Kavacky Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 IMHO. BULLSHIT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 katram sava meeraukla, tapec aari vaarnas dazhaadi cilveeki liek pec dazhaadiem uzskatiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Pastāstiet kā var dabūt warn? Jau sen nav sanācis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 izsakot viedokli, kas ir krasi pretejs moderatora viedoklim, easy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 IMHO. P.S. Stulbi ir tas, ka stulbi cilvēki nesaprot, ka viņi ir stulbi Un pēc tam visi čīkstēs, ka te nava nekādas dzīvības, etc. drazas, kas neievieš kkādu jautrību! p.s. Stulbi ir tas, ka stulbs arī esi Tu, bet tu to nesaproti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 +10(chars) bet tāda ir dzīve forumā. Man jau šķiet, ka warno pamatoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 vot parādi vienu piemēru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Man vispвє nepatзmu arо iedeva warn @ bode. oO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 lasi manu vaarnu -> neko tadu neesmu redzejis, kas par sms? webčats vai kas? lai jau perās, vismaz nelīdīs un netraucēs normālos cilvēkus čatos ar savu kaku stumdīšanu. EDD viedoklis atskiras, par to ari warna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 nu camon dzeki, man liekas jus te pa daudz svistat delj sikumiem. Nu, lai tak liek tas warnas, kas jums gabals nokritis ? Un lol Epix nepaliec bernishkjigs VISI moderi neliek warnas par to, ka nesakrit viedokli. Vai es kadam kadreiz butu ieshkjiebis warnu par preteju viedokli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 da ko tu cepies, lasi kartigi, es nemineju, ka taa dara visi..man ari ta warna netraucee, vienkarsi kaa faktu uzskaitiju pec ka meedz, MEEDZ, iedalit sodus. Kaut ka jus te baigi satraucaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Nepiekrītu tam, ka wārnas tiek dalītas, ja nesakrīt domas ar moderu. Tāpēc jau tas ir forums, lai cilvēki varētu izteikt savu viedokli. Protams, ja tas viedoklis satur bezsakarīgu tekstu, naidu/rasismu, etc šitu, tad tā ir cita lieta. Jums vnk ir jāsaprot, kuros postos jums vispār ir jēga kaut ko rakstīt. Dažreiz ir prātīgāk vienkārši pastāvēt klusu un neaizdirst postu bezjēgā, ja jums ar to nav vistiešākais sakars, vai arī vēlme izteikt savu (SAKARĪGU) viedokli! Neņem ļaunā Epix, bet man kopš 2005. gada ir tikai 540 posti, tajā pašā laikā tu pa vienu gadu esi savācis jau 1759 postus. Ja tā tīri matemātiski, tad tu dienā iedirs vidēji 5 postus! Tad nebrīnies, ka kāds no šiem postiem ir wārnas vērts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 lai jau perās, vismaz nelīdīs un netraucēs normālos cilvēkus čatos ar savu kaku stumdīšanu. EDD viedoklis atskiras, par to ari warna. Taisnība, ka EDD viedoklis atšķiras, bet ne jau par to ir warns. Warns ir par to, ka tu izsaki savu viedokli, nepamato to, pie tam apvaino cilvēkus. tā, ka piemērs neskaitās. Atrodi citu. Ja jau moderi mēdz to darīt, tad gan jau ir vairāk par vienu gadījumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 es jau biju gatavs, ka tu kaut ko pateiksi, ka ar to nepietiek, lai apgalvotu warna likshanas iemeslus...nemeklesu, man nav tik svarigi te kadam kaut ko iet pieradit ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Jeb, citiem vārdiem sakot, tev aizbāza muti un tagad tev nav ko atbildēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Personīgi es warn nēesmu saņēmis jau kādus 2-3 gadus. Vispār manā foruma karjerā ir bijušas tikai divas wārnas un tās bija par to, ka ierakstīju tur kur drīkst rakstīt tikai admini. Katrā ziņā es domāju, ka moderim ir jābūt tam cilvēkam, kurš ir spējīgs izvērtēt vai warn nepieciešams vai nē. Es domāju, ja es būtu dyv vietā es beefam neliktu warn par tādu postu, jo uzskatu, ka beef to nedara, lai dabūtu +1 postu. Ja to pašu ierakstītu kaut kāds wl.media vai vēl kāds no DB grupas tad droši liktu warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Ja jau liek warn par mazākiem pārkāpumiem, tad vajadzētu tādu kā Divīti arī tiesību sadaļā, jo tur warn varēs mest cik tik uziet. (Piem: neadmins kautko ieraksta. Un tur ir skaidri un gaiši rakstīts, ka neadminiem nerakstīt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 ok papildus warnoshu ar tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 p.s. Stulbi ir tas, ka stulbs arī esi Tu, bet tu to nesaproti Jautrība nav debīli posti (nu ok, varbūt dažreiz ir), bet foršas tēmas. Izcils piemērs ir Pirdienu topiks. P.S. , ko gan es teicu pirms tam.. (uz šo nav jāatbild). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 man pedeja warna bija talaja 2006. gada vispar, es seit esmu jau piecus gadus, ka laiks skrien Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Ta ka visi baigi stasta par warnam , es dabuju savas warnas tiesibu un sudzibu sadalja. ESMU FORSHS! Tiesibu sadalja dazhreiz moderi atlauj rakstit tiem kuri nav admini , bet spele tie gadiem ilgi. Edited October 19, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry405705 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry405844 Nu lūdzu, pierādījums par domu nesakritību... šis ir mans variants, kur es dēļ 2 postiem dabūju 20%warn + 1 nedēļas suspends forumā... skaisti, ko tik nevar panākt ar 2 postiem... + otrās wārnas iemesls minēts: "kā jau teicu - otrs brīdinājums nebūs: čau uz nedēļu. pa to laiku droši ej, izglītojies, palasi kaut vai to pašu vikipēdiju, lai uzzinātu, ka homoseksualitāte nav slimība vai traumas sekas." <c> EDD Vai to mēs nesaucam par viedokļu nesakritību Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Klau, bet te 100% darbojošās metode, kā dabūt warnu! Vajag nofotogrāfēt savu kaku podā, un tad uztaisīt tiesību sadaļā jaunu topiku ar to kaku un apakšā uzrakstīt - domājiet, man vajag adminu? Lūk ko es domāju par jums uz jūsu stulbajām pravām! Varat iekačāt ar šito sev paduses. Tad smaržos labāk! Mirstie kropļi un pediņi! (labu apetiiti) Beefs Edited October 19, 2009 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 LOL ierecu par beef'a ideju , mozh kads grib to realizet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 [/img] (labu apetiiti) Beefs Uzreiz liekas ka izstabā pēc šudiem smird Added to warn level DAUNIS samuray, pats neesi? Vispirms noskaidro kas esi tu,tad ķeries pie citiem p.s. Stulbi ir tas, ka stulbs arī esi Tu, bet tu to nesaproti Mr.SmartAss ierunājās Kas attiecas par manis paša runājamo,es lūdzu vēlētos savus vārnus nost,man jau lielākai daļai ir tas krutais 3.mēn noilgums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now