Jump to content
GIGN Forum

Iluuzija


cSpoks
 Share

Recommended Posts

:DDDDDDDDD padomā ar galvu... tas stabiņš "parāda laiku", kad uzliksies melnbaltā bilde... Un, kamēr skaties uz krustiņu, tikmēr redzēsi to bildi krāsainu...

Link to comment
Share on other sites

Nu jaa vnk taa acs darbojas- neko preciizi bezinu luurot uz vienu punkrtu tev saglabaajas taas kraasas tieshi tajos punktos taads taka overlays- uzliekot jauno atteelu kursh ir tas pats tikai melnbalts , taas kraasas uzliekaas uz jaunaa atteela, jo ziimeejums sakriit un acs veel aizprojaam saglabaa ieprieksheejo atteelu. Kautkas nedaudz liidziigs apzhilbshanai, tikai nevis tas plekjis ir melns bet nedaudz iekraasots.

Link to comment
Share on other sites

Maybe domino ir daltoniнis, so what?

Kaut kвds bзrnudвrzs, ir miljoniem ilыziju netв un, ja katrs tagad par savu sвks taisоt topikus, gigns taиu uzsprвgs! Un ko tad? Nebыs gign, nebыs kur jums lыgt padomus ko darоt, ja ausо esi saрauts, ja gribas noturзt pirdiena smaku ilgвku, ja nezina kas meitenзm tur apakрв, ja gribas zinвt ko darоt pasaules gala laikв un beigu beigвs, nebыs kur nodirst visвdus wl.pedia utt. Kamфn, padomвjam par to :bduh:

Tobiр, nahuj jвtaisa ilыzija par kaut kвdu jobanu tзmu, vai arо otrвdвk. Bпad dzоvз ir dahuja interesantвku lietu par kaut kвdu dolbanu ilыziju, kвpзc jвbыt tik aprobeюotam un taisоt par to topiku, no tв kвdam labвk paliks? Autor, ja liekas, ka tвdв veidв kвdu iepriecini vai uzjautrini, taиu izdomв ko inиоgвku, fak, es nezinu kaut vai нer dzоvas muрas, izdausi tвs pret pieri un ar muрu asinоm uz pieres ej pie savas mвsas/mammas/brвпa un tзlo zombiju, tas bыtu dahuja interesantвk, ja ir kaut nelielas aktiera iemaтas; tikai neaizmirsti filmзt.

beefs

aa, nз, neesmu gan

Link to comment
Share on other sites

hahaha! :D Raprock baigo sacerejumu uzrakstija! :) Labais!

Sita "iluzija" ir nenormali veca...

Principa, tas ilzuzijas var iedalit paris kategorijas

1) negativs. Shi un vel citas. Piemeram, kur jezus paradas uz sienas! :)

2) punktainis - kur visadi daudzi punktinji un krasinjas tados atalumos salikti, ka trapa acij uz blind spotu vai ka savadak, bet viss sak mirkshkjinaties

3) labais vs kreisais. Tas bildes, kur ilgak blenzhot paradas kaut kas cits. Vecmaminja un jauna meitene

4) rotejoshie dolbajobi. Pec to skatishanas visas sienas un viss parejais ari rote! Manas miljakas

5) gjeometriskais maans. kaut kads sviests uzimets, bet delj dazhadam ipashibam liekas garaks/isaks/plataks, ka otrs tieshi tads pats sviests, bet cita krasa vai prosta tizls! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...