Jump to content
GIGN Forum

RaioZ

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

RaioZ's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Nesapratu, tad man sanāk jāmaksā 2.57 Ls ik mēnesi?
  2. TO : samuray Man nav reģistrētu niku uz servera. Webā esmu reģistrējies kā Wind, bet cs'ā spēlēju ar niku RaioZ caur stīmu.
  3. Ja kāds no main adminiem te ielūkojas, tad varbūt pievērsīšu jūsu uzmanību. Tagad konkretna ir vajadzīgi admini csdm.gign.lv, es nevaru noskatīties, kā 4īteri skraida un neviens neko viņiem nevar izdarīt. Lūdzu piešķiriet man tiesības, lai varu nobanot tos mēslus. Saprotiet taču tas tikai nāks jums par labu, jo attīrīšu serveri!
  4. hollow life un hikki - jap es biju kadreiz apollo jeb netgames admins atceros juus..
  5. samuray - es neceru tapec ka noverteju savu staavokli (nezinaams, tikai 30h nospeletas, pirmais posts forumaa). tas nenozime ka negribu acc. pedeja laika biezhi speleju gign csdm un vnk parak biezhi uzrodas hakeri, kuru deelj tauta iet prom. es labprat vinjus sodiitu, bet lidz pazistamam statusam man veel taalu.
  6. ir maz, bet nu nolemu tik un ta uzrakstit pieteikumu, teicu ka neceru
  7. Sveiki visiem. Teikshu iisi un konkreeti. Veelos ieguut acc uz GIGN csdm servera. kapec gribu: nevaru paciest ka speeles garu sabojaa 4iiteri. pedeja laika shie tarakani uzrodas biezhi un nav kas tos nospiezh. cik garu: ban un kick komandas. par mani: 20g., Dobele/Riga, bijushais niks: Wind. ieksh csdm nospeletas 30h, ir laba admineshanas pieredze. Nu diezvai mani zinat, bet varbut thsEe var aizlikt kkadu vardu par mani. taka esmu jums nezinams un shis ir mans pirmais posts neceru uz pretimnakshanu, bet admini ieksh csdm vnk truukst.
×
×
  • Create New...