Jump to content
GIGN Forum

Rolf


Soprano
 Share

Recommended Posts

Noteikumi paredz, ka vidusskolā uz 11. un 12. klasi var pārcelt, ja ir nesekmīgas atzīmes ne vairāk kā divos mācību priekšmetos. Šobrīd Izglītības un zinātnes ministrija šajos noteikumos ir sagatavojusi grozījumus, kas paredz, ka pārcelt uz nākamo klasi vidusskolā varēs tikai ar sekmīgām atzīmēm. Plānots, ka šie noteikumi stāsies spēkā no 2009./2010. mācību gada, t.i., attieksies uz tiem, kuri beigs 10. un 11. klasi 2010. gada pavasarī. Šie grozījumi tevi neietekmēs, jo tu beigsi jau 12. klasi.

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup::khehehe::muahaha:

dienas teksts.

Man krievu valoda sagādā reālas problēmas. Liekas, ka pat velk uz trijnieku. Vienkārši man vispār

ikdienā nav saskarsmes ar to valodu... :unsure:

man tas pats... reali nemaku rakstiit bet parejais it ka ok :D kka uz 4niekiem parasti tieku cauri.

Link to comment
Share on other sites

Man skolā vispār šogad kaut kāda huiņa, ka

ja 10. klasē 1. semestrī ir kaut viena nesekmīgā,

tad tevi izslēdz no skolas.

Laikam tāpēc ka ir 3 10ās, katrā pa 30 skolēniem,

vispār skola ir pārpildīta, un līmenis

pēdējā laikā ir nobraucis nedaudz.

Bet man pohuj.

Mājas darbus nepildu, stundās zīmēju,

bet man kaut kāda kreisā galva.

Stundās pa ausu galam kaut ko dzirdu un visu atceros.

Vidējā atzīme pēdējos 4 gadus un šobrīd (2 mēneši) arī

ir ne mazāk kā 7. (sun)

btw, Rīgas Angļu ģimnāzija.

Link to comment
Share on other sites

īstenībā, ja iet runa par krievu valodu, es saprotu, kādēļ viņam ir problēmas. principā parasti ir izvēle mācīties krievu vai vācu valodu, un krievu valodu izvēlās divu veidu cilvēki - krievi, kuri iet tur tikai tādēļ, ka domā, ka dabūs neko nedarot desmitniekus un laidīs muļķi, un iet tādi, kuri neko nerubī krievu valodā. bet stundu laikā ir tāda situācija, ka skolotāja bazarē non-stop krievu valodā ar saviem krieveļiem un tie, kas nerubī, sēž ar lielām acīm un jūtās stulbi, jo neko nesaprot un attiecīgi knapi kaut ko iemācās. man arī taisni tāpat bija, knapi vilku krievu valodā, tas tiešām bija vienīgais priekšmets skolā, kur es jutos stulbs, vismaz sapratu, kā jūtās tie, kas, piemēram, matemātikā neko nerubī.

Link to comment
Share on other sites

the same shit :) macijos 1majaa gjimnazijaa pamatskolaa :) nemacijos krievu val it nemaz,tik cik uzpipaju ar kaiminj krievu pujkam un speleejam kazaki razbonjiki :) pargaj uuz 5vsk un 10klasee ofic bija krievu val :) poh ka 95 procenti krievu valodu no 5taas klases jau bija sakushi apguut un levels turpinaajaas :D A man no nulles bija visi janokjer :) Zashibisj :) beigaas ar visu shpikoshanu uz 6 izspiedu :) Ariii turismaa macoties,tiri ar senchu un spikoshanas metodeem 6 izspiedu gadaa :)

Link to comment
Share on other sites

Nu mums ir tieši tāda situācija. Klasē ļoti daudziem ir problēmas ar krievu valodu - knapi velk 3/4/5. Pats kaut kā turos uz 7/8, bet ar ļoti lielām pūlēm. Man vismaz sencis diezgan labi krievu valodu pārzin, un kādreiz vēl sanāk kādu raidījumu krieviski paskatīties (kaut vai Greizais spogulis). Reāli stundā ir tā, ka nākas pārprasīt latviski skolotājais teikto vai nu viņai pašai, vai kādam, kurš saprot.

Link to comment
Share on other sites

Par krievu valodu.

Vienīgais, kas krievu valodā ir grūts, FAKENIE burti. Uzrakstīt, zinu kā un izrunāt ar, kā arī lasu teikumus, kā Latviešu ātrumā, bet visas tās mīkstinājuma zīmes vienkārši pakaļā, lai gan krievski varu varīties ilgi :D Bet, tāpat, ja dzīvo Latvijā, tad neko vairāk, ka sarunāšanos krievu valodā nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Man krievu valoda bija tikai tehnikumā... ja nemaldos , tad tikai pus, vai pusotru gadu... un izviku tikai tāpēc, ka čoms palīdzēja un arī prasības nebij nekādas augstās... ņemot vērā, ka man ar krievu valodu nekad agrāk nebija nekādas sastapšanās (izņemot tv) pasniedzēja man teica, ka man ļoti labi sanāk, jo es labi mācēju runāt krieviski, kaut es rakstīt un lasīt ne sūda nemācēju. Visus rakstāmos/lasāmos darbus es rakstīju kladē tā, kā latviski izrunā un viss bija bumbās. pēc laiciņa iemācijos burtus rakstīt un varēju lēnām kko knapināt, 1 vārda uzrakstīšana man prasīja apmēram 5-10sekundes atkarībā no garuma :D Karoč tas ir garš stāsts, bet nu neiespējami tas nav.

Ar matemātiku gan ir pagrūtāk, bet ne jau VIDUSSKOLAS līmenī... man augstākā matemātika nedalec nekādā veidā (atzīstu, ka neesmu pietiekami stipri pieķēries mēģināšanai)m bet vidusskolas matemātika taču ir smiekllīgā līmenī, ar grāmatas palīdzību tur visu var iemācīties :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...