēju ar mele weapon virsu sniperim, kurš mani notauntoja - es tai brīdi situ ar lāpstu un bija tāds moments, kad iedur ar bultu un es nositu pirms izvilka arā bultu, lai gan nav animācija, ka situ viņu. WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Es vienreiz uz sharu cp_granary mapē dabūju killu ar scout bumbiņu. Tā baigi tam nepievērsu uzmanību, jo neuzskatīju, ka tas ir kaut kas kruts. Ar pyro man vienkārši netru nervi spēlēt. Man ja nemaldos nav pat 2h ar viņu nospēlētas. Man pat vienreiz ar neuberotu mediku sanāca iznest sentry izmantojot blutsaugeru, vot tas bija normāls prihodiņš. Viss labākais, ko es atceros no savas tf2 pieredzes, bija, kad ar soldier lāpstu taisīju spawn rape. Tas gan nebija gign serverī, bet tāpat sajūta bija laba. Goldrush mapē pie spawna ar lāpstu novācu, kādus 5 purnus. Fucking sweet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Blood, tad jau mans mega plāns ir īstenojams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 nea, tu nepaspēsi nospiest airblast laicīgi. Nu labi, TEORĒTISKI, tas varbūt ir iespējams, bet praktiski tas ir teju nereāli. To varētu kādā training mapē provēt, moš sanāk. ā, pareizi, biju aizmirsis, ka jarate arī var reflectot. Parasti gan visi kas viņu met, met smuki pret zemi nevis baigi īpaši lidina pa gaisu, bet var jau paveikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Badwaterā un pipeline jarate reflektu var but visvairāk, jo tur ir "kalns", kuram ir jamet pāri.Pats atceros jau vismaz 3 gadijumus kuros esmu atmetis tur atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) vēl nav sanācis, reflektojot sentry rocketus uzspert sentry gaisā, jo paliek nedaudz hp, bet reflektojis esmu diezgan daudz. Bultu nav sanācis reflektot un dabūt killu, ar bumbiņu arī nav sanācis. Diezgan daudz ko darīt. Ā lol ar reflektotu flēru arī nav izdevies killot! Edited November 26, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) bultu man ir sanacis refelctot flaregun ari esu reflectojis un jarate nesu meiginajis . ES zinu kas nav vel izdarits un kas ir neiespejami astaut atpakal bultu un rocket jo bulta lido ar lielaku atrumu neka rocket super te nekur nav rakstits ka bultu nevar reflectot Edited November 29, 2009 by LittleAtoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 (edited) lol... te ir speeciiga loogjika edit: omg pasauli saak ienjemt ideoti Edited November 28, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Tu smagi kļudies var bultu reflectot Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 izaboju postu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 (edited) ar bultu sanacis flare ari sentry nesu meiginajis un jarate ari ne . ES zinu kas nav vel izdarits un kas ir neiespejami astaut atpakal bultu un rocket jo bulta lido ar lielaku atrumu neka rocket Iemacies likt komatus, lai var saprast .(apsties pasvitroto citējumā) Es domāju , ka daudzkas vēl nav izdarīts , stulbi ka piemēram nevar kā pyro tauntu reflectot . Edited November 29, 2009 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 skatos, ka intereses pēc vajadzētu vairāk mēģināt spēlēt ar pyro parasto dedzināmo, nevis backburneru, a to izņemot soldera raķeti neko neesmu atvairījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now