Jump to content
GIGN Forum

Mp3, Skriešanai.


bullet
 Share

Recommended Posts

Tātad, gribētu dzirdēt ieteikumus, par mp3, kurš būtu viegls un ir kaut kādā veidā ļoti labs skriešanai( teiksim somiņa, kuru aplikt ap roku, vai tā kā ipod shuffle, tas klipsis.) Nevajag nekādas uuber funkcijas, galvenais, lai skan normāli un vēlams vismaz 2 gb atmiņu, kā arī usb kabeli, ko pievienot pie datora mp3 ielādei. Sanāca liela putra, bet ceru, ka kāds sapratīs. Pagaidām laikam labākais atradums ir bijis creative zen stone, bet man amnijs uzreiz pateica, ka creative karoties nost.

Link to comment
Share on other sites

Kas vainas tam pašam Ipod shuffle? Pats kad skrienu šad tad klausos mūziku caur šo verķi. Skrienot jau tā pat nevajag nekādu ūber skaņu un likt tur nez cik skaļi uz nez cik krutām austiņām... Ja saki, ka dārgs, tad nemuldi, pats no ebay.com pa 30$ dabūju un i austiņas i pats pods vēl jo projām velk bez problēmām - ~ pirms gada pirkts...

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

http://cache.gizmodo.com/assets/resources/...-wristwatch.jpg nu vo pasuti no ebaya un bus zajibis. Starpcitu cik ilgi vispar viņiem bača tur?

Es tagad negribu samuldēt, bet shuffle vajadzētu būt apmēram 6-8h. Pats tā neesmu nonstopā testējis, bet sajūta, ka pāragri beigtos bača nav bijusi... Nu es arī relatīvi maz klausos, tāpēc varbūt man tikai šķiet, ka velk pietiekami.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...