Jump to content
GIGN Forum

Ieteikums? Lūdzu Visi Atrakstās!


edzii
 Share

Recommended Posts

Čau visiem. :whistling:

Man bīja tāda domā ieteikt jums vienu lietiņu, bet bīja slinkums, nu vot es sadūšojos un rekur ir!

Kā jūs zinat , kad ir tāds kā topiks "Aizmukušie čīteri" godīgi teikt šis topiks nekur neder, jo tur aktivitāte galīgi smird pec kakām :meele:

Nu vot, es gribētu ieteikt, jums , kā PUB&WAR3 čiteri topiks, tur visi draudzīgi iemet šītera niku, aijpī, ģemku. Protams, kam ir ban tiesības vai nu tur kā moderātori var caur webu nobanot.

Galvenais ir ieviest xlist komandu! viņā rādas čitera ip un nick.. nu piemērs...

( WM#3gopoBb|N /|oCRpA#WMW#STEAM_ID_LAN#WMW#84.245.213.186#WMW# )

p.s nu biški nopizģīc , bet galvenais , lai būtu! :10cm:

Link to comment
Share on other sites

Drīzāk vajadzētu vismaz kkādus adminus, kas spēlē serverī arī... Būtībā katru otro reizi kad eju spēlēt csdmā kāds ar speedhack vai aim močī vaļā un cik kartes pēc kārtas... Kamēr kāds liktu iekšā sūdzību, kuru kāds admins beidzot saņemtos noskatīties pēc x dienām un nobanot, tikmēr tas čīteris serverī jau būs tā atspēlējies un galu galā jau atdūries kkad pret kādu adminu, kas viņu nobano. Ja būtu vismaz 1 admins vienmēr serverī, tad tas atrisinātu visas problēmas... Bet laikam gigns mirst nost vai kā, adminu nav un kartes arī tizlas iet, nevienam tas gigns acīmredzot īpaši vairs neinteresē...

Link to comment
Share on other sites

Tas ka vecie krabji iet prom, nenozīmē ka pats cs mirst... :P Paši atstājuši serverus savā vaļā un brīnās pēc tam kas notiek... Ja būtu admini, tad būtu cita lieta, es brīnos ko tajā gigna csdmā vispār vēl tik daudzi spēlētāji spēlē, par spīti tizlajām kartēm un adminu neesamībai. (eh, es arī vēl spēlēju par spīti tam, damn)

Edited by pRopaaNS
Link to comment
Share on other sites

nu principa jau adminu trukums nav jau nemaz tik jutams ! jo piemram taka tgd parsvara speleju war3 ja paradas kads citeris vnk ieeju puba un tur kads admins gandriz vienmer ir :khehehe::thumbsup: :thumbsup: nu bet stingribai uz acc ir jabuut , jo tas ka vinsh pirmo menesi spele gigna un grib jau acc dabut , ir japaiet ari laikam lai admini iepazitu speletaju ,lai gadijuma kkadam deb*lam citerim vai vnk neandertalim neiedotu acc :meele: jo tada gadijuma problemas jau tadas pasas vai nu citeris vai padebils admins labumna nekada ! :sparta:

Link to comment
Share on other sites

this.

tālāk seko totāls offtopic

kāds protams teiks "lolwut, visā pasaule to spēlē n skaits cilvēku blah blah blah", realitāti ir - cilvēkiem apnīk spēlēt vienu un to pašu 10 gadus no vietas (ok dienvidkorejieši ar savu starcraftu ir izņēmums, pie tam, viņi gaida starcraftu 2 - lai to arī spēlētu 10 gadus no vietas, pat ja ņem vērā, ka tas ir same old shit, different textures).

Link to comment
Share on other sites

:meele:

Nu vot, es gribētu ieteikt, jums , kā PUB&WAR3 čiteri topiks, tur visi draudzīgi iemet šītera niku, aijpī, ģemku. Protams, kam ir ban tiesības vai nu tur kā moderātori var caur webu nobanot.Un ar ko Tavs ieteiktais atšķirsies no jau esošā? Tie paši vēži citā kulītē.

Link to comment
Share on other sites

Patiesiba tas topiks tik tiesham bez IP pieejamibas ir galigi garam, to jestj... NGEARS iepirz niku, pieram, KLADE. Pieraxta tagad PUB. Ko tas izsaka ? ja klat butu IP un demo, tad butu sakarigi un apmeram laiku kartee kad tas pamanits...

Iesaku paris cheliem, arii man, piedavat tadu opciju kaa xwho, lai avr redzet IP

Link to comment
Share on other sites

Kā jau te viens vai daži teica, es vairāk atbalstītu shoutbox jeb čatu forumā. Nu arī fakts ka kādreiz tur kāds varētu paārdīties tajā čatā., bet nu vismaz dažu sekunžu laikā ieej forumā, paziņo par čīteri un kāds labsidris iespējams viņu nobanotu ātrāk, nekā tas notiek caur "aizmukušajiem čīteriem".

Edited by redhot
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...