Jump to content
GIGN Forum

:)


Fake^
 Share

Recommended Posts

+-[Parbaudam tiesibas]----------------------------------------------

| Parbaudam pieeju - Fake: OK. Tavas tiesibas - cdeijo

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 32646

| ADMINS: GIGN CS 1.6 / Pub

| NOBANOTAIS NIKS: Fake

| NOBANOTAA IP: 87.110.30.222

| IEMESLS: pis nahuj, dauni

| UZLIKTS: 06.11.2009 22:26

| Uzlikts pirms 11 minutem

| Terminsh peec 4 stundam 48 minutem

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/32646

+-------------------------------------------------------

Prosta mana diena, otrā sūdzība.

Nē nu es gribētu lai tākā pats alwis atnāk un pastāsta kāpēc tik ļoti vajadzēja banot un ņemt nost p burtu ( baltais saraksts.

Situācija tāda, nomainās karte, sākam spēlēt te pēksņi atkal nomainās ( bez votes ) , es neko. Skatos, serverī ir čalis drunkmazafaka ( alwis ) ,es prasu vai alwis, bez jebkādiem uzbraucieniem. Te parādās teksts no Fake(manis) : bloodworth tu rulē. Vai kautkas tāds. Normāls joks, pat patīkams. Tālāk sākas tiešām joki( bez uzbraucieniem ). Tālāk seko vēlviens raunds, un alwis ar dažiem komandas biedriem ir palicis, bet alwis nekustās. Nu neko paslapoju, nekā īpaša, piedo , ja tas tevi aizskāra ... Un ierakstu čatā : yo :D , kā joku. Man seko atbilde : tulit tev yo būs dirsā pedik. OK. Nākošais raunds, mani noblindo, KĀPĒC? Bet es uztveru to visu kā joku, man ir veinalga, noblindoju pretī. Tad man seko slay. Un kautkāds teksts par to, ka tulīt izlidošu. Tad pēc vārdu pārmaiņas seko bans. ( Parasti, kad lieto " vārdu pārmaiņas " tad tur necenzēta valoda, bet te?!, nekas tik īpašs).

Tu tak reāli pats sāki izmantot amx komandas pret mani pašā sākumā, kad liki man pateikt tekstu, bet tur visi bija joki. Kas tev ir par problēmām?

Link to comment
Share on other sites

Jā,es to saprastu, bet pag, divas lietas. Pirmā, pirms tam viss tikai bija joki, JOKI. Otrais, pa ja gribētu mani vainot par to, ka lietoju amx komandas pret viņu pirmais, to nevarētu, jo pašā sākumā viņš lika man izspļaut tekstu par to, ka viņš ir kruts, bet tas bija joks, es neļaunojos. Kāpēc, kad notiek otrādi šamajs sāk psihot?

Link to comment
Share on other sites

Hmm, diez jūs izlasast pirmo postu pirms rakstat? Reāli, kurā vietā bija mana kļūda, ja var kautkur piesieties tad tikai pie slapa, + pirmais tāda tipa prikols bija no viņa puses eksekjūtojot tekstu caur mani. Mani tas bans nauztrauc, paspēlēt bez "p" gan es nevaru, jo dinamiskā ip piespēlē nevēlamas lietas.

Link to comment
Share on other sites

flags "p" tev tika noņemts, lai tev varētu izbanot. Savādāk, tu varētu mierīgi atgriezties sērverī.

Tālāk, ko tu nesaproti no šī teikuma :" viņam ir garāks krāns nekā tev?" zilais admins + imūns pret tevi. YOOO. Tev pat neko nevajadzēja izdarīt, vienk samierinies, or ja nespēj samierināties, tad izej no sērvera. Ļoti vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

HEYA !

Nu ta ka vakar piedalījos šijā procesā,tad izteikšu savu viedokli...

....Esh pish cik sūdīgi.. :fsckinsad:

Nu tad tā..

Par bloodworth... Nekas traģisks tur nebija... nu spēleja... nu iedzēra... kam negadās... :thumbsup:

Bet jebkurā gadijumā domāju, ka burtiņu ir jāatgirež īpašniekam, jo reāli viņš ne ar ko nav pelnījis tādu bargu sodu...Viņš pat lūdza lai liktu viņu mierā.. :lolza: Bet zvaigznes bija pret viņu :whistling:

Ar cieņu Ads

P.S Talāk nav spēka rakstīt...

P.S.S Banu arī jāņem nost... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Sveikiņi, mazie feikiņi. :)

Man šodien poha, bet vakardienas epopeju atceros pilnībā. Mēs spēlējām pie manis ar bloodlordu, tāpēc arī tika lietots niks bloodworth. Tev bans būtībā bija tādēļ, ka tu pārāk daudz komandas rakstīji konsolē. Joki ir joki, un man ar humorizjūtu viss ir kārtībā, bet tev tomēr vajadzēja padomāt, cik tālu tu ej jokojot.

Īstenībā arī nospēlēja mans sūdīgais garīgais, jo izšķīros ar draudzeni, bet tās jau lai paliek manas problēmas. Uzliku tev to burtu atpakaļ, lai vari tikt serverī caur banu, bet nākamreiz piedomā pirms baksti komandas konsolē.

Pīs, nēģeri!

Link to comment
Share on other sites

The topic has been officially locked as of now as requested, BICHĪZ!

P.S. Es arī šodien dzeru, tāpēc netaisiet, lūdzu, sūdzības, jo tas mani nomāc un veido par bēdīgu pandu, bet rakstiet PMus - banus noņemšu. :) Ceru, ka problēmu nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...