~ jeyna ~ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 atlieku csdd braukshanas exaamenu jau tresho reizi? nu ja 2ojaa nenolikshu, nafig visu pametiishu? Pareizā attieksme. Ja vienreiz nenoliec, pohuj, vienk. izmet miskastē visu naudu, ko esi ielikusi mācībās. Kāpēc tad atliec? Atlikt stulbi, it īpaši braukšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Kāpēc tad atliec? Atlikt stulbi, it īpaši braukšanu. Taapee ka neesmu gatava, un jeega man izmest 25Ls ja es zinu, ka pirmajaas 1omin. man buus pirmie un peedeejie 1opunkti!! +es neko nesaprotu par tehnisko staavokli shodien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Alise, man ir no autoskolas kautkādas kopētās lapas par tehnisko stāvokli utt. Varu padalīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 droshi, man kaut kaada ir bet es nekaa no vinjas nesaprotu? ?suuti uz [email protected] jau ieprieksh _paldies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Desmit ir 10, ne 1o. Tas reāli debīli izskatās. Par tēmu. Tad kā tu tiki ārā no autoskolas, ja neesi gatava braukšanai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Par tehnisko stāvokli arī neko nevajag zināt, jo to nekad neprasa. Tas varētu funkcionēt kā tāda speciāla barjera īpašām blondīnēm, ko uzprasīt, lai viņas nelaistu satiksmē vēl uz kādu brīdi, kad tas ir īpaši nevēlams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) ja, piedo' man nav asiniis nomainiit riepu, kur nu veel eljlju!!! davai veel pasaki, lai uzlaaadeeju akji? pff.. un es pat neesmu blonda? un man nebija autoskolaa -braukshans exaamena.. Edited November 9, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Tev skolā neviens neprasīs nomainīt riepu vai izskrūvēt lampai spuldzi. Un tu tipa tagad, pirms ej uuz ieskaiti, katru dienu cītīgi braukā ar mašīnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Un tu tipa tagad, pirms ej uuz ieskaiti, katru dienu cītīgi braukā ar mašīnu? tur jau taa lieta, ka es nebraucu, brauktu es katru dienu sen jau buutu tiesiibas macinjaa? vienu punktu var iedot par tehnisko staavokli, ja tu nezinaaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 ja nezināji - TO NEKAD NEPRASA KĀ TO JAU 400 REIZES TEICA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Esi kārtojis ka zini ? Man personīgi 3 gadus atpakal kad liku, uzdeva jautājumu. Bij japarāda akumulātors un aizmugurējie gabarīt uguņi XD Čomam bija jāizmēra eļļas līmenis. Hz kā tagad, bet tad par auto tehnisko stāvokli or whateva it is, uzdeva jaut. Un ja neatbildēji 1 punkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Nope. Man nebija. Tāpat arī māsai nebija. Tāpat arī paziņām, kas likuši nekas par to nav prasīts. Ma bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Ir, ir tas jautājums. Iebraucot figūru laukumā, man prasīja par avārijas signāliem. Nu kā autoskolā var nebūt obligātā braukšana? Tu tur teoriju aizgāji mācīties vai arī braukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 ja jautajums tiek uzdots... masas viirs kad pirms paris gadiem lika ari uzdeva tas ka kurš instruktors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Nu kā autoskolā var nebūt obligātā braukšana? Tu tur teoriju aizgāji mācīties vai arī braukt? Vanaga, YOYOYOYOYOYOYO, tak nav. Vanags iemāca tik kruti, ka nemaz nav vajadzības likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 LOL, LOL. 1 punkts, bļe. So what, tev vēl 9 paliek rezervē. Es savus punktus savācu, jo neapdzinu pa labi nogriezošos smagos ( "neizmantoja pārkārtošanās priekšrocības" = 1px2 ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slepkava Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) taksh pirmajaas stundaas jau instruktoram bija jaaparaada, kas zem kapota atrodas, ellju izmeeriit ;X etc... vismaz man taa bija, kad maaciijos . ta vismaz +/- kko zinaaju, ja man kko prasiitu. un par laimi, neko arii neprasiija. draudzenei the same - neko neprasiija draugam - prasiija ne tikai vienu jautaajumu, bet gan vismaz kkaadus 5us.. mby tie jautaajumi vairaak taa kaa uz chaljiem attiecas ;D Edited November 12, 2009 by Slepkava Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 info no eksamionātora - tos jautājumus uzdod čaļiem tikai ja eksaminatoram ir slikta diena. Pārsvarā tikai meitenēm uzdod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Man liekas, ka nu nav jābūt kaut kādām UBER zināšanām pa mašīnu, lai atbildētu uz kādu no tiem jautājumiem, kuru eksāmena vadītājs uzdod! Viss ir loģiski izdomajams. Man bija jautājums par logu tīrītājiem. Lol Un Alise, here you go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 opā, manuprat, shita butu labak http://www.tvnet.lv/auto/zinas/online/article.php?id=4983788 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 kaut ko liidziigu es shodien zinjaas redzeeju, bet tur veel jaagaida apstiprinaajums, cik es sapratu..? buutu jau ideaali, ja to apstiprinaatu liidz 2o. brauktu un neuztrauktos, vismaz kaaja pa pedaali "neraustiitos"? Feik - ideaali, tas ir tas ko man vajadzeeja? paaldies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Šitā sistēma blondīnes lidinās ārā. Kā arī tos, kam patrāpīsies emo instruktori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 tak CSDD ja nemaldos visi ir diizelji tur jau chillā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) nju ja runa ir par tiem bmw ar kuriem ir jaaliek braukshanas exaamens, tad ir viena lieta kas man tieshaam nepatiik, labi vairaakas .))? pagrieziena raadiitaaji, vinji sleedzaas aaraa/iekshaa, tur jaabuut uuber pirkstiem lai normaali, peec vajadziibas vinjus iesleegtu/izsleegtu. pedaalji, kurpes purngals bik' kjeraas, jaavelk kedas? un priekshaa (varbuut tas tikai man) sajuuta taada, ka es buutu kastee, aklaa zona man ir dubultaa. Edited November 12, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 pagrieziena raadiitaaji, vinji sleedzaas aaraa/iekshaa, tur jaabuut uuber pirkstiem lai normaali, peec vajadziibas vinjus iesleegtu/izsleegtu. pedaalji, kurpes purngals bik' ķerās, jāvelk kedas? un priekshaa (varbuut tas tikai man) sajuuta taada, ka es buutu kastee, aklaa zona man ir dubultaa. Zelta vārdi. Pagriezinu rādītāji reāli zajebal bumeriem. Vienkārši katru reizi ar visu roku viņš uzmanīgi jāslēdz. Un man kājas, ar botām kājās, nepārtraukti sprūda, kas nereāli besīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now