Jump to content
GIGN Forum

Tiesibas


ModeratO
 Share

Recommended Posts

Labdien, GIGN!

Zinu, es jau rakstu te ne pirmo reizi, bet šoreiz varbūt kāds uzklausīs. Atvainojos jau iepriekš par tiem tekstiem, kas man bija iebindoti no configa, esmu labojies un sūdus nevāru. Tagad PUBs jau ir diezgan apnicis, tagad ir izveidojusies jauna atkarība - war3. Zinu tagad admini spelē diezgan bieži, bet es arī mēdzu spelēt no ritiem, dažreiz arī naktīs. Mans mērkjis nav nekāds lielais proti - xslap un xslay. Šīs komandas man tiešām noderētu, apieties ar tām arī mācētu, ir arī pieredze. Tādas komandas @ war3 servera nav daudz cilvēkiem, vai arī tās neizmanto, jo tagad ir nenormāli nākusi arā BASECAMPERI, kas vispār neko nedara, tikai zin kā sēdēt bāzē. Tādi ir ļoti daudz, it īpaši arzemnieki un gados jaunāki kēksi, tāda veidā viņi krāj xp. Varbūt dažs labs teiks, ka admini labi tiek galā tā kā tagad ir, bet nu neteiksim, ka parāk, tagad kādi ~ 5 -6 admini adminē uz war3. Bet ne jau visu laiku, un adminu skaits ir visai mazs, lai gan pagaidām admini nu tā viduvēji tiek galā ar situāciju. GIGNā spelēju jau labu laiku, arī forumā diezgan ilgi. Atvainojos visiem tiem, kam esmu sagādājis neērtības, vairāk tādu nebūs. ModeratO

P.s - Atbalsta mani - SaS^MAN

Edited by ModeratO
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ak dievs, soory par manu offtopic, bet tam vienreiz bija jānāk ārā!!! Pikaso, bļeģ, nahuj tu esi tāds tirliņš, tu forumā esi regojies 18 septembrī šajā gadā, tiesības arī manuprāt uz haļavu dabūjis. Tagad te mētā skarbo veci visos topikos, visur mēģini ieviest kārtību un ahūnākos likumus! Izej ārā un ieelpo svaigu gaisu plox. Vari nemaz neatbildēt, lai netaisītu vēl lielāku offtopic!!! Btw manās acīs moderāto acc labāk iedotu moderato, kas šeit uzturas labu laiciņu ilgāk, nekā tu!

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

To bullet:

Es vienmēr esmu bijis kritiķis un lēmumus pieņemu pēc taisnīguma principa, nevadoties pēc draudzības un tamlīdzīgām lietām. Ja ir kādas pretenzijas pret manu darbību, tad varam pārmesties uz atsevišķu foruma tematu. Droši, liec galdā faktus, argumentus un es tos aizstāvēšu.

Nedaudz izlabots citāts no mana access pieteikuma. Uzmanību vari pievērst otrajai teikuma daļai, ja ir slinkums lasīt visu.

Netgeimos arī biju ierindas admins, taču ar laiku kļuvu par globālo serveru adminu (gandrīz pilns access komplekts visos serveros), REC grupas biedru (viens no 4 cilvēkiem, kurš ir main admina labā roka), foruma moderatoru un pat servera main adminu, līdz ar to, ir bijusi pieredze ar access tiešu dalīšanu, servera tiešu vadīšanu u.t.t., tādēļ arī citus lēmumus esmu ieradis darīt atbildīgi un kārtīgi.

Sākumā savā pūriņā iekrāj kaut tik lielu pieredzi, lai varētu man pārmest par neobjektīvu lēmumu pieņemšanu.

P.S. Diemžēl, arī par reģistrāciju varu minēt, ka man šajā forumā ir 2 veci profili, kuri ir reģistrēti vēl pirms tevis. Es ar šīm muļķībām nodarbojos jau vairāk kā 8 gadus, starpcitu.

Par tēmu: Dotajā gadījumā, man nebūtu žēl Moderato atbalstīt uz accessu, bet ko pie velna viņš iesāks ar xslap? Manuprāt, Modetaro neprasīja neko vairāk, jo nebija pārliecināts, ka kaut ko iegūs.

Un, varu tevi nomierināt, bullet. Ja jau es esmu tāds tirliņš, tad manu postu neviens neņems vērā. Ko Tu uztraucies? :)

Edited by pikaso
Link to comment
Share on other sites

xslap un xslay ir nepieciešams tādeļ, ka daudzi kemperi sēž un nedomā pildīt misiju, kempo ar humanu un pilnīgi neko nedara. Tas attiecās uz terroristiem. Tādas kā xlsap un xslay, nezinu kāpēc, bet tiek pielietotas reti. Paldies, ka mani saprotat. Jā un, ja jau es tiešām kautko sliktu izdarītu, bet šeit par to itkā runa neiet, tiesibas var noņemt tikpat ātri kā uzlikt. Cheers! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

pikaso posti visi bijuši ir kūl un man patīk, ka viņš te tiesību sadaļā raksta (ne tā kā jums visiem kā izskatās), jo neko bez pamata viņš parasti nesaka.

bet par to

(viens no 4 cilvēkiem, kurš ir main admina labā roka)

gan pazviedzu. Vai tik te kādam nav ļoti svarīgi būt svarīgam un jāliek savs viedoklis nevis tāpēc, ka tas būtu kā sacīt jāsaka, relevants, bet tāpēc, ka tas ķipa ir svarīgs.

no vienas puses, jau nevajadzētu ilgstošu gign memberi - duraku, celt augstāk par jaunu memberi - sakarīgo. Bet sakarīgajam vajadzētu arī mācēt nelekt augstāk par savu dibenu - baigi acīs krīt :)

bulleta posts protams bija smieklīgs, bet Empty un fuji kāda kripata taisnības ir.

Link to comment
Share on other sites

Nēnu, šoreiz mani izprovocēja uz to iepriekšējo postu, tādēļ pats vien sev skabargu iedzinu, uz to atbildot. :)

Teksts iekavās bija ar paskaidrojošu nozīmi, nevis lielīšanās or smth, nepārproti lūdzu. Man tā krāniņu būšana sen jau aiz muguras. Un, un... Es šeit rakstu ne sevis dēļ, bet gan lai palīdzētu citiem pieņemt, manuprāt, pareizu lēmumu.

Pēc jūsu lūguma - es aizveros... uz gadu, piemēram. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu tāpēc jau arī te kaut ko bildu, ka man izskatījās ja ne gluži pēc krāniņa garināšanas, tad pēc kaut kā uz to pusi.

Bet ja tu te raksti, jo tev ir kas sakāms par kandidātu un lai palīdzētu pieņemt lēmumu, tad viss ok. Jebkuram adminam ir tiesības izteikties, kā jau rakstīts lieliskajā mirgojošajā topikā NOTEIKUMI.

Link to comment
Share on other sites

par moderato - ta ka tagad speleju apmeram reizes 8 nedeeljaa ieksh pub, war 3 zem ljevajiem nikiem, jo negribu savejo apskadet, kamer atgushu speles prasmi vismaz normaalaa liimeni, es moderato esmu redzejis pietiekami daudz lai man nekas nebuutu pretii pret vinju ar tiesibam.

par pikaso - man ta liekas ka vinsh ir VIENIGAIS kursh pedeja laika normali biida tekstus sheitan..

no sakuma man vinsh likas bezdelis ( spurdzossh salidzinajums), bet pec vinja topikiem man domas ir krasi mainijushas

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Labdien, GIGN. Nu jau pagājis mēnesis kopš te nekas nav rakstīts un viss tik iebraukts offtopikā. Drīz jau šitais topiks iebrauks Invisible topiku sarakstā.. Varbūt tomēr dāvanu Ziemassvētkos? :lalala:

EDIT : Nu man nedēļu negāaja steam, jo meta visādus sūdus un CS vispār tiku spelēt tikai vakar ! ;)

Tagad meiģinu atgūt zaudētu ! :)

Edited by ModeratO
Link to comment
Share on other sites

Pedejo reizi sasmanu redzeju serveri kaut kur oktobri un statos vinsh pat ar 1 XP nav bijis pagajushaja sezona ( 40 dienas ) , tape uzskatu ka tomer var pienemt to pashu moderato ka adminu. Gan jau ar savu xslap/slay vinsh kaut ko izdomas.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

[...] Un pēc kāda laiciņa nāks un sūdzēsies, ka apnicis čīterus slayot, vajadzēs banu, vajadzēs vēl mapi nomainīt. Tā pat kā ngEAr, sākumā vajadzēja tikai xb, l1nk1nam arī vajadzēja tikai xb, bet nu mēs paši zinam, kas notika vēlāk. Protams, es nevienam neko nepārmetu, bet viss sākas tieši šādā veidā, ar 1 nevainīgu komandu.

Link to comment
Share on other sites

no sākuma biju par moderato, bet tagad esmu pietiekami atsācis spēlēt war3 ( minimal pub) es kautkā neesmu tevi manījis spēlējam. varbūt tikai sakritība, bet nu veci ja es spelejot nepilnu nedelju tusejos 4 lapa un tu ar tik lielu aktivitāti kā stāsti - 3 lapā, nu nezinu gan. palieku neitrāls

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...