robbins Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nēsiet pārāk skarbi lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 kopumā... nu tā, es labāk salistēšu lietas kas man patika/nepatika Scooter ar fire sūkā. Kā jau oddish teica mircā un moš te arī teiks kādos 4 latviešu mūvijos tas sūds ir bijis. Toties foršs bija tas out of control muzons. Izpildītāju gan varēji googlē atrast bet tas sīkums. Vēl visu iespaidu bojāja kaut kādi neinteresanti fragi. Neliec tak kaut kādu šitu kur tu trainā divus džekus ar augu neinteresanti novāc. Pa vidu vēl kaut kādi tur 1fragi bija. Arī tā ātri un garlaicīgi. Ja jau tur kaut kāds ūberheds ar deagle bija, varēji ar kaut kādu slo mo' izcelt. Un tas ātrums. Novāc 4 džekus un pēc ceturtā uzreiz pārslēdzas kadrs uz nākamajiem 4iem. Tur nelielu pauzi pēc tiem 4iem fragiem varētu ieturēt lai skatītājs var sagremot to kas noticis. Toties priecēja ka nav tie debīlie zūma prikoli. Tas šits ar fast forward efektu arī bij ok. Vēl man patika tā vieta kur tika ar muzonu saskaņots frags. Laikam ar to pašu sūkājošo skūtera fire nukē ar awp frags bija forši saskaņots. Uzraksts "let's go" pie otras dziesmas sākuma arī bija ok. Nu, tā... lēnām vāc ārā visu negatīvo un beigās jau būs ideāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Patīkami, ka šī filmiņa nebojāja acis un smadzenes ar vājprātīgiem efektiem. Šoreiz smuki, man patika. Daži fragi gan tā ne visai, bet kopumā neslikti. Nepatika tas, ka nācās tumbas uzgriezt 2x skaļāk nekā parasti, lai sāktu sadzirdēt mūziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 filmina man kopumaa baigi labi patika diezgan interesanti fragi bija sakopoti un muzons arii labi pieskanots teemai Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 kopumaa ir ok... tik tas pauzes starp uuberfragiem nedaudz lielaakas tieshaam vajag... + tieshaam laba ideja par to let's go uzrakstu(taadus turpmaak vairaak var likt) aa un anglju valodas pareizrakstiiba - vajag through wall nevis thru wall (man taa liekas) palabojiet ja kljuudos vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 taka filmu nemaz nemaku taisit ta saku ka ir baigi laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 aa un anglju valodas pareizrakstiiba - vajag through wall nevis thru wall (man taa liekas) palabojiet ja kljuudos vispaar Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ir OK ! man personigi patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) pag.. tuuliit paarbaudiishu... oh fck... njemu savus vaardus atpakalj kaa es anglenes exii shitaa 10 vareeju dabuut? Edited August 17, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 muviks nice, fragi lieliski, tikai tie soundtracki tādi pabāli un kaut kas ar skaļumu arī netā, bija jāgriež viss uz max, lai norm dzirdētu mūziku visā visumā labs darbs, kas padarīts! prieks, ka kāds kaut ko dara mūvīmeikinga jomā. vairāk tādu ziķeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted August 17, 2005 Author Report Share Posted August 17, 2005 Paldies par pamatotu kritiku. Par to skaņu... Laikam vegasā nejauši nogriezu gandrīz līdz lejai... Next work centīšos uzmutīt labāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 kopumā... nu tā, es labāk salistēšu lietas kas man patika/nepatika Scooter ar fire sūkā. Kā jau oddish teica mircā un moš te arī teiks kādos 4 latviešu mūvijos tas sūds ir bijis. Toties foršs bija tas out of control muzons. Izpildītāju gan varēji googlē atrast bet tas sīkums. Vēl visu iespaidu bojāja kaut kādi neinteresanti fragi. Neliec tak kaut kādu šitu kur tu trainā divus džekus ar augu neinteresanti novāc. Pa vidu vēl kaut kādi tur 1fragi bija. Arī tā ātri un garlaicīgi. Ja jau tur kaut kāds ūberheds ar deagle bija, varēji ar kaut kādu slo mo' izcelt. Un tas ātrums. Novāc 4 džekus un pēc ceturtā uzreiz pārslēdzas kadrs uz nākamajiem 4iem. Tur nelielu pauzi pēc tiem 4iem fragiem varētu ieturēt lai skatītājs var sagremot to kas noticis. Toties priecēja ka nav tie debīlie zūma prikoli. Tas šits ar fast forward efektu arī bij ok. Vēl man patika tā vieta kur tika ar muzonu saskaņots frags. Laikam ar to pašu sūkājošo skūtera fire nukē ar awp frags bija forši saskaņots. Uzraksts "let's go" pie otras dziesmas sākuma arī bija ok. Nu, tā... lēnām vāc ārā visu negatīvo un beigās jau būs ideāli. Out of control dzied Hoobastank, Noa savaa filminjaa vinju bij izmantojushi piedam kruti savienojsuhi ar saknju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 nu kaa jau augstaak teikts - tie fragi ar aug bija gg, fast forward man patika uuun.. vareeji labaak pakraat vel fragus un taisiit awp muuviju jo awp tur bija smagaa paarsvaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted August 17, 2005 Author Report Share Posted August 17, 2005 (edited) Dream Out Of Control izpilda Rancid. Tā dziesma ir no NFSU. Edited August 18, 2005 by robbins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 labaaka par muuviju #2 jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 pag.. tuuliit paarbaudiishu... oh fck... njemu savus vaardus atpakalj kaa es anglenes exii shitaa 10 vareeju dabuut? numur divi. tagad tu domaa ka through raksta kaa thru. Lol thru ir vienkaarshi izruna taada pati, ne jau gramatiski pareizi. Ai ljoljiks btw muuvijam tur beigas melns ekraans kaadu labu laicinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 man neiet :/ tas saits Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 man links neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 man arii mironis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 kārtejais defaltais klips! varēji tak vienreiz kauko oriģinālu izdomāt. Bet man fragu dinamiskums patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ExtraOrdinary Out Of Control izpilda Rancid. Tā dziesma ir no NFSU. Nu es to filminju neesu skatiijies un slinkums kachaat arii... vienkaarshi pienjeemu , ka tas ir tas pats out of control, bet nu kljuudijos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 man arii mironis... IT LIVES AGAIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 vairs neviens neietestēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 es biju cerejis vairak bus no cw, bet norm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 daudz smuku fragu no awp =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now