Jump to content
GIGN Forum

Amerikā Pat Tiesneši Ir Idioti :)


kRi
 Share

Recommended Posts

http://www.postfactum.lv/2/3/?id_news=32781

Man vienkārši gribējās šito daunismu kautkur iepostēt :) Nesaprotu, kā varbūt tik debīla un par kaut ko tādu sūdzēt tiesā. Bet nu jā, tiesneši arī ir bijuši ar prātu apveltīti.

P.S. Es tikko izdomāju biznesa plānu -aizbrauc uz ASV, piedzeries tā, ka vajag atkačāt un pēctam alko ražotāju sūdzi tiesā.

Link to comment
Share on other sites

Pagaidi, tas nozīmē, ja es nomirstu ar vēzi, kurš man radās no smēķēšanas, manai ģimenei izmaksās 1.8miljonus?

lol. bezsakars, katrs smēķētājs tagad sūdzēs tiesā cigarešu ražotājus?! Nu labi, jāmirst ar vēzi, vismaz bērniem būs nauda

Link to comment
Share on other sites

Priekš kam mocīties ar vēzi? Vecumdienās aizbrauc uz ASV un izlec no kāda debeskrāpja. Bērni pēctam lai sūdz tiesā ielu uzturētājus, par to, ka asfalts bijis pārāk ciets..

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

:)

Es šaubos, ka Philip Moriss ražos cigaretes bez brīdinājuma zīmēm.

Viņi uzskata, ka cilvēkam kurš strādā tajā profesijā ir jāpelna ar to nauda.

Man viens pazīstamais dzīvoja ASV un ja viņa kaimiņiem izdega spuldzīte, salūza rokturis u.tml problēmas, tad viņs vienmēr pieteicās palīdzēt par brīvu, bet šie viņu visu laiku atrunāja, argumentējot, ka citi cilvēki ar tādu darbu pelna sev "maizi". Mazliet jokaini, bet tādi viņiem ir uzskati.

Lielākā daļa no šiem stāstiem ir izdomājumi.

Cilvēks jau var pieprasīt to naudu, bet vai viņš to naudu dabūs.

Link to comment
Share on other sites

nu i biskinj stulbi tiesneshi !!!

Tiesas peripetijas sākās jau 2001.gadā. 2002.gadā tiesa rekomendēja uzņēmumam prasītājai par labu samaksāt 28 miljardus dolāru, vēlāk tiesnesis summu samazināja līdz 28 miljoniem dolāru. 2008. gadā apelācijas tiesa pieņēma "Philip Moriss" prasību, 28 miljonus uzņēmumam uzskatot par pārāk lielu summu. Tagad, saskaņā ar tiesas lēmumu, uzņēmuma mirušās smēķētājas meita jāsamaksā 13,8 miljoni dolāru.

Nedaudz tikai pamainiijaas summas kuras jamaksa :superlol:

Bet ja nopietni, tad tas jau sen zinams, ka resnaka un stulbaka nacija ir ASV :D

Link to comment
Share on other sites

Bet ASV ir mazliet savadaka tiesu sistema. Tur ir zverinatie, kuru uzdevums ir pateikt - vainigs/nevainigs. Zverinatie ir lohi no ielas, uz kuriem var spiest ar smukam runam, asaram un naudu. Tiesnesim tikai janolemj, cik liels bus sods - tjipa sakot ar kaut ko loti mazu un beidzot tur ar naves sodu. Protams - vel problema ir tada, ka ASV ir precedentu tiesas sistema, kas nozime, ka teoretiski pec shadas pravas varetu sekot 1000toshiem citu un atsaukties uz sho vienu, bet kaut ka tomer jutu, ka ir ari 1000pravu, kuras tiek atdzitas par labu tabakas kompanijam.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

paskataties iekš youtube.com Bill Maher šovus kā i'm Swiss vai Current events utt...viņš ar pastāsta pa amēriku :)

P.S man patīk, kur šovā viņš nodirš cilvēkus, kas saka "America is the greatest country in the world" utt..

Link to comment
Share on other sites

diegan fail , tur toč var izdomāt kā pie miliardiem tikt , karoč vajag uz asv ;)

btw cigaretes neaizliedz tikai tapēc ka nevar zinātniski pierādīt , ka tas vēzis rodas tieši no cigaretēm. tik pat labi pīpētājam vēzis varēja piemesties no izplūdes gāzēm. interesanti , kā viņi pierādīja ka tas ir no cigaretēm , tad jau tās cigaretes vajadzētu aizliegt , kkas tur nav tīrs :)

Link to comment
Share on other sites

tak topgear serija, kur šie ceļo pa amēriku ar pirktām mašīnām spārda...beigās, kur šiem jāpārdod savi autiņi viņi izdomāja tos atdot katrīnas vētrā cietušajiem...pēkši atnāk kundzīte un piedraud ar tiesas prāvu, jo redz pa telefonu viņš pateica nepareizo gadu mašīnai, kuru grasās atdot pa brīvu...

Link to comment
Share on other sites

Labaakais shits ko es esmu dzirdejis par sho teemu biaj kaut kad pa swh.

Tipa kaut kaada vecene iesuudzeeja tiesaa veljas mashiinas razhotaajus par to, ka vinja iemeta ieksha kakji, izmazgaaja vinju, bet kakjis nomiris. Instrukcijaa neesot bijis rakstiits, ka nedriikst mazgaat kakji. Ja nemaldos vinja kaut kadus 8 milijonus sanjeema.

Link to comment
Share on other sites

Nu viens no unikāliem gadījumies arī ir, kur meitene aizgāja uz Mc' Donalds. Pasūtīja kafiju, piesēdās pie sava debīlā galdiņa, atnesa viņai to debīlo kafiju. Sāka dzert viņa to debīlo kafiju un applaucēja savas debīlās lūpas un iesūdzēja tiesā DONALDS foršos hamburgera ražotājus tiesā par to, ka kafija ir par karstu nu ept. tad nedzer to debīlo kafiju na....

Edited by bon1facijs*
Link to comment
Share on other sites

Visa Amerika balstās uz to, ka vienu otru tiesā un milzīga nauda iet apritē, kā arī nodokļi neizpaliek, kuri, protams, aiziet valstij, tā ir ekonomikas kurināšana, no malas tas izskatās bezjēdzīgi stulbi, un tā tas arī ir, bet visam pamatā ir tikai nauda...

Link to comment
Share on other sites

Skolotāja teica, ka, kāda amerikāņu māte ielika mikroviļņu krāsnī bērnu, lai tas atrāk izžūtu un nezināja, ka nedrikst likt un dabūja naudu, lai gan bērns nomira un tagad firma liek uzlīmes, ka bērnu nevar likt. Noteikti netā ir kautkada infa. :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

Cik zinu, tad ASV uz cīgām nav brīdinājumu par vēzi, atkarību, slimiem spermatozoīdiem un kaitējumu cilvēkiem. Bet man patīk, ka no sākuma gribēja 28miljardus sodu uzlikt, lol, prosta 28 miljardi, tā neko uzreiz par vienu no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē kļūt :D

Pielikumā dažu štatu likumi ASV, var pasmieties :)

edit priekš tādiem lupāriem kā skam^: bļad, lasīt iemācies

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...