Endijs_Dzerkalis Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Sveiki. Vēlos admina tiesības tf2.gign.lv serverī. Šajā serverī jau spēlēju no pirmās tf2.gign.lv rašanās, tikai bija tāda pauze. Tagad atkal spēlēju šo burvīgo šūteri. Admins, kas mani rekumendē ir Teddy. Viņš mani rekumendē, jo GIGN 09 man bija labs atgadijums ar baļķi. XD2 Nu, arī netikai tāpēc. Tiesības kuras vēlētos ir: kick - lai kikotu AFK playerus, tie kuri lamājās pārāk daudz un kuriem nepietiek ar GAG. gag - lai apklusinātu tos, kuri dirš visiem augumā un tādā garā. ban - protams, ka čīteruks. vote - lai uzliktu vote uz kādu mapi, jo citreiz ir tādas mape, kura nepatīk nevienam un pazūd tauta. P.S. Mans niks Dr. Pepper. Mani stati : te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Normāls pipars, lai gan biju domājis, ka tev jau sen ir tiesības... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 MaX, tā daudzi domā. Arī Teddy domāja, ka man jau sen acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 tev nevar dot, tu nespēj "turēt"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Itkā pagaidām tf2 admini ir pietiekami daudz, bēt nuuh, var jau iedot, tikai sākumā bez tās votes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 No sākuma var iedot kick, gag, lai aprod ar tiesībām serverī. Pats esmu palicis diezgan neaktīvs un vēl viens admins par ļaunu nenāks. Šad tad ieskriet varu, bet spēlītes vairs neaizrauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Par piparu neko sliktu nevaru pateikt, bet tagad serverī nav bijuši nekādi sūdi, kamēr esmu spēlējis jau kādus 4 vakarus, izņemot dažus 14 gadīgus čalīšus, kam mute par lielu, bet tas jau ir sikums, galvenais, lai čīteru nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 (edited) Nez,tf2 nemaz nav tik traki ar tiem ar nesavaldīgiem spēlētājiem vai čīteriem,bet var jau iedot ,bet nedomāju ,ka vajag vote,ir jau pietiekoši daudz admini ar votēm...Un vispār man liekas tf2 servers ir ļoti kārtīgs. Edited August 28, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 Nu paldies par atsaucību. Būšu labs admins(ja būšu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Es gan neteiktu, ka serveris ir ļoti kārtīgs. Vakar piemēram viens cincis visu laiku maitāja spēli pa mic kkādu sūdu atskaņojot. Man nācās gandrīz vai kādas 10 reizes viņu gagot/kikot, jo čalis rekonektējās. Es domāju, ka lai tiek tās tiesības. jauns admins klāt par ļaunu nenāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Es neuzskatu, ka ir pietiekami daudz admini ar voteem. Citreiz pa dienu vareetu kaadu KOTH mapi uzmaukt, bet neviena nav kas vareetu uzmest voti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 Nu, samuray, ko labu teiksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 nu, lai jau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts