mephisto Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Ir doma beidzot iegādāties jaunu personālo datoru (vairāk droši vien multividei) tā līdz 250 latiem. Lieta tāda, ka gribu pirkt jaunu (droši vien komplektāciju), bet īsti neko daudz no dzelžiem nesaprotu. Jautājums vairāk vai mazāk bija par to, kā datorus komplektē m79.lv un citi i-veikali. Padalieties pieredzē un tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Iesaku dateks.lv (metaleks.lv). Salika visu okeij un arī pašam ir mega ērti visu sakomplektēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 http://ms.lv/?q=UutRzyfnz8xNa2LPr8wnlSfnz8tRz4== te pats nopirku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Domāju ar šo te būtu pietiekam lai dzenātu spēlītes utt utt http://m79.lv/datori/M79-SKOLNIEKS-AMD_13.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 Vispār parādījās pāris jautājumi: - piemēram, ja vēlos arī bluetooth uztvērēju, tas nāk komplektā vai būs atsevišķi jāpērk? Vienkārši iekš tās multi sistēmas es tā arī neatradu iespēju ielikt tādu mantiņu. - ja ņemtu tajā pat multi sistēmā, vai nevar ņemt bez peles un klavieres - iekš m79 operētājsistēma līdzi nenāk ne? Tātad vai varēs to windowsu 'aizņemties'? Atvainojiet, ka tik daudz jautāju, vienkārši pirmo reizi esmu izdomājis pirkt pats datoru un negribas nošaut greizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Pērc dateksā un nebūs tādu jautājumu Bluetooth uztvērējiņu tak var nopirkt vnk tādu, ko usb iesprauž, tas jau sīkums, tāpēc arī ms.lv tādas iespējas varbūt nav. ms.lv arī man ir pirkts pavecāks pc. Tam gan nācās barokli pēc ~ mēneša vai trijiem vest uz garantiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Vispār jau datori ir jāpērk tikai pie manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Surr, kādu veikalu tu pārstāvi? Es tik piedāvājumus esmu redzējis, bet no kurienes viņi nāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 Vēl mazlietiņ pameklēju un atradu kaut ko tādu. Vai šī nebūtu tāda kā labākā no komplektācijām par tādu cenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 tādu. Vai šī nebūtu tāda kā labākā no komplektācijām par tādu cenu? Nē, tā ir tīrākā krāpšana. Tas dators ir nereāli novecojis. Es tā īsti netiku skaidrībā ar to kādiem nolūkiem tev viņš tieši ir vajadzīgs. Man kaut kā plika multivide neko neizsaka. Mans salikums +tur nav ierēķināta videokarte, bet tas paša ieskatos, vari nopirkt gan pa 30Ls, gan pa 100Ls, jo īsti nezinu cik jaudīga tev nepieciešama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 (edited) gludinataj, neredzu to tavu salikumu. Nu nezinu, vienkārši ir doma to praktisko variantu: pie kura var paskatīties kādu filmu, klausīties mūziku, rakstīt darbus, padarboties ar bildēm, pa retam kaut ko uzspēlēt. Nu tāds tipisks mājas dators ar kuru var no visa pa bišķiņam. Edited August 18, 2009 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Mātes plate Procesors RAM HDD Korpuss PSU Bez videokartes 244Ls. Un tādiem darbiem kā tev, kompis nenovecos vēl ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 mephisto, tāpat tev lētāk sanāks pie Surroundera belive me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 belive me "e" burC Mani interesē, kuru firmu pārstāv Surr. P.S mans dotais ir tikai kā piemērs, es neatbalstu tos pidarus dateks, kas nomainīji tikai papīrus un atkratījas no visa metaleks pārdotās produkciju garantijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Pārstāvu firmu Semicom Tas, ko es varu piedāvāt - Intel Core 2 Duo E7400, RAM Kingston 2Gb, m/b gigabyte, VGA Gigabyte 9800Gt 512Mb, DVD+/-RW Optiarc SATA, HDD Seagate 320Gb, PSu 480W 290 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) Sory par offtopicu. Surrounder, kaa jums tur tagad iet sakaraa ar visu kriizi? Cik dzirdeets visiem e-shopiem diezgan suudiigi, knapi velk galus kopaa. edit: Edited August 21, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Neiet spīdoši, bet darba pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now