MeGaPiiLe Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ko jūs parasti dariet, kad jums sūdīgi ap sirdi paliek šajā drūmajā rudenī un krīzes laikā? Man sūdīgs garastāvoklis, nezinu kā lai uzlabo. btw, cenšos parasti mūziku klausīties, bet tas kā kuru reizi palīdz. Ko jūs dariet, kad jūs ar kādu sadiršaties vai kaut ko tamlīdzīgu izdariet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Man jau otro dienu ir ļoti slikts garīgais. Skolā vispār pizdec, neko darīt negribās. Es vienkārši pēc skolas guļu, lai nav jākrīt uz nerviem nevienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Šodien ārā sūdīgs laiks, kāds būs vakarā, kāds būs rīītāa!? Vispār, kad ir sūdīgs garīgais, tad spēlēju kaut kādu debīlu spēli uz ps2 vai skatos kādu tizlu filmu. Garastāvoklis neuzlabojas, bet nu vismaz citiem netraucēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) eju uz sporta zāli, parasti skraidot, trenējoties, visas huiņas aizmirstas Edited October 27, 2009 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Klausos dusmīgu mūziku. Vai arī sašņaucos snuffu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 LOL! Jūs vēl vairāk iedzenat sevi depresijā! Nedrīkst sēdēt mājās, ejiet ar draugiem, dariet kaut ko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ko jūs parasti dariet, kad jums sūdīgi ap sirdi paliek šajā drūmajā rudenī un krīzes laikā? Muzika, kura skirojas pec garastavoklja. Ko jūs dariet, kad jūs ar kādu sadiršaties vai kaut ko tamlīdzīgu izdariet? Tas atkarigs par ko un ar cik tuvu draugu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Man personīgi patīk rudens. Lietus, vējš, krāsu gamma. Ideāls laiks. Edited October 27, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Man kopš pagājušās sestdienas tāds sagruzīts garstāvoklis dēļ vienas ļoti nopietnas figņas. Katrā ziņā man nav nekāda baigā metode, lai uzlabotu sev garīgo. Kādreiz es visu savu žulti izgāzu uz savu draudzeni un varu droši teikt tas nepalīdz... Pēc tam nākas lūgt piedošanu un tas pa tiešām neuzjautrina. Es cenšos vienkārši negruzīties. Cenšos kaut ko darīt. Parasti kaut ko uzspēlēju vai pastos kādu filmu. Kā arī man patīk piezvanīt kādam draugam un aizbraukt uz kaut kur pasēdēt paēst. Katrā ziņā ja sagruzijies sāc dzert tad ir vēl lielākā dirsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Man vispār nereāli besī šitā nedēļa: 1)mūsu vidusskolā brīvlaika nav 2)brīvo stundu laikā iebāztas kkādas debīlas matemātikas un mūzikas literatūras 3)skola tukša, jo sīkie nav, visulaiku tāda sajūta, ka kaut ko kavē 4)stulbie laikapstākļi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 snuffs huinja, snuss ftw. ODEN BIJATCHES! btw, man baigi pacelj gariigo kāda i gotta feeling līdzīgā dziesma. un vispār sports, iedomājoties, ka rīt man ir spēle uzreiz paceļas garastāvoklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advanceens Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Parunaju ar draugiem vai paraxtos ja nelist lietus ari araa ar bmx pabraukajos taa iedzeru pabraukajos ar mashinu un viskautko taadu protams sezu pie dakja nau pie vinja ko dariit bet seezu :@ Zb shi skolas brivlaika nedelja zb nav ko darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Paņem kārtīgi krosiņu paskrien - nežēlojot sevi, skrien cik spēka, tā lai pēc tam knapi pakustēties vari. Būsi kā no jauna piedzimis - Garantēts! Edited October 27, 2009 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 nevajag kultivēt tās "sliktās" domas vienkārši, jo tām ir tendence visu sajāt vēl vairāk. Vainu kārtīgi izrunājies ar kādu, vai uzspēlē kārtīgi tf2, vai arī aizej, kā jau te teica, ārā krosiņu paskriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 noskaties labu komēdiju labā kompānijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Man lietus tieši uzlabo garstāvokli. Ja man ir sūdīgs garstāvoklis, uzlaboju to izmetot kādu riņķi ar mašīnu, tāpat, nekur tālu, jo benzīns taču ļoti sit pa kabatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 katru dienu ir treninji + pirms treninja pacilaju stienjus un taa ir vieniga lieta kas man pacelj garastavokli. tgd no 1nov sezona beidzas un es nezinu ko darishu jo treninji atsaksies tikai pec laicinja.. taka bus shkrobigi. ar chikitu ari iet ka pa vilniem. vakar biju balle. lol vispar 0 . iedzeru, pasmejos un aizbraucu pec stundas uz majam gulet jo neko citu vnk nebija veleshanas darit. ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Lietus, vējš, krāsu gamma. Ideāls laiks. Man tas pats! + vel kads smeķis un kafijas kruze... perfekti. Tagad vel iešu sagrābt lapas savadak senči jau nedelju uz mani diršās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 fap fap fap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Nodarbini savu prātu, lai par drazām nav jādomā. Treniņi arī neļauj besīties. Vajag vienkārši darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 eju smēķēt,iedzert tēju un nīkstu labākajā gadijumā sadabonu zāli,bet tas tā pa retam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Piedzeros...Pēc tam ir sūdīgi,bet vismaz var par kaut ko pasmaidīt...Cs uzkrušīju nedaudz,bet tas neuzlabo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 dzenāju tf2 vai cs`u, man pohu*! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Jāiet pastaigāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now