Fake^ Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Nak3D, ar Alisi ir tā, ka viņa ierodas un bez prasīšanas liek votes uz nesen bijušām def kartēm, visbiežāk infu un dd2. Un dēļ tādiem izgājieniem kartes kā surviors, havana un cheteau tiek vispār aizmirstas, varbūt vispār tādas kartes ņemam ārā? Es saprastu, ja mapes beigās bez prasīšanas liktu voti uz karti, kas neparādās iekš prevmap, bet kā dara viņa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 Tagad jau iet runa par xtsay pielietošanu, bet pirms tam par lamāšanos. Un bla bla bla, sūdu raksti tikai tu bla bla bla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ahahahah tieši šo es gaidīju, tu tiko parādīji, kā tu esi ''mainījies''!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 Beidz lieko spamot savus liekos postus? Izprovicē cilvēkus un domā, ka nedrīkst Tev neko pretī rakstīt, ķipa, ja uzrakstīs - vsjo, beigas, redziet viņš uzrakstīja to, tādēļ viņš nav mainījies. Labi pietieks šo bezsakaru te visiem rakstīt. Atbalsta / Neatbalsta utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Chucky, pārlasi vēlreiz šo tekstu... Uzsvars nebija uz vārdu "nahuy", bet gan uz xtsay lietošanu. Viņš skaidri un gaiši uzrakstīja, ka Tu šo komandu izmanto nevietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 what the hack šo komandu 90% adminu izmanto nevietā dieva jēri atradušies. Bai ze vei , tagad jau esmu simtprocenti pārliecināts, ka tev jāšķiebj tautā kladzinātais ANTI, jo tu esi tieši tikpat nesavaldīgs, kā agrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted December 8, 2009 Author Report Share Posted December 8, 2009 Nu, kā kuram fuj1tsy tas nesavaldīgums paužas. Es neuzskatu, ka esmu nesavaldīgs cilvēks, jo nemaz neko nesavaldīgu neesu izdarījis, ja nu vienīgi tad, kad mani izprovicē un krīt uz nerviem Kāds laiciņš jau ir pagājis, ko tad izlemsiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) provicieri. Edited December 8, 2009 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Chucky skolka pomnju, ti chto to na forume vsjo vremja prosish, no pochemu to u tebja cherez kakoe to vremja vsjo obratno snimajut iz acc, estj li smisl , vseh etih prosjb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted December 9, 2009 Author Report Share Posted December 9, 2009 Kad es paprasīju acc pirmo reizi, tad, godīgi sakot, ar viņām nemācēju rīkoties un mani apgraizīja tā, ka man ir palicis tas, kas man tagad vien ir un tas bija pirms kāda laiciņa, krietna ne krietna, atpakaļ. Tagad esmu palicis tā teikt gudrāks, un tā, kā bija iepriekš, domāju, nevarētu notikt, ja vien, kā tomass augšā var teikt - pasmējās, psr provicēšanu. Tagad es domāju man var uzticēt šo papildinājumu, jo tas nav nemaz tik liels, un, ja būs tā kā iepriekš, kā jau te daži teica, ka neesu mainījies, ir iespēja arī noņemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 vispвr рis vзl ir aktuвli? chucky Ё Pзdзjo reizi redzзts - cs.gign.lv - pirms 17 dienвm Pзdзjo reizi manоts (web lapв): pirms 16 dienвm 6 stundвm 42 minыtзm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Serverī es neiegriežos vairāk tik bieži, kā agrāk, tādēļ var vērt topiku ciet Bet web lapā iegriežos var teikt katru dienu, tur Tev kaut kas iegļuko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts