Pensionars Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Pavisam īsi! Man ir Nokia 5310 kādu laiku palietots, ir vizuāls defekts (pavisam neliels), es gribētu šo mazcenas telefonu iemainīt pret Nokia 5800 piemaksājot vajdzīgo summu, un gribu lai paliek esošais abonements(numurs). Vai tas vispār ir iespējams? Un ja nav iespējams, tad kā savādāk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 1. Pārdod savu 5310, piemet 50 - 70Ls un nopērc lietotu 5800. 2. Samaksā līgumsodu par 5310 un nopērc 5800 mazcenā. 3. Sk. postu zemāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Cik, esi gatavas piemaksāt? NOKIA - 5800, ideālā stāvoklī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Nokia 5800 lmt ir mazcenas telefons par 50ls. Kada jega man piemaksat 50-70 ja es varu dabut jaunu pa 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Apsveicu, tu esi pilnīgs idiots. EDIT: Man TEV ir slinkums kaut ko sīkāk skaidrot, bet nu labi. Jēga tāda, ka pašlaik tavam 5310 ir līgums ar LMT uz n-mēnešiem. Tu nevari paņemt vēl vienu mazcenas telefonu uz to pašu nr. Ko tu vēl nesaproti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 http://www.lmt.lv/lat/mcm Tu aizkāri manu sirsniņu, nedari tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3VOLUTION Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 jasmejas, bet ta ir pilnigi patiesiba! TU DOMA ARI AR GALVU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 (edited) EDIT: Man TEV ir slinkums kaut ko sīkāk skaidrot, bet nu labi. Jēga tāda, ka pašlaik tavam 5310 ir līgums ar LMT uz n-mēnešiem. Tu nevari paņemt vēl vienu mazcenas telefonu uz to pašu nr. Ko tu vēl nesaproti? Ble un to es arī gribēju zināt, bija tik grūti?!? Edited November 8, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Pavisam traki ar tevi. Uz tava numura jau ir mazcenas telefons, tāpēc jaunu tu paņemt nevari. Nomaksā līgumsodu un tad bāz man sejā MAZCENAS 5800 par 59Ls. EDIT: Es to jau uzrakstīju pirmajā postā, starp citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Ja vinsh samaksa sodu par to telefonu, tad var panjemt jaunu telefonu. Tas pats notiek, ja iet pie cita operatora ar savu numuru. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Beefs cik liels ir tas sods? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 ja nemaldos, tad sods bija ikmēneša maksājums (abonēšana etc.) reiz atlikušo mēnešu skaits. kr4 sanāk, ka tev jānomaksā telefona atlikusī cena. laikam tā bija bet tā liekas, ka katram telefonam ir savādāks sods. tā, ka tas piedāvājums pāris postus augstāk bija izdevīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 miĻjons latu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 TEv jazvana un japrasa. Man bija ap 60Ls pec gada lietoshanas. Nu parekini pats - ja tu dabu telefonu, kursh maksa 130Ls na haavu ar ligumu uz 24 meneshiem, tad vinekarshi apmeram sadali to summu uz menesheim un pareizi ar atlikusho ciparu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 gribējos vērst uzmanību uz tādu vienu riebīgu īpašību LMT mazcenniekiem, jo labāku mobīlo tu ņem, jo vairāk tev būs jāmaksā par sarunām, jo mēneša maksa lielāka, tādejādi varētu teikt, ka tu ņem to mobilo kā uz līzingu gandrīzvai, tu atmaksā viņa vērtību paralēli piemaksājot rēķinā... vismaz tā es saprotu to no tās mazcenu telefonu lapas, ja kāds zin labāk un precīzāk, kā tur ir, labprāt dzirdētu. pats arī apsvēru ņemt mazcenas mobīlo, bet, kad šo ievēroju, vēlme pārgāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Nu nezinu, man viss ir ok. Normāls telefons, mēnesī maksāju tikai kaut kādus 7 vai 8 ls. Tur ir par telefonu, numura noteicējs un 2 ls sarunām. Bet es pāriešu uz vienādais 7! Tas ir izdevīgākais pēc manām domām - 7 ls sarunām, maksa par telefonu un numura noteicējs tur iekļauts, tajos 7 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 (edited) cik jāmaksā sods var apskatīties līgumā, vai https://manslmt.lv/ (reģistrējies, un visu redzēsi) p.s. aar4ijs, garām. nav tā. Edited November 8, 2009 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now