xdmx Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Jaa man viss sanaaca peec worm instrukcijam amxmox ar uzliku! admins arii esmu! serveris pats pa sevi iet normali! bet lieta taada: es savaa serverii tieku tikaj caur consuli! man neparaadaas mans serveris pie serveru saraxta CS! aa un ports man ir 27015! kaa lai panaak lai paraadaas severis? Nosaukums saucaas laikam --->> Counter-Strike & server mods/plugins Nu tad es gribetu zinaat kur var dabuut war3, ninja rope u.c ? tante google neko normalu neatrod! Luudzu pasakat linku! kaadam tak ir jaazina? P.S un tos debiilos FORMAT C varat neteikt! Man nepaliidzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Nu tad es gribetu zinaat kur var dabuut war3, ninja rope u.c ? tante google neko normalu neatrod! nafig tu MELO??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) xdmx googlee visu var atrast vajag tikai mekleet, nebuus jau taa ka tu te paprasiisi un te uzreiz visi ies un meklees speciaali preksh teviim Edited August 9, 2005 by fasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 nu bet es neprasu lai manaa vietaa mekleetu! es prasu, ja kaac zin tad luudzu pasaka kur novilkt un punkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 nu ja taa labi padomajam, tad tie ir amxmodx plugini, un izraadaas, ka tos var dabuut amxmodx maajas lapaa, kas gan to buutu domaajis nu ja tu galiigs idiots esi, tad war3 un rope Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 ok tnx Internets ir kaa liela miskaste! tapeec nemaceju atrast neko ejoshu Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ak dievs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 nu taa kursh no gudrajiem varetu ielikt pamaaciibu kaa jaaliek war3 un ninja rope? es 5h mociijos un nekaa nesanaaca! anglju valodaa pamaaciiba bija bet tur muld pa taadiem failiem kas man nemaz naw utt! Paldies taadiem cilveekiem kas paliidz taadiem kaa es! Jo ippashi worm liels paldies! Bez vinja man nebutu pasham savs serveriitis! A varbut worm negribi uztaisit pamaacibu prieksh war3? Luuuudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 pameklee shinii forumaa, man liekas, ka bij kaukur pa war3, bet varbuut smagi kljuudos (slinkums mekleet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaa baaaac pasakat kaaa lai uzliek war3? man neiet vinji neviens! tur kautkadi pliki faili bez readme! nu nez stulbs neesmu! bet tas chista ir murgs! Man pat bija mu serveris uzlikts! nu bet pluginus nemaku ielikt cs! jociigi ka amxmodx maceju ielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 Yea sanaaca ninja rope un laser plugini =D mans severis online adresse 195.13.233.215:27015 ejat un speleejat vai vismaz ietesteejat Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 hmmmmm.... a man 1 jautaajums! Kapeec mans serveris neparaadaas pie server list? bet caur consuli tajaa var ieiet! kaukaa diivaini! man taa vieniigajam? un ko lai es daru lai paraadiitos serveris pie saraxta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 serveris lista neradas. kad iegaju latency bij nenormali liels. rank top rankstats nestrada. war3 neredzeju. tikai 4 kaut kadas smaal kartes. Viens vards marazms tev sobriid Maby nakotne bus kaut kas vilinosaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 SUDS UN VISSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 tas tapeec ka es vilku speeli no ihack! tapee latncy liels. un mapes man nawa uzliktas, bet man ir pilna dir.a ar vinjaam un es vispaar saaku domaat! nah man to serveri vaig? kompi moca un viss! ja vajag ar draugiem uzspeleejam! taaa jaw kruti ar ninja rope un laseru shaudiities nu nez man gribaas war3! ja to uzlikshu tad servers gan buus online bet stulbums jaw taac --> nevienam pie server list neparaadaas visiem ar consuli jaaiet. taakaa 1 reizi kaac ieies un vairaak neies! jo neatcereesies ip! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 SUDS UN VISSS Droshvien pasham pat taac naw!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 nu kaac paliidzees vispaar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 redzot šitik spēcīgu idiotisma uzplūdu es tomēr uztaisīju memberu grupu ko jau kādu laiciņu atpakaļ biju domājis taisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 tnx veciit! nu es esmu kretiins un ... nu tu jaw zini Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 kaapee mans serveris neuzraadaas pie serveru list???? luudzu paliidziet! es nesaprotu kas pa vainu tur! visi cilveeki nak caur consule un raxta connect ecipse.sytes.net ! bet viss iet man tikaj neraadaas pie serveru list! Garik tu profs, nezini kapeec taaa? un ko lai dara? luudzu luuudzu paliidziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Nu vari pamēģināt uzlikt kādu WinHLBooster'u. Bet ir ļoti iespējams, ka tev komps nepārāk labi velk CS serveri vai arī tev nets nav nekāds ātrais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 hmmm man iet normaali mDSL! varbut vaig kaadu jaunu update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Ceru, ka neviens tavaa serverii neies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Aaaa, tad tas ir tas gudriitis, kas postoja tajaa topikaa Skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 He heee man raadaas mans serveris pie server list! vaina bija tur ka gign patch v21 nedereeja! kaa uzliku no netgames v21 patchu taa viss iet uuu 2 džekiņiem kaukas pret manīm? drošvien vel dažiem es nepatiiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now