Traffic Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Čau! Lieta tāda, ka man māsa mācās par zobārsti un viņai ir nepieciešami pacienti. Piektais un pēdējais gads, tāpēc nav nekādas drebošas rokas etc. Zobi jau ir laboti daudz un dikti, tāpēc nav no kā baidīties. Vajadzīgi pacienti zobu labošanai, varbūt, ka pat te kāds atrodās, kam nepieciešama zobu protezēšana? Der gan bērnu, gan pieaugušie. Pacienti vajadzīgi sākot jau ar nākamo nedēļu un vēl 15 nedēļas Ja kaut ko vajag vēl zināt, prasiet. Iespējams neesmu, kaut ko vispār pieminējis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Cik viņa plēš, hmm, piemēram par kanālu tīrīšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) paga! vinja man liks protezi? lol! Labrapt visus zobus nomainitu uz porcelana! COUNT ME IN! nu par kadu //... 200Ls (edit: visiem zobiem)? BEefs Edited August 29, 2009 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Varbūt balina ar zobus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 1 kanāla tīrīšana ~10ls Tas ir aptuveni. Nākošnedēļ varu dabūt precīzas cenas. beef, 1 zobs ~200ls, ne visi Zobu balināšana gan nesanāks. Cenas ir par ~40% lētākas, kā pie speciālista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) davaj, dod adresi, man izkrita plobme viena, vajag jaunu + cik tas maksās pie viņas un vispār man pa defu vajag visu zobu pārbaudi kā jau katru gadu Edited August 29, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 Maksa atkarīga no tā, kāda plombe vajadzīga un cik liela nepieciešama. Sudraba plombes kkur līdz 5ls, baltās lidz 10ls. Reāli cenas precīzi nākošnedēļ varu dabūt. Atrodās Dzirciema 20 Ja tu reāli esi nācējs, tad 10. septembris un var nākt no 8.00 - 11.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 berniem for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 C`mon, laiciņu atpakaļ biju pie zobārsta, arī tīrija kanālu, beigās paprasija tikai divīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Atrodās Dzirciema 20 Ja tu reāli esi nācējs, tad 10. septembris un var nākt no 8.00 - 11.00 a kas ta man cits atliek, nestaigashu tak bez plombes vienigi aizstaigashu vel lidz savai kliinikai apskatit cik tie man gribes noplest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 pa 2Ls zobarstu sauc Viktors (Igors Kliktors) un vinju var satikt Rigas parkos! Pasaki vinjam - slish pidar, mozhes mojih 2va lata na kapeiki razbitj un lieta darita! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Pašam ir 18. gadu, tapē maksāju Es nevis valsts. Zobārsts atrodas Skrīveros, ģimenes ārstu klīnikā, kas atrodas uzreiz aiz Upīša skolas. Ak jā, zobārsti sauc Iveta Feldmane. Baigi labā vecene un zobārste ar Beeef, ņehuja, biki kļūdijies par savu Igoru un viņa parkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Ar pateica, kaut kādā dievpamestā nostūrī Skrīveros, da kurš dzīsies uz skrīveriem tagad, lai labotu zobus Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Dievpamestā? Varētu padomāt, ka tava kraja ir kkāda pasaules naba uz pasaules ^^^ Ģēnijs, ahahaha... Un tomēr, ja palasītu kārtīgāk, beefs man prasija, kurā vietā tas viss ir + man tomēr ir izdevīgāk aizbraukt ar mašīnu līdz tiem Skrīveriem, nevis līdz Rīgai + visas propkas, etc. sūdi, kuru laikā tiek paterēts benzīns krietni vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 BEefs Nu blja tas ir vienkaarshi smuks teksts... SLISH PIDAR! Man arii vajadzeetu paarbaudiit zobus... ja es izdomaashu tad tarifk es tev pm uzrakstiishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 divīti bladj un jums liekas ka tas ir maz?? vinjam un vinja 234 paaudzem jaatsrada tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 LAVRx, ja tikau uz zobu pārbaudi, tad tas nemaz neder Vajag tādus pacientus, kam reāli ir ko darīt/labot. To pārbaudi var tā prosta bonusā paņemt, kas ir bez maksas. Būtībā galvenais uzdevums ir kko salabot, pēc tam varat prasīt pārbaudes, pulēšanas etc. Visas tās cenas arī diez gan atšķirās. Pie speciālista iztīrīt vienam lielajam zobam teiksim trīs kanālus var sanākt pat 100ls. Spriediet paši, kā tās cenas svārstās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Zobs galīg pizģets, biju pie debīla zobaarsta kur mazu caurumu uztaisija par tādu, kas gandrīz pa visu zobu un ielika tumšo blombi kurai pēc laika puse nolūza Cik varētu maksāt (ja visp tā var) tumšās blombes nomainīšana ar balto vienam zobam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Vakarā pateikšu, vai ir iespējams, un cik varētu maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Gribēju tikai pateikt, ka pati pirms gada pabeidzu Stomatoloģijas fakultāti, un studenti 5ajā kursā strādā tiešām labi un gana ātri, un kas nav mazsvarīgi - salabos zobus tiešām kvalitatīvi (ko ieejot ikdienas praksē redzu, ka ne vienmēr tā būs pie vecajiem zobārstiem). Viena lieta gan jāņem vērā ka studentam ir vajadzīgs pacients, kuram tiešām IR ko labot, jo par labošanu dod punktus, nevis par higiēnu, pārbaudi vai balināšanu. Protams statusu (visu zobu stāvokli) sākumā saraksta katram pacientam. Turklāt jāapzinās ka nodarbība ir tikai noteiktā laikā un dienā, un ja jau tagad redzat ka netiksiet šajos laikos, labāk nečakarējiet meitenei prātu un nemaz nepiesakieties. Tiešām stulbi ir pateikt ka būsi, bet neierasties vai pēdējā momentā atteikt, jo pa pusgadu ir jāsavāc gana daudz punkti un katra nodarbība ir svarīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Ok isteniba man vajadzetu paris zobus salabot + nomainit plomes taka droshi count me in jebkura laika. Ja tas ir 10Ls par zobu, tad ideali! Nesmu jau kadu 1.6 gadi bijis pie zobarsta! Beefs mob. 26405758 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 ja nu butiba man ari ir pofig kuraa laika, lai tik nav brivdienas un pec 5 vakaraa lidz 9 riitaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Cik varētu maksāt (ja visp tā var) tumšās blombes nomainīšana ar balto vienam zobam? Izdarīt to var. Cena atkarīga no zoba virsmas lieluma. Kaut kādi 10-15ls, šķiet. Otrdien visam būs cenas zināmas. Beef, rīt vari gaidīt zvanu Epix, ja nu kas, tad es tev pm aizsūtīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 18, 2009 Author Report Share Posted October 18, 2009 BUMP! Atkal māsai nepieciešams pacients/i. Arī uz labošanu. Cik man zināms, tad beefs tur bija vairākkārt un varētu pateikt kādu vārdu arī no sevis. Varbūt arī nebija labi? Bet nu es ceru un arī domāju, ka bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Ja saki ka cenas ir par 40% zemākas tad 1 zoba protezēšana nu nekādi nesanāks 200Ls ... vismaz kāda tipa protezēšana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now