Jump to content
GIGN Forum

Vajadzetu Apcakaret Steam

Recommended Posts

nekas tev nesanaaks... labakaja gadijumaa tu varesi caur steam speleet uz no-steam serveriem... caur steam uz steam-auth serveriem tev nesanaks spelet, jo autorizacija notiek server-side, tas nozimee, ka tavu cd key parbauda serveris un nekadi cracki uz tava kompja tev nepalidzees

nekas tev nesanaaks... labakaja gadijumaa tu varesi caur steam speleet uz no-steam serveriem... caur steam uz steam-auth serveriem tev nesanaks spelet, jo autorizacija notiek server-side, tas nozimee, ka tavu cd key parbauda serveris un nekadi cracki uz tava kompja tev nepalidzees

nepiekriishu worm.. man ir kkada proga bet nezinu vai strada pats tiko nokachaaju.. jaiehosto kautkur pa fikso..nezinu man naw hostinga.. kr4 kam vajag tas pasaka savu meilu aizsutishu!.. es pats tiko sev accountu steam pieregistreeju tagad skatisimies prasis cd key vai nee.. taatad buutiibaa..oj vinsh tagad kachaa steam failus cerams vinji nenopi*iis visu padariishanu.. gaidam smile.gif

--

taatad ..programma ir caur steam. (crackots steam..) (cerams stradajosh) : smiliez.de_2524.gif

mm.. vainu nestrada vai arii es nesaprotu neko no steam (isteniba es arii neko no vinja nesaprotu bet es nez..)sakiet savu meilu vienalga pameginiet

----

Ak dievs.. vainu taa ir jabuut vai tas stradaa.. pie My Games ir rakstiits

Half Life 2

Counter Strike:Source

un visas parejas versijas un uz vinjam visaam var uzspiest Install Game.. hmm.. taa jaabuut? smile.gif

---

otrais edits smile.gif

---

vienalga nezinu vai stradaa bet es saku forshi 4.gif.. negribu kachaat neko.. pameginat juus!

Edited by spermer_co

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...