Jump to content
GIGN Forum

Ieskaties Ja Vēlies Nopelnīt


gangstadog_Hakeris
 Share

Recommended Posts

Kādu nakti sēdēju pie datora un sapratu to ka man vairs nav ko tur darīT,...nepārtraukti spiedu draugos SĀKUMS,SĀKUMS,SĀKUMS līdz sapratu ka kautkas ir jāmaina!.

Nolēmu palasīt par filmām iegāju gūglē,..domāju noskatīties kādu filmu pa latviski,jo es tak dzīvoju altvijā un kāpēc man vajadzētu skatīties citā valodā!bet atskārtu to ka nav jau neviena portāla kur var skatīties filmas dzimtajā valodā LATVISKI,..Tāpēc man nākošais solis bija uzbūvēt tādu kur var diskutēt skatīties un tā tālāk,..

Nu ko esmu jau pabeidzis,..nekas izcili jau liels nau,..taisiju uz ucoz jo kāpēc gan vajadzetu taisit uz php ja tur tikai par filmām viss!. :D

..bet diemžēl tākā man lēns internets 60kb/s vajadzīgi palīgi kas varētu kad brīvs brītiņs iemest kādu filmu augšupielādēt manā saitā latviešu valodā!Visu apskaidrotu kā ko jadara!.

Tāpēc ja kads vēlas nopelnīt par filmu augšupielādēšanu,..nekā nedarot var teikt tas aizņems 0,1-1h tava laika dienā...tad raksti man šeit ;)

Potāla nosaukums: *links* (drīzumā pirkšu domēnu *links*)

P.S.Administrācija lūdzu neliekiet ban jeb vārning tas nau domāts kā spams tikai palīdzības meklēšana,..daudzi vēlas skatīties filmas latviešu valodā nelādējot tās tāpēc man liekas tas loti daudziem palīdzēs!.

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc, ka filmas angļu valodā tulkotas latviski ir nebaudāmas. Ar nosacījumu, ja saproti angliski.

Tā vietā, lai veidotu mājaslapu, kurā būs vecas filmas (būsim reāli - filmas tiks nokačātas pašmāju trakeros un iebāztas Tavā megaprojektā), es noalgotu kādu, kurš pietiekami labi rubī angliski, un liktu viņam sarakstīt subtitrus jaunākajiem gabaliem. Tavas lapas popularitāte tikai augtu. (Par šo ideju man pienākās 20Ls mēnesī, vai arī es Tevi nosūdzēšu ekonomikas policijai. Nopietni!)

Link to comment
Share on other sites

BEEF, sorry, tādas filmas neskatos :) Varbūt jau viņa ir labi iztulkota, taču internetā, ja arī viņa parādās latviešu valodā, tad ar lielu nokavēšanos. Mans posts bija vairāk tēmēts uz ātrāku pieeju internetā pašmāju valodā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...