Alise Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 (edited) atbildot uz jautaajumu, skatiit jautaajumu http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=40266 jaa, man ir garlaiciigi!!! sasodiiti. shoreiz bez smailjikiem! es labpraat uzraxtiitu ko/domaaju, BET ir taads juuzers kaa **** nenjem ljaunaa, neuztver to personiski. jeega man raxtiit,ja mans posts jau tiek uzskatiits par stublu/smadzeni nepaplashinoshu topiku ?ieraugot debiilu o/vietaa 0, , zini jaaaa! Edited October 8, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Kad mēs iesim dzert karsto šokolādi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 jā! un visu bezdarbnieku, džinsu deldētāju utt. vārdā JĀ! man arī nav ko darīt - pieceļos, kafija, cigarete, winamps tālāk hmm... nekas, tad nekas utt. ;DD ja pagadās kāda haltūra o jē svētki ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Esi drošs, ka gribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Es vēl līdz beigām neēsu sapratis, vai varbūt es vispār kļūdos. Liela daļa lietotāju šeit tā nedaudz nodirš Alisi. Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Man tagad būtu jāsāk satraukties un pārdomāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 uu jaa, tu esi viens noretajiem, kas saprot to pashu ko esi. zini, tikai Tev pateikshu, varbuut pat iechuksteetu... a par ko taads naids?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 (edited) peedeejais laiks brrr un zini, es censhos attureeties no sava viedoklj aizteikshanas publiski, bet shoreiz ja jau tad jau! es negribu iet nekur, pieklaajiiba kas dziivo manii dzilji, saka ka ir jaaaiziet, a iisteniibaa man ir reaali dzilji pohuj, kas kur grib iet, un tas ka tu man zvani un paarjautaa tas kas jau tika uzraxtiits, ar melnu uz balta.. tas tikai liecina kursh te ko nesaprot?!! neuztver to nersoniski Edited October 8, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 lol, Tu patiešām esi dīvaina Btw es Tev prasīju "Kad?", nevis "Vai?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 (edited) No vienas puses es Alises vietā vispār neko te nerakstītu. Atceros to topiku, kur Alise meklēja CRT monitoru, tur vienkārši strāvoja no afigena gudriem postiem... Huiviņu zin varbūt esmu kaut ko palaidis garām, bet vēljoprojām neēesu sapratis Alises nodiršanas iemeslu Edited October 8, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 hahaha, daži cilvēki mani nebeidz pārsteigt, negatīvā nozīmē, protams. Un IMO dažiem labiem te vajadzētu pārstāt koļīt meiteni, kura uzvedas un runā kā čalis. Nesaprotu vai tas Jums liekas tik pievilcīgi. p.s Sorry par tiešumu, man ir slikts garastāvoklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Ja Tu par mani, tad es nekoļīju Vienkārši gribēju satikt dzīvē un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Huiviņu zin varbūt esmu kaut ko palaidis garām, bet vēljoprojām neēesu sapratis Alises nodiršanas iemeslu bazara nav! es sevi ar to pashu udevljaju, ka raxtu sheit! A ko man, tupa gaazt CS? oi aizmirsu te dazhiem tak ir kas iebilztams, da kas te uzvedaas kaa beerns, ja taagodiigi, un pa iistam? par moniiti, man vinju ahuuna vajadzeeja, bliin, kaa eest viss aatraakais, leetaakais, kaa likaas man, nets www.gign.lv bet redz, es kljuudiijos, (jo ir cilveeki, kaa Tu, kas tik tieshaam nesaprata kam man vajag tik hujovo monitoru) a varbuut es pieduuros da nee man vinju vajadzeeja, zabej, sen jau dabuuju, bet tik tieshaam man nebija ne jausmas kur riigas centraa aatri un leeti nopirkt vishujovaako monitoru uz to laiku!! p.s. dabuuju? monitorus 4trus? nodiršanas iemesls _uzrasti KAS?nodirsh, pateikshu kaapee nodirsh katram kaapeec ir savs taapeec, lai cik debiili tas neizklausiitos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 (edited) IMO vajadzētu pārstāt koļīt meiteni, kura uzvedas un runā kā čalis. Nesaprotu vai tas Jums liekas tik pievilcīgi. p.s Sorry par tiešumu, man ir slikts garastāvoklis. sry ka nebraucu ar Teviim uz gign party 2oo8, piedod ka atteicu? Edited October 8, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Alise ir forsha Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Jā, es pārdzīvotu par katru tādu lietu, kā Tevis pieminēto, tad sen jau būtu tvaika ielā. Neuztraucies, kad redzēju Tavu izturēšanos un tad, kad Tu sāki runāt, es biju priecīgs ka notika tā, nevis citādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Neuztraucies, kad redzēju Tavu izturēšanos un tad, kad Tu sāki runāt, es biju priecīgs ka notika tā, nevis citādāk. zini, neesi paaraak iedomiigs, es tev atvainojos, YO -tu pat to pienjemt nevari? tad par ko mees te gaazham?!? p.s. pateikshu tev priekshaa, ja tev nedaiet! sapratne/saskarsme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 (edited) iztureeshanaas man pret visiem /es ceru ka ir bijusi vienaada/ tad par ko mees te gaazham?!? p.s. pateikshu tev priekshaa, ja tev nedaiet! sapratne/saskarsme? forums paliek intresantaaks? uups.. liex posts Edited October 8, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Tāds cirks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Uzlieciet kāds Alisei suspendu plx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 man sanaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Vienkārši gribēju satikt dzīvē un viss. ownd... es vienkārši tavā vietā nebūtu neko atbildējos, bet nejau kko tādu. Beidzot kautkas interesants. Ieteiktu izlasīt, man BAIGI patika http://www.draugiem.lv/friend/?openBlog=1&...amp;pid=5555113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Ne tu mani pazīsti, ne zini, ko domāju, tāpēc nerunā sūdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Dogy old shit. Alise, ja nemaldos, tad tu tā kā gribi pataisīt forumu interesantāku ar šo topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Es te nerunāju par to kā Tu runā ar mani vai ar kādu citu. Es runāju par to, ka, parunājot dažas minūtes ar Tevi, to vairs negribas darīt. Nemitīgie lamu vārdi u.c. nesakarīgais šits, ko Tu runā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts