T0masS Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nu Franiju uzvarējām ar Aneti ierindā, tas tomēr ir savādāk. Telefonam nav bijusi diskvalifikācija, Ādis jau pateica, ka nespēlēs izlasē. Kambala un Šķēle - nezinu. Diskābelis pagājis + man šķiet, ka viņiem bija 'nosacītais' sods. Tā ka turpmākais paliek treneru un spēlētāju ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne-rusejosais Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Man šķiet, ka daudziem tagad tā ir - vienalga, kas uzvar, izņemot Heat Tas gan. ļoti daudzi ir pret Heat. Bet es domāju, ka viņi vinnēs tāpat, kā tas bija tajā gadā, kad sagāja Bostonas 3nieks un panēma gredzenus un tgd būs tāpat. Es esmu par Heat. Par NBA - galvenais, lai Heat nav čempioni, vienkārši riebjas skatīties uz to pāraugušo mērkaķi Lebronu, kad viņš iedanko un uztaisa debīlu seju itkā būtu apdirsies, vai arī Weids - krata galvu un aiziet kā baigais vecis, kaut tie klauni aprautos un varētu iet kratīties citur Vēl tagad atceros kā viņš, kad vēl spēlēja Cavalieros dejoja spēles laikā un Noa gandrīz viņam iedeva pa seju. http://www.youtube.com/watch?v=auldAqeBOBE kāda starpība kā viņš ir izaudzis?? Vnk normāli uzkačajies kā daudzi citi basketbolisti un viss. Vnk tev skauž, ka viņš tāds izaudzis, jo gan jau pats esi kkāds sīks čalīts ar mazu krāniņu un ar masu, kādi 40kg. Un daudzi NBA spēlētāji preicējas. Paskaties kā Carters agrāk preicājās un arī Garnets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 kāda starpība kā viņš ir izaudzis?? Vnk normāli uzkačajies kā daudzi citi basketbolisti un viss. Vnk tev skauž, ka viņš tāds izaudzis, jo gan jau pats esi kkāds sīks čalīts ar mazu krāniņu un ar masu, kādi 40kg. Un daudzi NBA spēlētāji preicējas. Paskaties kā Carters agrāk preicājās un arī Garnets. galīgi garām Tu šauj puiss, galīgi garām, bet runājot par krāniņiem,, tu esi uz tā pāraugušā gorillas krāniņa uzkāpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Man kaut kā liekās, ka Džeimss ar to savu savu dejošanu un citām tizlajām lietām ir pataisījis sevi par klaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nu ir tā jocīgi, bet Pīrss finālsērijā pret LAkers, kad Bostona paņēma gredzenus arī sevi par klaunu pataisīja. Nestuves un tas viss teātris. Ķipa tafgajs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nerūsējošais, saki godīgi, cik tev gadi? Dodu 15 vai 16, right? Tavi uzbraucieni ir pamatskolas līmenī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Nu ir tā jocīgi, bet Pīrss finālsērijā pret LAkers, kad Bostona paņēma gredzenus arī sevi par klaunu pataisīja. Nestuves un tas viss teātris. Ķipa tafgajs. Labāk tā, nevis dejot laukuma malā un bļaustīties kā nenormālam iesildīšanās laikā. Edited May 20, 2011 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Piekritīšu tam, ka abi izgājieni ir vairāk kā infantīli. Šeit es nespēju iedalīt, kurš nu ir stulbāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Ko jus tur dirshat ! Tas ir bizness bljad ! Heat pacela bulljus ! Beidzot Chris Bosh sak radit , kada jega no vinja ir, pret tadiem luuzeriem ka boozers un noah , kuri ir reali nulles offensive rebos un def. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 Cik es noprotu, tu saki, ka Būzers ir Noā ir nulles atlēkušajās bumbās uzbrukumā un aizsardzībā? Paskatīsimies pagājušās spēles statistiku: Būzers 17 bumbas (7 uzbrukumā, 10 aizsardzībā), Noā 5 bumbas (1 uzbrukumā, 4 aizsardzībā), Bošs 5 bumbas (5 aizsardzībā). Īsti neizprotu tavu kritiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne-rusejosais Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Labāk tā, nevis dejot laukuma malā un bļaustīties kā nenormālam iesildīšanās laikā. Nu tie jau ir Cavs laiki. Tur viņš tāds bija, bet tgd jau vairs nav pirms spēlēm tās "fotogrāfēšanās" un visādas dejošanas. NU man dažreiz arī liekās stūlbi tās galvas kratīšans, bet kā ir tā ir. Nerūsējošais, saki godīgi, cik tev gadi? Dodu 15 vai 16, right? Tavi uzbraucieni ir pamatskolas līmenī! 16 :D Nu bet es mācos vidusskolā. Es nezinu kāpēc es tad kko tik stūlbu uzrakstīju, tgd pašam liekas debīli... Bet vnk nesaprotu, ko visi diršs par pāraugušu gorillu, jo vnk viņš ir izaudzis garš un sevi normāli uzkačājis. Tad ko jūs varat teikt par Howardu, kurš vsp ir nereāli pārkačājies??? Viņš vsm nav tāds kā Durants, kuram ir tievas rokas un kājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Tev vajadzētu padomāt par pareizrakstību! Žēl Tunder, tik tuvu, bet tomēr nekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Nu Dirks patiešām iekāpis monstrā. Patiešām grib gredzenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Viņus bosh drāte āra offensivly , ko tieši tu nesaproti ? Pēdējā spēle viss bija redzems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Ozh tomer pec HEAT-MAVS finala,nevis kaa cereju BULLS - THUNDER... Bet vel jau viss priekshaa..Abaas serijaas tikai 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Urban, tad raksti pareizi. GoodMen, Mavs vadībā ar 3-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Bus Dallas Pret Heat . D.rose sogad gredzens atkrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Atkal neguleta nakts, sapisti nervi un zaudeta nauda toto. :@ Spele loti lidziga vakardienas OKC:DAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Tā arī bija , scenārijs līdzīgs tiešām DAL VS OKC. Bet kā redzam OKC un Bulls ir problēma ar delivering points in clutch time . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Labi, ka Lebronam nav tada probleema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Miedzinjsh visiem jau ir tāda problēma , bet atslēga ir balstīta uz to , cik bieži tu vari deliverot pts in the clutch time . Un lebrons ir stipri priekšā tādam d.rose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Labi, ka Lebronam nav tada probleema! PO jau īsti nav. Pret Bostonu 2 trīnīšus iemeta ar ko arī uzvarēja sēriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Miegs vienkārši ļoti tālu no saprašanas basketbolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Tomer nedaudz zheel Thunder..Tik labi pedejaas 2vas speles turejas un she tev njeema un galotnee pakaasa...Laikam par maz pieredzes...Nu ko..Ja cer ka Bulji tomer spes atrast savu speeli..bET KAUT kaa neticaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Miegs vienkārši ļoti tālu no saprašanas basketbolā. Vismaz prieks, ka vairāk par tevi rubīju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now