Jump to content
GIGN Forum

Nicorette


Feik
 Share

Recommended Posts

Tev aptieku par maz Latvijā? :) Ja taisies ar tiem plāksteriem/košļenēm atmest smēķēšanu, vari nepūlēties - bez gribasspēka tur tāpat nekas prātīgs nesanāks. Un ja gribasspēks tomēr ir, tad nekādus papildlīdzekļus nevajag. Labāk par to naudu nopērc kādu kasti ābolu. Vai alus. Alus skan labāk. Yo. :)

EDIT* Lai nebūtu galīgi beztēmā, kaut kur pa miglu atceros, ka plāksteris bija ap 6-7 latiem, kaut gan aptiekā neesmu bijis miljons gadus, līdz ar to es man neticētu un uz to noteikti nepaļautos.

EDIT2* http://www.pilsaptieka.lv/lv/categories/dr.../pret_smekesanu

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka kozhlene ir forhsaka, jo vinja ir jakozhla un vareja kozhljat ari pusiti. traki pretiga! :) Moshka vajag pariet sakuma uz tam tvaiku cigaretem vai ir vvisadi citi brinumi! ;)

Un alu nevajag dzert - tad zud gribasspeks un gribas pipet!

Par temu, man leikas, ka kozhlenes gaja pa 3Ls.

BEefs

Link to comment
Share on other sites

Es te bisk tada beztēma, bet ta košļajama gumija tev bendes kungi, ja košļāsi viņu tukšā duša.

Un tas noccorete plaksteris ari ir ķipa uzliec viņu un varēsi kadas 30 min staigat abdolbijies, ta man vismaz bija. Tur tik lidz paša griba spēks.

P.S izmēgini, kautvai, 1 dienu nepīpet zinu ka gruti, bet pec 3 dienas jau paliks vieglāk un lēnam tas netikums aizmirsīsies :D vēlu veiksmi :thumbsup:

Edited by Quality1
Link to comment
Share on other sites

Bljedj Nikorete paliidz atmest smekesanu, nevis kad koslaasi vnk nepipeesi. Man ar vienu kosleni visai dienai pietika un vakara gribejaas tikai prikola pec uzkuriit, jo taa jau privi4ka.

Edited by Domino
Link to comment
Share on other sites

atmetot smekjeshanu tev pastav baigi augstais procents,ka tu pienjemsies svaraa :) Ka nekaa busi visu laiku nervozs un gribeesies kaut ko eest un grauzt...ir tabletes,kas maxaa 6ls tagad uz sitienu nepateikshu kaa sauca,ar taam uz kadu laiku var atmest,vismaz plaushas uz dazhaam dienam patiiriit,bet tas ariii ir islaicigi :)

Link to comment
Share on other sites

Ja ir gribasspēks, tad Nikorete un viskautkas cits nav vajadzīgs. Ja ar gribasspēku švaki tad nekas nepalīdzēs. Ar Tabex es mēnesi novilku...Bet anyway Tabex manuprāt ir visefektīvākais līdzeklis.

Ak jā. Man nav gribasspēka :)

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

šis nebūs tas iemesls kapēc tu atmetīsi, jā nepatīk, jā viņa zāģē tevi par to, ka tu pīpē, ok uz kādu laiku tu atmet(man tas bija pusotrs mēnesis), bet tad notiek sekojošais, uz pāris ballītēm viņa nav ar tevi, kuru laikā iešaujas prātā doma, ka pa pāris cigaretēm jau var, kamēr viņas nav, kas gan slikts tur var notikt un cik patīkami bija uzpīpēt, kad dzer ar frendiem. Bet kādreiz tam visam pienāk gals, jo viņa tak vienmēr nebūs prom, viņa ir atgriezusies no ceļojuma un ir atkal ar tevi, un pīpēt it kā nedrīkst, bet tad tu pasaki ''sieviete zini savu vietu, ko gribu to daru!'' (roflis), un tad viņa tikai tev rāda neapmierinātas grimmases un viss, tu atkal pīpē :muahaha: tas tā, no pieredzes :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Saderi ar draugu - kursh ilgak nepipe, tas savac piki. Katru dienu liekat kopeja cucinja 0.50 santimi un norunajat, ka, ja pusgada laika nepipejat neviens, tad varat to cucinju kopigi noteret/iznjemt. Protams - te ir svarigi but godigam pasham pret sevi un pret savu draugu!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Un tie saucās draugi :thumbsup::superlol:

Vispirms saksim ar to ka no tiem 99 % tavu draugu nemaz nav tavi draugi.

Un otkart ja tu draugam/iem, patieksi ka tu gribi atmests smekesanu (ists draugs) sapratis, un nepiedavas katru reizi kad ar viņu tiksies.

P.S Esmu pasīvais smēķētājs! Un man tas besī.

Bieži vien man nākas tiem salmiņu cilvēkiem palūgt lai aizet tālāk no manis. Es nesaprotu kam ir vajadzīga pašvaldības policija ja viņi paiet garām 3 smēķētājiem pieturā un nemaz netaisās tos neģēļus sodīt. Katru dienu redzu 100 pārkāpējus.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Jap, uz 19.gadiem uznācā smēķēšanas periodus, lai gan līdz 12. klasei nesmēķēju, bet tagad pargāja pareizei uz nakti vienu cigareti pie loga izmēķēju.

Tikai nesākat ar to gribasspēku, tas gribasspēks ir diezgan vājš "tusos" :D

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...