Dievs. Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Es vienkārši garzemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Shitas jau sen redzēts visādos realitātes šovos, ieskaitot pa tv3. Nu dirsā tam chalītim, jāiet naxuj pakārties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted August 5, 2009 Author Report Share Posted August 5, 2009 Man gan liekas ka ta ir meitene un pakarsanas vieta butu jaiet meza pie citiem kokiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ja es patiešām nekļūdos tad tas ir džeks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) DIDEE Meitene man šķiet :/ PSC īsts staigājos koks !! Edited August 5, 2009 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ja jūs pa tiešām nekļūdaties tad jūs te tā nerakstītu,lol cilvēkam nabagam tāda huiņa šitie ņem un apdirš viņu, lolfail Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Kā jums ar angļu valodu? Tas ir džeks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 lol kāda atšķirīga džeks vai meitene druīdiem drāzties tāpat grūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Tas ir shaumigi! Es vinja vieta jau butu sen pakaries! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ar tādiem pirkstiem jau grūti cilpu uzsiet..tas tā melnais humors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Redz, ka tomēr paliek čalim labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Es neticu ka kas tads reali dzivee varetu atgadiities,tas droshvien ir shova elements! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Nu nereāli tādas rokas. p.s ja kas tāds tiešām var notikt, tad tiešām žēl to cilvēciņu. Edited August 5, 2009 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 LOL! Tas tachu ir fake dumji esat??? Nu pienjemsim, ka chalim aizgaja audzeji/adas senite whatever... Pret abiem ir zales. Pret audzejiem smaga kjimijterapija, pret senitem ziedites. Ko tad 0 vinsh gaidija, kaemr vinjam kaja parvershas par kluci, un tikai tad izdomaja apmeklt arstu? Cik stulbam ir jabut, lai kaut kam tadam vispar noticetu? Piedevam - ja cilveks zaude 30% adas, saglabajot ekstremitates, tad vinam tapat butu janomirst, jo ada ir loti svarigs cilveka organs! Mulaaapiu bljin plana galdinja urbeji! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 p.s ja kas tāds tiešām var notikt, tad tiešām žēl to cilvēciņu. SAME! Smumji, man viņa žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted August 5, 2009 Author Report Share Posted August 5, 2009 Cik stulbam ir jabut, lai kaut kam tadam vispar noticetu? Piedevam - ja cilveks zaude 30% adas, saglabajot ekstremitates, tad vinam tapat butu janomirst, jo ada ir loti svarigs cilveka organs! Mulaaapiu bljin plana galdinja urbeji! BEefs Dums esi tu. Tas nav feiks! Reali vieniga vieta kur vins zaudeja ada bija uz rokam un kajam un tikai pasos galos. Uz sejas tie sūdi parāk mazi lai vispār pievērstu tiem uzmanību. Tātad kādi 5-10% So? Un moš nejau viņš speciāli negāja pie ārsta, viņš nāk no bomzīgas džimenes kura neva ratlauties staigāt pie ārstiem. Padomā cik vis tas izmaksā. Cik gadijumi nav bijusi kad atistas kautkadi kroplojumi tikai tapec ka cilveks nav spejigs apmaksat arsta pakalpojumus un dzivojot nabadziba. P.S Pietam arsts pats vinu atrada caur realitate sovu un uznemas arstet vinu. Nevis zens izdomāja ka tagad sāks arstēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Lai nu kā, ja tas kaut vai ir feiks, lai veicas čalim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Cik stulbam ir jabut, lai kaut kam tadam vispar noticetu? Piedevam - ja cilveks zaude 30% adas, saglabajot ekstremitates, tad vinam tapat butu janomirst, jo ada ir loti svarigs cilveka organs! Mulaaapiu bljin plana galdinja urbeji! BEefs Nav tas feiks. Šis chalis bija iekš mediķu foruma(sanāksmes), kur par viņu daudz un gari runāja.. Edited August 5, 2009 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 bišķiņ tā joc;igi,, no tā pirmā video, kad pirksti izskatās, kā zari, reāli tak tādus nevar pakustināt, bet nedomāju, ka tas ir fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Ir vai nau fig zin, bet nu man šķiet ka ir, jo reāli paskatieties, raidījumus par cilvēkiem vjetamā, vai arī pēc černobiļas ātomstacijas sprādziena!!!! Tur vēl šausmīgāki kropļi ir!!!! Vienā raidījuma bija paty cilvēks ar divām mēlēm un viena no tām bija izaugusi aizmugurē kaklā galvas liemā vot tas ir OMG!!!! Audzēji ir visādi.... That is US world... Edited August 7, 2009 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now