Jump to content
GIGN Forum

Acc, Ieksh Pub.


Ogio
 Share

Recommended Posts

Sveiki, taa nu ir sanaacis, ka esmu atsaacis spelet cs un speleju loti aktiivi pedejaa laika ar niku Netiirais, bet mani traucē spēlēt čīteri, taka bieži spēlēju no rītiem un bieži arī vakaros, tad adminu trūkums ir acīm redzams. Katru rītu kad ieeju serveri parasti bombii kadi 3 chiiteri ar wh + aim, kā minimums.

Pa dienu ir noverojams, ka vienaa briidii ir 3 admini online, bet peec piecaam minuuteem jau vairs nav neviena un tad kaads aspraatis atkal domaa uzbombiit ar chiitiem, tapēc es prasu xb, lai varētu palīdzēt serverim atbrīvoties no chiiteriem!

Speleju ar niku - Netiirais

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

te prasās pilns posts ar smaidiņiem no lejas līdz augšai...

tiešām adminu nekad nevar būt par daudz, [varbūt arī var] bet ne šajā situācijā...

Smird pēc sūdiem, takā džinsi būtu piedirsti un nostaigāts tajos divas nedēļas, un pēc tam vēlreiz piedirsti...

Link to comment
Share on other sites

Ja godiigi tas liekas nedaudz smiekliigi, ka chalis ar shiim pravaam var kaut kaadus afigenaakos suudus sataisiit serverii. Ja sataisiis tad tik pat aatri pravas vinjam nonjems.

Es paliku neitraals jo neuzskatu, ka mans receklis kaut ko dos, kaut gan es dodu REC!

Link to comment
Share on other sites

Pēc statiem spriežot 110 stundas ir nospēlētas.

Uz pārbaudes laiku piešķirt tiesības un paskatīties, cik aktīvs tad šis censonis būs rīta stundās.

Vienīgi vai tev regots niks ir netīrais?

Ir, ir man regots niks. Un chiiteri no skillota spēlētāja arī māku atškirt, tas man problemas nesagādā! Ja ari neesmu isti droshs ieeju spectos un skatos.. Un activity man arii ir 100%, taka serveri pavadu diezgan daudz laika! :)

Link to comment
Share on other sites

Man liekas ka te Gludeklim ir pazishanaas privataa dzivee ar sho personu,jo ne ar ko vinsh nav izceelies,lai pieskjirtu vinjam xb pravas!Ne reizi nav reportejis vai palidzejis kadu mediiit!Varu arii kljudiities bet neesmu maniijis! Vel pie tam pats vinsh spelee ar 47protocolu,kas par neko labu neliecina :) Un SKILLS dzekam vispar istenibaa katastrofaals!

Link to comment
Share on other sites

Man pēdējā laikā sanāk spēlēt gan no rītiem, gan pa nakti. Piedod atvaino tevi pubā esmu redzējis tikai pāris reizes. Un tas, ka tev statos ir raxtīts 100 % activity, tas ir pilnīgs bullshits, jo pietiek divas dienas pa pus stundai uzspēlēt un tev rādīsies tas activity. Stundas arī tā pamaz tikai 110. Paskaties cik ir citiem, kas tiešām daudz laika pavada uz servera. Antene.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ANTI

Čalis samērā nesen ir tikai spēlējis.

gludekli es tevi cs vispār nēsmu tagad redzējis, kāds sakars no tava reca ?

Da tu esi pilnīgi stulbs. Nu un ka viņš nav cs'u spēlējis? Ja viņš šo cilvēku daudzmaz zin, tad viņam nav obligāti jāspēlē cs, lai spriestu par viņa spējām. Kā man kretinē visi tavi posti, cilvēka parodija.

Link to comment
Share on other sites

Hive, nuu es diezgan biezhi rushoju, tapec man skills nav tur baigi uberigais, jo es vienkarshi nevaru aizsesties aiz kastes un zurkoties, man tas liekas garlaiciigi izviests game taims :) es taka vairak speleju for fun, nevis prieksh statiem :) un, jaa dažreiz man ari sanak kadu bridi pavadit afk, taka score mani ipashi neintere =)

Un stundu laiks man liekas, ka man ir pienjemams.

Link to comment
Share on other sites

Nu nez, skills ļoti zems, lai spētu atšķirt skillotu no chitera + vel maz zinams, + vel pēdējā laikā visādām nejēgām ir sadotas tiesības, so domāju būtu laiks taka piebremzēt! Tiesa neko nesaku par tevi, jo tiešām maz esmu tevi redzējis serverī! Tomēr ANTI!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...