Traffic Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Vai ir iespeja ka free slot var ieguut bez ziedosanas? saprotiet man nau naudas! Es speleju kaucik labi bet taa iisti nekad nau sanacis paspelet gign serverii jo vienmeer visbiezak tas ir 10 min manu vietu ienem registreets speletajs! Tai lieta vaidzetu ko darit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 diemzheel nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Vai ir iespeja ka free slot var ieguut bez ziedosanas? saprotiet man nau naudas! Es speleju kaucik labi bet taa iisti nekad nau sanacis paspelet gign serverii jo vienmeer visbiezak tas ir 10 min manu vietu ienem registreets speletajs! Tai lieta vaidzetu ko darit! tu nēesi vienīgais kam ir šī problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Tas ka tu netieci serverii iekshaa nenoziimee ka mees tev dosim free slot. Padomaa reaali, tu neesi vieniigais. Tagad ja visi naaks un prasiis free slot un mees dosim, tad kaada vispaar no vinja jeega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 tu nēesi vienīgais kam ir šī problēma tu pat regjistreec neesi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Vai ir iespeja ka free slot var ieguut bez ziedosanas? saprotiet man nau naudas! Es speleju kaucik labi bet taa iisti nekad nau sanacis paspelet gign serverii jo vienmeer visbiezak tas ir 10 min manu vietu ienem registreets speletajs! Tai lieta vaidzetu ko darit! nē. Saproti, man nav naudas lai nopirktu serveri, ja tev nav naudas ko ziedot. Tā kā vari uzskatīt ka serveris neeksistē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts