Jump to content
GIGN Forum

Zāles Apavi


Garsho alus
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Ir sanācis, ka mani ilgi vilkušie futzāla apavi nomira ( R.I.P :fsckinsad: )! Varbūt šeit ir kāds, kas varētu ieteikt kādus pats lietojis un ir labi vārdi ko pateikt. Man pēc iespējās ātrāk vajag, jo nākamnedēļ čempis sākās. Es domāju, ka pasūtīšu no Anglijas, bet vajag izvēlēties tādus ar kuriem ir komfortabli spēlēt un nenāksies vilties :)

Link to comment
Share on other sites

Neskaties uz nike un adidas, ja negribi izšķiest naudu tikai par zīmi un viņu dizainu. Pērc Joma apavus, izturības ziņā, iespējams, ka pat labāki par iepriekš minētajiem brendiem. Komfortablas un cena ir pieejama, tā firma patiešām rubī daudz no futzāla. Es pat nezinu vai ir jēga sūtīt kaut ko, ja var aizbraukt uz Daugavas stadionu, tur ir Joma veikals un izvēle diezgan liela! Pats es lietoju Nike FT Five jau otro sezonu, zole sāka plīst pagājušosezon, tagad kaut kas sāk pisties ar buču iekšpusi, arvien neērtāki paliek ar katru spēli. Pirms tam arī bija tikai nike, bet beidzot esmu sapratis, ka tā nauda nav to buču vērta. Šosezon gan viņiem dizaini smuki ir, bet, nejau tu viņus turēt skapī taisies, bet gan spārdīt bumbu un cilvēkus :)

Link to comment
Share on other sites

:)

/Hehe domв Adidas un Nike savu brendu ieguvuрi samвsloti? Nзe viтiem tieрвm ir kvalitatоvas preces tвpзc vien jвpзrk kвdi Nike, Adidas, umbro etc. Protams ja bugatti/pierre cardin vai kas tвds raюotu sportam preces tвs bыtu labвkas, bet ar lielвku cenu :)

Esmu meiмinвjis tirgus buЂus:plоst pirmвjв mзnesо!

Link to comment
Share on other sites

Nu izturības ziņā par savām Lotto nesūdzos, iet jau man viņas uj uj cik ilgi.

nopirku viņas kad mācījos 11. klasē, gāju uz sportu, + spēlēju zālē futbolu, basketbolu ( potītēm gan nepatika ka spēlē basi ar šādiem apaviem XD )

Tagad mācos 3.kursā. so, sanāk 4-5 gadi, un vel joprojām ja vaig sportot, šie apavi man ir dzīvi, zole tik bik padilusi. Un ņemot vērā cenu, ir nice.

Pirms tam man bija nike zālinieki, tie izģērbās pēc pusgada, vai nu man nepaveicās, vai kas, bet kopš tā laika nike neesu pircis.

Link to comment
Share on other sites

viss ieteiktais sucks hard

joma ftw. uz kajas laikam ka gumijas zabaki.. you know.

adidas samba - labaka izvele..

futbolu bombiju 9 gadus un es sevi lieku kiilaa ka samba tevi nepievils :)

pats ar sambaam jau 3sho sezonu bombiiju un turas ideali iznjemot snores :)

pensionar. f10 sucks hard. ok izskats mozh soso.. bet pliist gan vinjas atri . :)

tikai sambas ir original un ir prieksh futzala.. taka nesajauc :)

jimbuga par zoli tu gan esi kludijies :)

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

Nu par tiem F10 adidas tagad 100% zinu, ka ir galīgāka herņa, jo no komandas 4 cilvēkiem BIJA, jo 2iem jau nahuj galīgi saplīsa 1. sezonā. Pats 3 gadus nolietoju PUMA, kurus pirku Somijā, bet FTW Latvijā tādsu redzējis neesmu. Mani iegāza tas, ka 3 reizes viņus veļas automātā ieliku, bet nokalpoja labi.

Runājot par Lotto, tie ir labi, man bija lauka buči lotto, emmm 2 gadus novilka perfekti.

Paldies par ieteikumiem, ja kādam ir vēl ko teikt, tad droši :)

Link to comment
Share on other sites

sambas katru 2tro nedelju lieku velasmashinaa un neka vinjam nav..

ok.. izskats vinjam nav tas labakais bet apstradatas neplishanais vinjas ir kartiigi, piegul kajai ari norm.

zinu ir pumas lidizgas sambas modelim.. draugs spele ari jau laicinju taka tas ari nebutu slikts variants :)

Link to comment
Share on other sites

Ja cilvēks, kas 9 gadus spēlē futbolu pasaka, ka Vikman sucks...tad piedodiet, atvainojiet, bet laikam tas futbols ir bijis torentos nokačāts vai arī Vikmaņi ne reizi mūžā nav redzēti/uzvilkti.

Link to comment
Share on other sites

Man vikman piš muguru, jo viņiem plāna un neamortizējoša zole, bet ērti viņi ir riktīgi, tur tiesa. Kad biju sīks, vispār domāju kāpēc jaunieši ar tādiem "sūdiem" spēlē, jo izskatās patiešām pēc veciem sūdiem. Bet uzvelkot un paklausoties atsauksmes, sapratu :)

Link to comment
Share on other sites

BTW ja kādam vieni apavi tur 3 sezonas tas nonozīmē, ka citam nebūs tā, ka neizjuks pēc sešiem mēnešiem. Esmu pamanījis, ka ir cilvēki ar tizlām kājām un ka vieni un tie paši apavi tiek novalkāti 10x ātrāk kā citam.

Edited by JimBugA
Link to comment
Share on other sites

Tādam spēlētājam, kas ir ticis līdz pieminētajam "čempim", vajadzētu jau būt kkādam priekštatam, kādi apavi ir nepieciešami tavām vajadzībām. Vai arī tev notiek vietējais sētas mačs, ar vietējiem egoniem?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...