RaioZ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Sveiki visiem. Teikshu iisi un konkreeti. Veelos ieguut acc uz GIGN csdm servera. kapec gribu: nevaru paciest ka speeles garu sabojaa 4iiteri. pedeja laika shie tarakani uzrodas biezhi un nav kas tos nospiezh. cik garu: ban un kick komandas. par mani: 20g., Dobele/Riga, bijushais niks: Wind. ieksh csdm nospeletas 30h, ir laba admineshanas pieredze. Nu diezvai mani zinat, bet varbut thsEe var aizlikt kkadu vardu par mani. taka esmu jums nezinams un shis ir mans pirmais posts neceru uz pretimnakshanu, bet admini ieksh csdm vnk truukst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Nu tev pašam neliekas, ka tavs 30h ir tākā drusku par maz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaioZ Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 ir maz, bet nu nolemu tik un ta uzrakstit pieteikumu, teicu ka neceru Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 CSDM konkretna admini truukst, taadeelj peec taa ka uzrakstiits pieteikums es spriezhu, ka sakariigs pipars un dodu REC. Tak vienmeer pravas var nonjemt peec 2 ljeviem baniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Zinu, ka mans viedoklis nav svarīgs šajā sadaļā, bet admins viņš tiešam labs un players ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 No manis REC! Ir palīdzējis ar čitēriem un kā jau lavrx teica normāls pipars Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 kāda jēga rakstīt pieteikumu, ja neceri, ka tev kaut ko dos? tas nozīmē tikai to, ka īstenībā tu nemaz tās tiesības negribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaioZ Posted August 23, 2009 Author Report Share Posted August 23, 2009 samuray - es neceru tapec ka noverteju savu staavokli (nezinaams, tikai 30h nospeletas, pirmais posts forumaa). tas nenozime ka negribu acc. pedeja laika biezhi speleju gign csdm un vnk parak biezhi uzrodas hakeri, kuru deelj tauta iet prom. es labprat vinjus sodiitu, bet lidz pazistamam statusam man veel taalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Taa jau ir tiira piepishanaas vaardiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 ntās reizes csdmā ir bliezts kopā, ar čali viss čiki poki, rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 šim var dot, atceros, kad vēl apollo csdm biju papa, viņš tur ar tīri bieži šāva, tā ka csdm kā tādu atbalsta. stundu pamaz, bet ne tik traki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Jau jau kāds "x" čalis tiesības ļoti, ļoti grib, tas tik liecina, ka viņš vēlas kaut kādu nuub varu pār citiem, nevis lai pats sev uzlabotu spēlēt prieku (banot čīterus). Labāks admins ir tāds, kuram tiesības vajag tikai lai banotu čīteru nevis tēlotu vectēvu. p.s. RaioZ iespējams bija vecajā netgames csdm admins. Tieši neatceros, bet zinu, ka spēlēja gan. Sūdzēties par viņu nevarēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaioZ Posted August 25, 2009 Author Report Share Posted August 25, 2009 hollow life un hikki - jap es biju kadreiz apollo jeb netgames admins atceros juus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyGirl Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Esmu parasts lietotajs, bet velejos piebilst! - Ar sadu pieteikumu Tu @ GIGN tiesam nedabusi acc, sis nav nekads letais projekts, kur uzrakstot: Cau, mani sauc valdis, esmu 18 gadus vecs, ja velos acc, dodiet tadas komandas! Saksim ar to ka uzraksti normalu pieteikumu, lai admini zin vispar kas Tu tads esi! Ka ari ieteiktu patuseties vairak pa GIGN - garamgajejiem seit acc nedod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Un garāmgājēji neraksta sadaļās kurās viņiem nav atļauts rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Šitas būs kārtējais "TRG" variants, ne samuray? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) palug♠shu shim indivadam nonjemt prqavas! Edited August 26, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaioZ Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Ja kāds no main adminiem te ielūkojas, tad varbūt pievērsīšu jūsu uzmanību. Tagad konkretna ir vajadzīgi admini csdm.gign.lv, es nevaru noskatīties, kā 4īteri skraida un neviens neko viņiem nevar izdarīt. Lūdzu piešķiriet man tiesības, lai varu nobanot tos mēslus. Saprotiet taču tas tikai nāks jums par labu, jo attīrīšu serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Šis frukts reizes ir manīts csdm.. ar nekādām muļķībām ar nav izcēlies! So rec! and ja serverī čīteru tad vari sazināties ar manīm: Steam: Amucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 (edited) rec 2x, tur tak nav neviena admina, no weba jau 2 mēnešus nevienu neredzu, pašam ar nav laika, nāks rudens, nāks labāki laiki. btw s'tīmā arī drīkst man rakstīt - brandongrass Edited August 2, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Reģistrēts niks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaioZ Posted August 23, 2010 Author Report Share Posted August 23, 2010 TO : samuray Man nav reģistrētu niku uz servera. Webā esmu reģistrējies kā Wind, bet cs'ā spēlēju ar niku RaioZ caur stīmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) rekomendēju. Bija viens no tiem čaļiem ar kuriem ngames csdmā nebija problēmas. Tiks galā ar pienākumiem. Pierego niku un tiksi pie pravām. Edited August 23, 2010 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaioZ Posted August 23, 2010 Author Report Share Posted August 23, 2010 Nesapratu, tad man sanāk jāmaksā 2.57 Ls ik mēnesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 2.57Ls ir pirmā reize pārējos mēnešus ir 0.77Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts