Epix Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) ry. vina diens cikls bija staigat pa vecriigu un runat ar cilvekiem...esmu ne mazums reizes redzejis, piemeram, uz ziemassvetku laiku vins visu laiku tuseja pie tam aitam, kas ir pie pulvertorna ziemassvetkos un tur ari runajas ar visiem pec kartas, bez maz vai apli staveja cilveki un klausijas. Edited October 31, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 par vizīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Viņš dzīvoja netālu no maniem laukiem, Secē. Vispār, runājis neesmu, esmu tikai klausījies. Domāju, ka viņš bija ar psihes traucējumiem, bet, jebkurā gadījumā, cienu un novēlu vieglas smiltis. Vienīgais, ko atceros no viņa sacītā: "Tie, kas pīpē - sūkā velnam pi..li". Protams, atvainojos par savu rupjību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Domāju, ka viņš bija ar psihes traucējumiem, bet, jebkurā gadījumā, cienu un novēlu vieglas smiltis. Vienīgais, ko atceros no viņa sacītā: "Tie, kas pīpē - sūkā velnam pi..li". Protams, atvainojos par savu rupjību. Shit,tādā gadijumā es sūkāju.. mazliet p.s http://foto1.inbox.lv/valdnieks/valdnieks-...es-raktstaa.jpg čoms pat avīzēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 rest in peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Bija veselīgi kopā padziedāt. Gadijienā, ja lasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now