kroplisj Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Vai kads var palidzet man ? man tagad ir 24/24 pilns un admin kad ieiet ir 25/24 var palidzet ta uzbliezt ka ir pilns 24/25 rada un ka katrs nakosais iet ieksa tiek parmests uz #2 serveri! un ka admins ieiet ir 25/25 ieprieks paldies. vienosimies par samaksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mux.lv Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 LOOOOOOL, tu vispar neko nemaki LOL!!! http://makeserver.ru/2049-xredirect-sistem...h-serverov.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 (edited) un tu to maki uztaisit? btw. tas links nedarbojas. un tavs niks vnk owned Edited October 15, 2009 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Zini ko vari iet dir*t. Neko nemāki nemaz netaisi tas ir tas pats xRedirect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 (edited) ja tu nevari palidzet. lugsu tevi seit lieki nepostot un btw mulki dullais es zinu ka tas ir tas pats xredirect! tapec ari prasu ka man vins jau ir un ka to nokonfiguret. nevari neko lietderigu iepostot aizej izmazga muti ar ziepem un ari vari padirst. un neko neraxtit Edited October 15, 2009 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Un cik taisies piķot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 ja varai palidzet uzraxti skype renaars_zilaani vienosimies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 (edited) Tagad negribētos lejuplādēt xredirect, bet vienu cvaru būtu jāmaina, lai parādītu reālo slotu skaitu un otru cvaru, lai uzliktu vienu rezervētu slotu adminam. Viss notiek "caur" xredirect'u, visas amxx defaultās iespējas ir jāatslēdz. edit: Njā, vispār tie divi cvari ir nosacīti, jo nav ne jausmas, kā tev tur tagad viss ir salikts. Edited October 15, 2009 by DeimoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 (edited) 45 Ls un uzlikšu. Es zinu, ka daudz, bet stulbums maksā dārgi. Edited October 15, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 deimon mby tu zini tiesak un vari palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 (edited) Luudzu ja ir kads kurs var palidzet ar so problemu. uzraxatiet skype. par sapratigu cenu ja var uztaisit. pavisam serious. skype renaars_zilaani Edited October 16, 2009 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 20Ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 laikam jau nu neesmu tik biezs ka tu doma kri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Es pa 10 uzlikšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 paldies ne pa 2 varetu uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Sor par oftopic,bet tu šeit diezvai dabūsi palīdzību,jo nu ir ļoti daudz tādi pārgudrīši(smerdeļi),kas vienigais ko mak manliekas ir stulbi dirst un kadu aizvainot.Domaju pameklē atbildi kādā citā web(piemēram krievu tautības cilvēki palīdzēs ,latviešu tauta vienkārši ir *teksts*) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 (edited) Tu žaunas stulbā zivs pietaisi. Tu ar savu sūda Revenge reāls jūties! Ja tikai tu mācētu salikt amxbanus vai pazīt html , nerunājot par pārējām lietām. Tu esi vienkārši 0. ps. kas_tad2 tu tāds pats esi kā ,,dulais" Edited October 20, 2009 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 (edited) Tu ar savu sūda Revenge reāls jūties! Ja tikai tu mācētu salikt amxbanus vai pazīt html , nerunājot par pārējām lietām. Tu esi vienkārši 0. ps. kas_tad2 tu tāds pats esi kā ,,dulais" Ew par tevi vispār nerunāsim. Atšķirībā no tevis saprotu gan html, gan php. Pediņš P.S Un par tavu BAIGI KRUTO iShark nerunāsim Edited October 20, 2009 by dulais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 (edited) P.S Un par tavu BAIGI KRUTO iShark nerunāsim es esmu pediņš © Pediņš Nēesmu ne lielījis neko, tikai pasaku atklāti kā ir, Jūs ar outsider ne smakas nejēdzat, bet Jūsu ego ir vienkārši fascinējošs. > Ja kāds grib ierēkt par: dulais un outsider blogu, Lūdzu: http://outsiderblog.tk/ Funkcijas ir tiešām visaugstākajā līmenī! ps. neaizej offtopikā ! Edited October 20, 2009 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Čali neaizej pats offtopika un tajā blogā es neko neesmu darījis tā kā, ja nezini tad nedirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 par dullo nerunasim. zinu ka vins smird pa gabalu ishark ir daudz nopietnaks projekts un nekas nav pa roku galam uztaisits! to es zinu no savas pieredzes! ko nevar teikt par revenge please lokojiet ciet topiku jo jau atrisinaju visu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Bļa tu jobanais kuces dēl aizver savu smirdīgo muti. :@ :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Neizturēji, p0k3l^N3? Edited October 21, 2009 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Spameeeerziii, dulajam suspends 14dienas, žaks 3dienas nepostos. btw par to 1337 koderu lapu, vienkārši lol "PHP Advancētiem #1 ? Dinamiskās lapas" VIENKĀRŠI LOL, ČALIS no sevis iedomājies nez kādu koderi un tad tagad ļaus lietotājiem inklūdot kādus failus grib. Nē, šis ir jāsaglabā, lūk advancētais kods no tā bloga. PHP <? $p = $_GET['p']; if ( $page) { include( "include/".$p.".php"); } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts