Glud!naTajs Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Mans nicks ir Glud!naTajs a.k.a Gludeklis Tam ir sava veesture....(ja godiigi neatceros kaa tas nicks radaaas) Tas nicks jau man ir aptuveni 3 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) Nezinu. Shitas niks ir kaadi gadi 4-5. Pirms tam bija manson_, manson un ilgu laiku : Bet tad daudz saaka speeleet ar : un es dabuuju mainiit uz taa laika iemiiljotu grupas nosaukumu. Taa nu iegaajaas. BTW, Gludekli, nedirs ka tas niks tev ir 3iis gadus, labi ja 2vus. Edited September 20, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 gludinaataajam pirms tam man liekas bija shitainaaks niks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 gludinaataajam pirms tam man liekas bija shitainaaks niks. Pirms tam man bija AAA! [P*D]Dr.Lamer P.S. Loti orginaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Flea... no sakuma bija ta, ka izvelejos tape, ka R.H.C.P. basgitarisu sauka par Flea. Tad izdomaju, ka nav forsi, ka man ir tads niks, bet neko nevari izdarit. Nav nika nomainisanas iespejas. Visur esmu pieregistrejies ar Flea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 neatceros nekadigi vispar tads mans istais niks ir Snowbird bet ta no vacu valodas nometnes mani klase sauc par pinciiti visam meitenem iepatikos Bet tu esi Riktiigs PINCIITIS!! Iesauka piestaav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 (edited) bLizaRd - sniegaveetra, tik es biju krutaaks un nonjeemu vienu z, lai buutu origjinaalaak KEKEKE:| pff niks ir kaadi 4-5 gadi :/ ieprieksheejais CmepTb ;> Edited September 24, 2005 by bLizaRd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) gruuti uzmineet ne? niks ir jau kadus 2 gadus. neesu mainiijis! visur tads ir! LV 14 xxx utt bet janx ir visur Edited September 25, 2005 by Janx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 sakuma bij Ray apm pirm 5-6 gadiem, tad uzradas vel visadi ray un tad mainiju uz niku EastBayRay (par godu Dead Kennedys grupas dalibniekam). Zem EastBayRay nika griezu 2 Quake kadu laiku, tad lidz ar online speles mainu, nomainiju niku uz Rayus. Ir kadus 1,5 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 noskatamies filmu, un viss kluust skaidrs par rembo... ironiski, ka mani ljoti garlaiko shada tipa filmas bet nu teels ir ljoti labi izmekleets galjas speleem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 nu mans niks Orc ir kaadus 1,5 gadus pirms tam ir bijushi KAUDZEEM niki saakot ar " 3D.vibrators , gladiators, marccelo, anubis, utt. " Orc ir no vecajiem labajiem Gredzena paveelniekiem kur noobiishus galjinaa nost un kaapeec man nebuut tam nuubiitim ar? Nu taa radaas Orc un kautkaa ir arii palicis tas niks. P.S. pirmajaa gign tusaa jau shitaadu aptauju veicaaam kur DuH domaaja ka COLE ir domaats sens izmiris dziivnieks, bet COLE teicca ka taas noziimee COLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 bet COLE teicca ka taas noziimee COLE cole tagad tacu spele ar niku Gabriel nevis COLE . COLE vinam forumos ( nui vismaz H2 )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Varu saderēt, ka neviens nezin, ko nozīmē mans niks! īstenībā pirms kādiem 5 vai 6 gadiem spite man uztaisiija ii-meilu, tjipa kā pagaidu variantu. Un tā arii es dziivoju kā big_shit vēl līdz šim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 man tads pajocigs stastins viena tusina pie drauga maja mani saka konkreti bez apstajas nemt priexa labradors Hugo kuram laikam bija kkads meklesanas laiks vai ari es smirdeju nu vins mani apsargaja visu nakti koda savam saimniekam un beigu beigas mans niks ir hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) CS 1.6 vispār spēlēju kādus 7 mēnešus, cs:s kādus 2 mēnešus. CS:S bija niks Stiepiens, tad man draugi gāja atpakaļ uz 1.6, man nekas cits neatlika, kā darīt to pašu, bet negribēju vairs Stiepienu, tā nu es sēdēju un štukoju.. (ilgi diezgan) un tajā brīdī man winampĀ skanēja dziesma KoRn - hollow life. Tā nu es ar burtu manipulācijām un ķebura piesaistīšanu izveidoju savu niku HoLLow^LiFe. Edited November 13, 2005 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 saaku savu nick izguroshanu pie 1.3 versijas un tas laikam bija Laonel , peec tam bija eX un turpinaajaas liidzinaajumi kaa eXe , exeR , liidz paarklausoties Mortal Kombat kaadu no varonju nickiem saklausiiju XekToR (2gadi kaa minimums skjiet) , tagad kaadus 3 meneshus esmu vairaak paziistams kaa xEq (vieglaak + eertaak) bet gign regots esmu kaa XekToR- un taa arii juus mani uz servera un foruma redzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
elleSSe Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 taa pashrezeejais nick elleSSe CS speleju jau kadus 3 gadus bet nikus mainu visu laiku taaka aa iepriekshejais nick Rupuciits* tas ar luuk vis ko aceros bet taa ieprieksh nikus mainiju pec gariiga man nebija tik svariigi galvenais no cheating !1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now