Outsider Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) man ir pamatotas aizdomas, ka slotveidiigais ziedotaaju suuds nerukaa tagad nevaru tikt ieksaa serverii jo nav briivu publisko slotu ... p.s. varbuut taa arii vajag, ganjau buus labi Edited August 3, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 es iisti neizprotu kaa tas "slotveidiigais" iisti straadaa...? it kaa rindaa nav jaagaida vai kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) outsider tas taapeec ka serveris pilns ar playeriem kam slots :/ Edited August 3, 2005 by fasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 fasty lol , tachu serverii ir dazhi purni, kuriem jau nu toch nekad slota nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 neeeee, gadas reizes kad serveris pilns ar regjistreetajiem vai slotiigajiem, ja netici pm macho vai worm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 nu bet ja ir pilns ar registreetajiem , tad vajadzeetu vareet tikt ieksaa un pilns TIKAI ar slotainajiem nekad nav bijis un nebuus ( tas ir nereali vnk ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 patiesibaa es to suudu taa arii lidz galam nekad nedabuju notesteet visam bija jastradaa "teoretiski"... bet praktiski parasti sanaak caureja kad buus laicinsh, tad apluureeshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ok posibliii fikseeed... teoretiski varat zinjot par panaakumiem, ja kaads tiek izkikots ar iemeslu "tavu vietu ienjema ziedojis pidinsh" (vai kaut kas lidziigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Nu ir taa: ja pareizi atceros, pie 21/21 ne reizi neesmu ticis iekshaa uzreiz, kaut gan tas slotsuds man vajadzetu but. Bet nu dazhu minushu laikaa, vai mazaak, parasti esmu iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 vareja jau kaads pateikt aatraak, butu safixeejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) vel probleema vareetu buut tajaa, ka neiet caur konsoli. Jo pat slots nestraadaa ejot caur serveru listi pie 21/21.. Edited August 3, 2005 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 btw slotveidiigais ir augstaaks par parasto slotu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 stumbrs tas ir 1 un tas pats. es ari 1 reiz netiku, biki pabriinijos, jo tas bija tik 1 reiz, kad visi laikam ieksha bija regoti. pec 3 min jau tiki ieksha un atkartojies tas nav. izmests es aara arii neesu nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now