Jump to content
GIGN Forum

Vajag Zobārstu?


Traffic
 Share

Recommended Posts

Čau! Lieta tāda, ka man māsa mācās par zobārsti un viņai ir nepieciešami pacienti. Piektais un pēdējais gads, tāpēc nav nekādas drebošas rokas etc. :) Zobi jau ir laboti daudz un dikti, tāpēc nav no kā baidīties. Vajadzīgi pacienti zobu labošanai, varbūt, ka pat te kāds atrodās, kam nepieciešama zobu protezēšana? :) Der gan bērnu, gan pieaugušie. Pacienti vajadzīgi sākot jau ar nākamo nedēļu un vēl 15 nedēļas :D

:sos:

Ja kaut ko vajag vēl zināt, prasiet. Iespējams neesmu, kaut ko vispār pieminējis...

Link to comment
Share on other sites

Maksa atkarīga no tā, kāda plombe vajadzīga un cik liela nepieciešama. Sudraba plombes kkur līdz 5ls, baltās lidz 10ls. Reāli cenas precīzi nākošnedēļ varu dabūt.

Atrodās Dzirciema 20

Ja tu reāli esi nācējs, tad 10. septembris un var nākt no 8.00 - 11.00

Link to comment
Share on other sites

Pašam ir 18. gadu, tapē maksāju Es nevis valsts.

Zobārsts atrodas Skrīveros, ģimenes ārstu klīnikā, kas atrodas uzreiz aiz Upīša skolas. Ak jā, zobārsti sauc Iveta Feldmane. Baigi labā vecene un zobārste ar ;)

Beeef, ņehuja, biki kļūdijies par savu Igoru un viņa parkiem :D

Link to comment
Share on other sites

:D

Dievpamestā? Varētu padomāt, ka tava kraja ir kkāda pasaules naba uz pasaules ^^^ Ģēnijs, ahahaha...

Un tomēr, ja palasītu kārtīgāk, beefs man prasija, kurā vietā tas viss ir + man tomēr ir izdevīgāk aizbraukt ar mašīnu līdz tiem Skrīveriem, nevis līdz Rīgai + visas propkas, etc. sūdi, kuru laikā tiek paterēts benzīns krietni vairāk :P

Link to comment
Share on other sites

LAVRx, ja tikau uz zobu pārbaudi, tad tas nemaz neder :( Vajag tādus pacientus, kam reāli ir ko darīt/labot. To pārbaudi var tā prosta bonusā paņemt, kas ir bez maksas. Būtībā galvenais uzdevums ir kko salabot, pēc tam varat prasīt pārbaudes, pulēšanas etc.

Visas tās cenas arī diez gan atšķirās. Pie speciālista iztīrīt vienam lielajam zobam teiksim trīs kanālus var sanākt pat 100ls. Spriediet paši, kā tās cenas svārstās.

Link to comment
Share on other sites

Zobs galīg pizģets, biju pie debīla zobaarsta kur mazu caurumu uztaisija par tādu, kas gandrīz pa visu zobu un ielika tumšo blombi kurai pēc laika puse nolūza :fsckinsad:

Cik varētu maksāt (ja visp tā var) tumšās blombes nomainīšana ar balto vienam zobam?

Link to comment
Share on other sites

Gribēju tikai pateikt, ka pati pirms gada pabeidzu Stomatoloģijas fakultāti, un studenti 5ajā kursā strādā tiešām labi un gana ātri, un kas nav mazsvarīgi - salabos zobus tiešām kvalitatīvi (ko ieejot ikdienas praksē redzu, ka ne vienmēr tā būs pie vecajiem zobārstiem).

Viena lieta gan jāņem vērā ka studentam ir vajadzīgs pacients, kuram tiešām IR ko labot, jo par labošanu dod punktus, nevis par higiēnu, pārbaudi vai balināšanu. Protams statusu (visu zobu stāvokli) sākumā saraksta katram pacientam.

Turklāt jāapzinās ka nodarbība ir tikai noteiktā laikā un dienā, un ja jau tagad redzat ka netiksiet šajos laikos, labāk nečakarējiet meitenei prātu un nemaz nepiesakieties. Tiešām stulbi ir pateikt ka būsi, bet neierasties vai pēdējā momentā atteikt, jo pa pusgadu ir jāsavāc gana daudz punkti un katra nodarbība ir svarīga.

Link to comment
Share on other sites

:fsckinsad:

Cik varētu maksāt (ja visp tā var) tumšās blombes nomainīšana ar balto vienam zobam?

Izdarīt to var. Cena atkarīga no zoba virsmas lieluma. Kaut kādi 10-15ls, šķiet.

Otrdien visam būs cenas zināmas.

Beef, rīt vari gaidīt zvanu :)

Epix, ja nu kas, tad es tev pm aizsūtīju.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...