Mazinjais Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Problēma sekojoša; Vakar uzinstalēju jauno WIN7 un konstatēju, ka CS 1.6 ir vienīgā spēle, kurā atpaliek visi taustiņi un pele (par 0.2-0.5 sec). FPS ir 100, resursu patēriņš arī nav liels (processors - 15%, rams 37%). Uz windows XP viss bija kārtībā, citās spēlēs nekas neatpaliek. Kā novērst šo gļuku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 (edited) Vakar uzinstalēju jauno WIN7 un konstatēju, ka CS 1.6 ir vienīgā spēle, kurā atpaliek visi taustiņi un pele (par 0.2-0.5 sec). FPS ir 100, resursu patēriņš arī nav liels (processors - 15%, rams 37%). Uz windows XP viss bija kārtībā, citās spēlēs nekas neatpaliek. Kā novērst šo gļuku? Ja nejēdz neko no ,,WIN7 vai nekad nav bijusi darīšana ar tādu zvēru, tad nemaz neliec viņu, ps. tas nav gļuks! Jautā tiem kas viņu izgatavojuši.. Ko darīt? Likt atpakaļ XP! Edited October 30, 2009 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Žak, Tu esi pilnīgs idiots. Mazāk klausiet viņu. Mazinjais, man viss ok. Visi draiveri uzinstalēti? Pamēģini pārinstalēt cs. Vispirms aizvāc no Programs and Features, tad pāri palikušos failus izdzēs ar roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumix Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Mazinjais, man viss ok. Visi draiveri uzinstalēti? Pamēģini pārinstalēt cs. Vispirms aizvāc no Programs and Features, tad pāri palikušos failus izdzēs ar roku. Ierunājās, Pamēģini pārinstalēt cs. Vispirms aizvāc no Programs and Features, tad pāri palikušos failus izdzēs ar roku. Pareiza kārtība vai ne? Man liekas sakarīgāk būtu: Programs & Features izdzēst cs? Pēctam pāri palikušos failus izdzēst no mapes kurā viņš stāvēja? Un tālāk ieinstalēt CS tikai uz citu mapi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Es paskaidroju kā pārinstalēt, mkay. Tas nenozīmē, ka no sākuma vajag pārinstalēt un tad atkal dzēst ārā, dooh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 CTRL+ALT+DEL->Task Manager->Right click uz hl.exe->Set affinity->atstaaj lai iet tikai uz vienu no cores. Problem solved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Problem solved.Bet ja viņam nav Dual Core, X3 vai Quad Core? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Problem solved. eu veci paldies mans stasts ir tads ka sakuma uzliku x64 win 7 (4gib RAM) to cs vispar neatbalsta ( raknajos pa googli un uzzinaju) ..uzliku win7 x32 speleju bet te fps nereali sak glukot un rada ka procim useage % nereals ... domaju jau likt atpakal veco XP bet tomer win 7 loti ipaticies un negribas.... ty cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 tev gadienā fps nerādās krietni virs 100? ja tā, tad pamēģini konsolē ievadīt developer 0 un paskaties vai tad joprojām gļuko Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Nu es ari uzliku windows 7... sakuma izdzes veco mapi... nu ar palikushajiem failiem uz C un tad instalee... man fps 100 visu laiku un nekas neatpaliek, k-gan sakuma bik glukoja, tapec parinstaleeju... P.S. love windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now