Jump to content
GIGN Forum

War3.gign.lv

ModeratO
 Share

Recommended Posts

Sveiki, Es vēlētos palūgt uz war3.gign.lv xm. Tātad vēlos paskaidrot kapēc!! Jo es spēlēju dienā kādas 5 h vismaz :) Spēleju agri no rīta un vēlu vakaros :) Es xm vēlos prasīt tādēļ tikai ka cilvēku trūkums ir vakaros un rīta, un cik saprotams 3x3 vertigo mapē nav interesanti spēlēt! Man šķiet visi to ir izjutuši <_< Pirmie 2 Acc pieprasījumi bija uz Pub, tagad jau kā serveris uzsāka darbību es viņā spēlēju un vnk pa'tik :) Super :thumbsup::thumbsup: Es spēlēju uz nika ModeratO un tas ir regots niks! un man viņš ir jau regots kaut kur 1 gadu :whistling: ja kādam interesē !

By ModeratO :)

Ja kaut ko aizmirsu lūdzu sakat ! ? :unsure:

BĻĀVIENS, saprotu sasmēns, paprasa tas viss okej, viņš bieži spelē utt! Bet tu moderato vispār war3 ļoti reti spelē! Tevi serverī esmu redzējis labi, ja 2 - 3 reizes! Tu tiešām neesi tas, kam vaidzētu dot acces, jo serverī spelē arī tādi cilvēki, kas ir 5x biežāk iekšā par tevi!

ps. uzliec vel vairāk tas sejiņas!

ps2. warnojat man pofig, bet vienkārši ir labāki pretendenti nekā tu!

ps3. un nepļūti, ka tu dienā nospelē 5 stundas, jo bļāviens tu cik esmu redzējis dažas reizes ienāc serverī 2 min uzspelē un ej ara! citreiz ilgāk! da pagaidisim, kad būs stati, jo cik no vorma sapratu tad viss saglabājās! Tad mēs redzēsim, kā tu dienā 5h nospelē! tad tev būs fails!

Edited by HEARTBLOWING

:( Un kaa jau mineju sasman topicaa,visi pub admini parcelushies uz war3 :P

Kā jau es teicu es spēlēlu no rīta un Vēlos vakaros ! Admini no rīta un vakaros nav Diemžēl ! Reti kad kāds admins iejiet no pasha rīta !

ps. uzliec vel vairāk tas sejiņas!

ps2. warnojat man pofig, bet vienkārši ir labāki pretendenti nekā tu!

ps3. un nepļūti, ka tu dienā nospelē 5 stundas, jo bļāviens tu cik esmu redzējis dažas reizes ienāc serverī 2 min uzspelē un ej ara! citreiz ilgāk! da pagaidisim, kad būs stati, jo cik no vorma sapratu tad viss saglabājās! Tad mēs redzēsim, kā tu dienā 5h nospelē! tad tev būs fails!

mm , 1 h no rīta , pa dienu 2 h, vakarā 2 h nospēlēju !!! Tas ir tādeļ ka es spēlēju Pub. Ar statiem es jums varētu pierādīt ka man ir vairāk stundu nekā domājat !! P.S man jau ir 4 vechiem 7 lvl !!

Es zinu ka ar šiem bindiem neizceļos,šos bind es uzliku kā mazus jociņus. P.S - Mn jau viņi kādu gadu stāv !! Un neviens neko nav teicis no war3 spēlējošiem cilvēkiem,ka tas ir stulbi vai bērnišķīgi ! Tas priekš FUN :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...