Oddish Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Kurš bija? Kā patika? Tā kā uz iepriekšējo The Prodigy konci, Ķīpsalā, nebiju, ko es toreiz ārkārtīgi nožēloju. Šoreiz sapratu, ka šo konci palaist garām būtu nenormāli tizli, tāpēc biļeti iegādājos jau pirmajā dienā, augustā. Tā nu sanāca, ka šodien ierados tur jau nedaudz pirms 19:00, bet iekšā nelaida vismaz līdz 19:10. Kaut kādi igauņi skandēja "I'm gonna send him to outa space, to find another race" pāris minūtes un tad arī vārti tika pavērti... protams kā jau tas pienākas, tikai kādu metru, un es būtībā, kā spēcīgā straumē, tiku iesviests iekšā. Pēc veiksmīgas biļetes pārbaudes uzreiz devos iekšā un nedaudz nobrīnījos, ka zāle vēl praktiski tukša, jo pirms tam laida iekšā diezgan daudz fan kluba biedrus, mums visiem pa priekšu. Uzreiz ieņēmu vietu tieši aiz saucamās "fanu zonas" žoga, jo pie sevis nodomāju - Maksima, Laiema un Flinta purni man jāredz maksimāli tuvu. Klusībā ierēcu par tiem tur iekš sētas, kuri samaksāja 30LS, kamēr es tikai 15, un es vēl varu forši atstutēties pret nožogojumu. Halle pildijās ar cilvēkiem, pienāca 20:00 un uz skatuves kāpa iesildītājs - DJ Proxy. Tie loļi fanu zonā uzreiz sāka skandēt Pro-di-gy Pro-di-gy, bet nu līdz tam bija vēl jāpaciešas un Proksis spēlēja diezgan labus gabalus The Prodigy stilā. Ap 20:45 DJ atvadijās un vēl kādas 10 minūtes skatuve tika sagatavota lielajam notikumam. Katrs tehniķis/skatuves darbinieks tika uzņemts ar milzu ovācijām. Nav nemaz tik ilgi jāgaida un uz skatuves parādās ilgi gaidītais trio. Zālē milzīgs troksnis un uzreiz sāk dārdēt "Worlds on fire". Ja nemaldos The Prodigy track list bija šāds: Worlds on fire Breathe Omen Their Law Poison Warriors dance Firestarter Run with the wolves Voodoo people Invaders must die Diesel Power Smack my bitch up Grupa jau atvadījās un aizgāja prom, bet bija pilnīgi skaidrs, ka noteikti atgriezīsies un nospēlēs vēl: Take me to the hospital Out of space Viss koncis protams pagāja nemitīgi lēkājot un grūstoties ar aizmugurē esošajiem. Sākumā tieši aiz manis uzradās normāls milzis uz kādiem 120KG, kurš jau pirms koncerta bija normāli pielējies un šūpojās aizmugurē, un visiem apkārtējiem vislaik atvainojās, par to ka uzgrūdies virsū. Šis man vairākas reizes prasīja lai palaižot šo pārlīst pāri žogam. Es jau iztēlojos to burvīgo skatu, kā tas kuilis tur lido, pie reizes nogāžot tur stāvošos, saldos "esīša" džekiņus, bet nu reāli apzinājos, ka visdrīzāk šis tikai iekārojis manu vietu. Vēl dzirdēju no aizmugurē stāvošajiem, ka viņiem tā jau cieši un nav vietas un vēl tas skapis te stāvot. Lai nu kā, bet šamais drīz tika aizgrūsts kaut kur prom, viņa vietu ieņēma pāris foršas meitenes, un sāka skanēt dziesma, ko visvairāk gribēju dzirdēt - Their law.. "What we're dealing with here is a total lack of respect for the law.." Maxim Reality vēl nodirš defaultos "fuck the authority" tekstus un zāli piepilda mega basi un gaismas. Es pilnībā izbaudu šo dziesmu un visas dziesmas garumā skatuvei, ar abām rokām, rādu vidējos pirkstus. "Fuck 'em and their law!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Gribēju piebilst, ka nenovācu kompāniju un neaizgāju. Gaidu citu atstāstījumus par pasākumu. Moš pat video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) Jautājums bija par to kurš bija, bet nu labi... Trešdien pārdevu savu biļeti. Vakar spēlējot basīti tā kārtīgi sačakarēju potīti un tagad domāju... universs mani sodīja par to, ka neaizgāju uz vienu no krutākajiem pasākumiem šogad vai arī man reāli noveicās ar to, ka es tomēr izdomāju pārdot biļeti? Vispār kāda bija atmosfēra @ skonto?(publika 'n' šit) Edited October 3, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 no diesel power tur kādas 30 sec bija, nekas vairāk, stilīgais repiņš pa vidu necik nebija bet tā jau viss bija forši, neskaitot faktu, ka iekšā laišana bija lielākā huiņa kādu jebkad esmu redzējis. Nekad nevienā koncī nav bijis tāds černis ar iekšā laišanu, vishujovāk noorganizētā iekšā tikšana ever. Skaisti izbesīties varēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 3, 2009 Author Report Share Posted October 3, 2009 Kas tad tur tāds bija? Es tiku iekšā bez aizķeršanās. Laikam jau tāpēc ka biju pirmajās rindās kad atvēra vārtus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0xii^ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Izskatās ka jautri gāja. Man kka nepisās braukt, bra4ka bija. A heatwave hurricane neskaneja? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Kaut kādi viģiki jau ir @ 0:33 @ 4:00 avots: theprodigy.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 es arī biju, bet mums gan ar iekšālaišanu bija lielas problēmas, diviem draugiem pateica, ka ir viltotas biļetes, kaut vai pieci mani draugi pirka kopā spices biļešuservissā biļetes, trīs ielaida, diviem teica, ka viltotas. mēs mēģinājām kaut ko sarunāt, bet tas stulbais apsargs, kurš pateica, ka biļetes ir viltotas kaut kur viņas pakāsa un nevarēja vairs atrast. tādejādi divi mūsu draugi palika ārpus sētas. sviests pilnīgais... un es apkārt klausījos, bija dafiga tādi cilvēki - tiešām kaudze un visi apgalvoja, ka godīgi pirkuši biļešu servissā un man nebija it nemazākā iemesls neticēt tam.. vot, šitas te riktīgi sagandēja garastāvokli, bet, kad jau prodigy parādījās, parādījās atkal labs garīgais. pats koncerts bij riktīgi labs, man itsevišķi patika, kad palūdza, lai visi nosēžās un tad taisni uz "smack my bitch up" visi leca augšā, riktīgi laba sajūta bij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 lol manu biļeti nenolasīja, bet tā kā es gāju iekšā jau pēc konča sākuma (breathe neredzēju, megažēl ) tad laikam jau viņi saprata ka tur nav kaut kas riktīgs un ielaida mani tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 nujā, mēs kādu pusstundu čakarējāmies un mēģinājām viņiem kaut ko ieskaidrot, bet tad padevāmies, moš arī, ja būtu vēl kādu laiku turpinājuši viņiem ieskaidrot, ka viņiem kaut kas gļuko, ar draugi būtu tikuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 randri, galīgi debīli. To džeku vietā censtos tagad organizatoriem sarīkot sūdus pēc pilnas programmas. Būs jāpameklē kaut kādi dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Es ari nopirku divas biletes (no rokas gan) fanu zona un tjipa viltotas pizdjec prosta. Es gan vienu no tam biletem patureju. Jaiet uz menteni rakstit iesniegums pret bilesu servisu! Maukas vinji riktigas! (( Bet koncis ruleeja! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 (( Bet koncis ruleeja! Beefs To nepasen kā pa ziņām rādīja Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 pa kurām ziņām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Shajaa gadijumaaa ja juuus butu panjemushi cheku par biljeshu pirkshanu,nekas tamlidzigs nebuutu atgadiijies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Nu ja... Dzheki perfekti noviltojushi biletes, bet ceku noviltot gan problemas! nununu.. Pasaki vel, ka nopirki bileti un saglabaji cheku! Pedarasti viltotaji un bilesuserviss es vinus ar ripzagji sazageshu gabalos visussususu!!! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Pa' LNT Top10 un pa Degpunktu Dzheki perfekti noviltojushi biletes, bet ceku noviltot gan problemas! nununu.. Pasaki vel, ka nopirki bileti un saglabaji cheku! Pedarasti viltotaji un bilesuserviss es vinus ar ripzagji sazageshu gabalos visussususu!!! Beefs Sounds mad Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 nu, jā, tu ņem līdzi biļesu pirkšanas čekus, kad ej uz koncertiem? kaut kā es stipri apšaubu to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 kad pirku uz HOKJI kad bijaam ar benciku,0,7lb un tjipa eziii,man cheks bija makaa katram gadijumam...arii ejot uz beach party man cheks bija makaa katram gadijumam..tas tomer noder,shad vai tad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Koncis bija ok. Varēja, gan spēlēt vecās dziesmas drusku vairāk. Nekad baigi nav patikušas garās dziesmu improvizācijas beigās, labāk tā vietā būtu nospēlējuši vēl pāris dziesmas. Vienu dziesmu uz ko es aplauzos bija Funky Shit, kura tika paņemta kā sampls kārtējai improvizācijai, laikam aiz Run with the wolves vai kādai citai dziesmai. KONCIS BIJA OK, PIETRŪKA PĀRIS DZIESMAS!!!! Ā, un otrais uznāciens bija ūberīss!!!!! Viņi nospēlēja tikai divas fckng dziesmas!!!!!!! C'MON!!!?!?!?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Bla bija vel otrais uznaciens? dirsa! Tu doma, kad iesledza gaismas un visi aizgaja projam? Lol man likas, ka koncerts ir beidzies! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Tu doma, kad iesledza gaismas un visi aizgaja projam? Lol man likas, ka koncerts ir beidzies! BEefs Da nē. Kad gaismas ieslēdz, tad viss ir beidzies, vari iet svilpot Es domāju pēc Smack my bitch up. kad viņi nospēlēja Hospitāli un Out Of Space! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Uz šito konci man arī riktīgi gribējās aiziet, bet bomži neiet uz koncertiem. Treknos gadus! Treknos gadus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 bija labs bliehzamais,arii es biju starp tiem kuriem bija viltota biljete,naacas pirkt veelvienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Kā tad jūs dabojāt to viltoto?No kā tad Jūs pirkāt? Atvainojos, neesmu uzlasījis sākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts