FlYaSS Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ka visviegalk apckaret steam lai varetu kontru raut caur steam? tip vajag cd-key, bet kur tadu dabut.. google izmeklejos ir tikai visn kods kurs celjo no vienaz uz otu, bet vinsh protams neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 nekas tev nesanaaks... labakaja gadijumaa tu varesi caur steam speleet uz no-steam serveriem... caur steam uz steam-auth serveriem tev nesanaks spelet, jo autorizacija notiek server-side, tas nozimee, ka tavu cd key parbauda serveris un nekadi cracki uz tava kompja tev nepalidzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlYaSS Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 nu skaidrs, bet vienalga pldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Kaadu laiku atpakalj bija hacks, ar kuru vareeja ar no steam versiju speeleet steam serveros(pats pameegjinaaju), bet man liekas ka to lietu steam pieveera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 nekas tev nesanaaks... labakaja gadijumaa tu varesi caur steam speleet uz no-steam serveriem... caur steam uz steam-auth serveriem tev nesanaks spelet, jo autorizacija notiek server-side, tas nozimee, ka tavu cd key parbauda serveris un nekadi cracki uz tava kompja tev nepalidzees nepiekriishu worm.. man ir kkada proga bet nezinu vai strada pats tiko nokachaaju.. jaiehosto kautkur pa fikso..nezinu man naw hostinga.. kr4 kam vajag tas pasaka savu meilu aizsutishu!.. es pats tiko sev accountu steam pieregistreeju tagad skatisimies prasis cd key vai nee.. taatad buutiibaa..oj vinsh tagad kachaa steam failus cerams vinji nenopi*iis visu padariishanu.. gaidam -- taatad ..programma ir caur steam. (crackots steam..) (cerams stradajosh) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) mm.. vainu nestrada vai arii es nesaprotu neko no steam (isteniba es arii neko no vinja nesaprotu bet es nez..)sakiet savu meilu vienalga pameginiet ---- Ak dievs.. vainu taa ir jabuut vai tas stradaa.. pie My Games ir rakstiits Half Life 2 Counter Strike:Source un visas parejas versijas un uz vinjam visaam var uzspiest Install Game.. hmm.. taa jaabuut? --- otrais edits --- vienalga nezinu vai stradaa bet es saku forshi .. negribu kachaat neko.. pameginat juus! Edited August 27, 2005 by spermer_co Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 nez, bij kaukaada proga, ar kuru vareeja uzkrakot, ieinstaleeju visas speelees kuras piedaavaaja, SP speeleeju, bet MP nevareeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now