l1nk1n Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Sveiki tautieshi ! Zinu, ka ir pagājis pusmēnesis kopš ieguvu savā īpašumā xb, bet tomēr ! WAR3 ir tikai 3, nujau 4 admini ! Es, nGear, pikasomons un Mahmeds. Redline paradas shadtad. Pa vakariem es spēlēju ļoti bieži un citreiz nākas spēlēt attiecīgajam spēlētāju skaitam nesamērīgi lielas kartes. Tāpēc es vēlētos palūgt šo flagu. Un xg ari nenāktu par ļaunu. Paldies par uzmanību, l1nk1n P.S. man šodien dzimene Varētu tā būt kā dāvana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 ne nu butiba jau vairāk nav atšķirības tev ir pilna pakete vai tikai xb, admins tā vai tā tu esi, rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Principā, es ļoti skeptiski raugos uz mapju mainīšanu, tādēļ arī ne vienmēr varu palīdzēt, neskatoties uz to, ka man ir votemaps. Ja Tu apsolies uzvesties godīgi un vairāk vērsties pie spēlētājiem, pirms maini mapi, tad man nav pilnīgi nekādu pretenziju. Jebkurā gadījumā, atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 norm chalis) es domaju, vinjam nebus nekadas problemas ar adm tiesibam)) ja es vaaru, tad dodu savu REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) fragn pedzik. Ja ir iespejams uzlieciet visiem kam ir admins ar xb uz war3 to xvm(domats tiem kam acc ir tikai uz WAR3). REC Edited October 16, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Laba ideja ngEAr Man arī čābīgi tikai ar banu. l1nk1ns kā l1nks sēž war3, par sliktu jau nenāktu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Shas tik visiem dos votemap un viisi tik liksim votes uz sev tiikamajaam mapeem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 Cik war3 ir tadu ? Un es pat ipashi nedomaju mainit mapes, ja serveris ir pilns, to es domaju pielietot vakar stundas, ai piesaistitu cilvekus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Tavā gadījuma man nekas nav pret... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Nē, reason, tev pravas iedeva tikai tāpēc, kā bieži spēlē serveri un vari patīrīt to no chiteriem, un bez votemap varesi ļoti labi iztikt, kā jau līdz šim, pēc tam vel teiksi, ka baigi besī kemperi un vajadzēs slap un slay, tad vel kāds nesabalsos par tavu mapi vajadzēs xm u.t.t. Un neģera ideja stulba. Un neatbalstu tevi dēļ pagātnes. Paldies par uzmanību, tas bija man subjektīvais viedoklis no offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 Viedoklis ok ! Bet vakaros serveris ir patuksh, itseviskji kad vairs nav saveXP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 good men tu par to mapju mainiishanu spried peec seviim ? cik es esmu maniijis admini kas man ir paziistami un ir normaali admini taadi kaa es es jau nesaku ka esmu kruts(tikai varbuut) liek votes uz mapeem ko prasa tauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 good men tu par to mapju mainiishanu spried peec seviim ? cik es esmu maniijis admini kas man ir paziistami un ir normaali admini taadi kaa es es jau nesaku ka esmu kruts(tikai varbuut) liek votes uz mapeem ko prasa tauta tev nu škiet būtu ļoti labi jāzin,ka nēesmu TIKAI dd2,nuke,inferno,aztec un cpl map piekritējs,bet ka mīlu arī no mapcikla,vertigo,chatau,piranesi un havannu ariii uzmocheet Taa kaa tu sheit baiga neforshi un nevietaa pieminēji mani Bet tā jau TU esi foršs Un Miedziņš īstenībā arī pateica man domas,kuras tā arī nepasniedzu,un nevienam tāpat nav vērā ņemamas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 Tātad ? nupat spelejam italy_gign 3 vs 3 Nice... ienaca vel paris, bet izgaja ara delj mapes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts