Reya Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 http://baltgames.lv/v2/news/5681/Lady_Gaga...roditom_(video) Prosta lady gaga ir hermafrodiits, man vinas NAV ZHEEL, ES VINU IENISTU VEL VAIRAAK, un pzdc kaa var taadu muuziku taisiit + vel liek pusei izvemties, kad ierauga, kas vinai starp kaajaam BLE. ES VINAS VIETAA NOSISTU SEVI PRET SIENU Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Es vakar uzzinaaju, pasmeejos, jo koleegjis bija baigaa fanaa par dziesmu un klipu " pokerface", teica, ka taadu sievieti labpraat pamiileetu. Reya, ko tu trako? cilveeks jau taa pat vinjsh/vinja ir! Edited August 13, 2009 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 gan jau nekāda vagīna tur nav, ir penis un slims cilvēks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 +1 un bez kosmētikas izskatās, ka tas ir viņš nevis viņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Ha. Tapēc vienreiz ieraugot pa TV kaut kādu pokerface live ierakstu nodomāju, ka kaut kas nav riktīgi. Tagad arī skaidrs kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Old news. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 MAIKLS DŽEKSONS IR DZĪVS! Kaut kāda PR huiņa. Gan jau tikai krāns karājās. Vispār gribētu redzēt kā tie abi orgāni izskatās blakus. edit: Tagad niks uz Ladyboy Gaga jāmaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 baigā becele Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Man jau viņš tā pēc izskata nepatika, riebās īstenībā. Varbūt jau sen varēja pateikt, ka tā nav sieviete. btw šo uzzināju aizvakar. Edited August 13, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Reya, ko tu trako? cilveeks jau taa pat vinjsh/vinja ir! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 man vēl patika viņa/viņas dziesmas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Jus zinat ka tas ir njemts no blogspot! un ta visa ir huina , esmu redzejis gadus 5cus vecus video klipus ar vinjas dziesmam , kad vinja vel nebija slavena. Mazak lasit sudus vajag. Viss notiek tikai del slavas Edited August 13, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) LOL, vina pati atzinaas. BTW http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/175760 Edited August 13, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 njaa, bet nesmsmu neviena citaa klipa vai bilde pamanijis piemeram te neizskatas ka butu kkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Daudz skoča vai noslēpa caurumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) lol. Man gan izskatās, un viņa/š pati/s teikusi, ka viņš ir maziņš Edited August 13, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Ar šo PR kampaņu (lai arī, cik dīvaina būtu) ir panākts tas, ko vajadzēja - lielāka sabiedrības interese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 es visu laiku domāju, ka viņa ir vienkārši neglīta sieviete Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Nesaprotu Tevi, viņa ir glīta sieviete, smuka ar savu makiāžu. EDIT: Nu vispār jā, mans mīļākais aktieris, un, "Džokeris", mans mīļākais varonis, so Edited August 13, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Tad jau var ari teikt, ka chalis tev avataraa ir smuks ! Bet ja par teemu, tad esmu shokaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Vispār esmu šokā... Interesanti, ko saka fani ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 VECHI PAR FANIEM GAN MAN BUS GRUTI TEIKT. Man vispar vinu ir zell, moshka kaads FANS sadomaas, ka arii patiesiibaa ir SIEVIETE, taapat kaa "LADY" GaGA, uzaudzees vel pupus, un driiz buus nah apokalipse, puse cilveku kroplji kaut kaadi!!! Es iedomaajos, mosh buus kaut kas liidziigs L4d, kad mees skraidiisim ar bitaam tos kroplus dauziit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Un pie reizes arī homoseksuāļus un ebrejus. Huzzah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts