Jump to content
GIGN Forum

Avg Failed.

SnowY^
 Share

Recommended Posts

Nu karoche es te daudz nedrukashu.

probleema ir taada - shodien sezhu netaa izdomaaju ieiet cs(p48) spiezhu ieiet izmet kaut kadu hernju ka pieeja liegta un AVG izmet ka kaut kaads suudains trojaans tjipa failaa HL.EXE. visu laiku nebija tikko uzradaas? nokachaju citu patchu (p48) to pashu suudu raada.

varbuut kaads var iemest linku kur varetu nokachaat (p48) bez trojaniem un visaadiem suudiem vai arii ir kaads risinaajums. gribas nedaudz CS uzkapaat :superlol:

P.S- atvainojos par rakstiskajaam kljudam nav laika labot :superlol: djelas gaida :superlol:

Edited by SnowY^

AVG sūkā :)

Nopērc citu anti-vīrusu.

Risinājums: Vainu slēdz ārā AVG vai arī izmet viņu nafig ārā.

p.s nafig tu spēlē p48 ? lol tam ir domāts p47,jo serveri ņem pretī gan to gan to :thumbsup:

:)

Nopērc citu anti-vīrusu.

Risinājums: Vainu slēdz ārā AVG vai arī izmet viņu nafig ārā.

p.s nafig tu spēlē p48 ? lol tam ir domāts p47,jo serveri ņem pretī gan to gan to :thumbsup:

es megjinaju izslegt araa tapat man windows rada pieeju liegtu. izmetu ara no virus vault. uzinstaleju p47 tapat to raada. nu skaidrs AVG uz shito noFAILoja :blelohs:

P.S - Es ar draugiem medzu uzspelet CW un prieks p48 ir saits kur var dabut serveri par velti :thumbsup:

Visticamākais variants ir tas ka sūdainajam AVG ir updeitots Heuristic skeneris, un līdzarto viņš HL.exe failā saskata darbības kuras liekas aizdomīgas (piemēram tas ka viņš veic konektus, u.tt). Nezinu vai AVG ir iespēja mainīt Heuristic scanner leveļus, bet ja ir, tad iespējams nokruķījot uz pašu mazāko viņš varētu vairāk neķert.

Edited by Gakh...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...