Jump to content
GIGN Forum

Basketbols


Asijs
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Spēlētāji prom, bet apdrošināti tak bija :)

Bet nu nba ies karsti, komandas varēs izmest vienu spēlētāju un izmaksāt viņam algu ārpus salary cap.

Magic ies karsti, redzēs vai lakers dabūs howardu un no kā viņi atteiksies.

Varbūt Nesh izmet un viņš pievienojas Miami :) Būs interesanti decembrī

Edited by Kaupo
Link to comment
Share on other sites

Nu ar to , ka shii NBA zvaigzhnju speleeshana Eiropaa buus stipri iislaiciiga , reekjinaajaas gan komandas , gan speeleetaaji. Un konkreeti par Turkiem , vinjiem smagi po..besiktas boss skaidri un gaishi pateica , ka mums ir nafta un pikjis nav probleema. Vinji starp citu bija pirmie , kur paraadiijas Kobes mistiskie cipari.

Link to comment
Share on other sites

Reka daži no Ķīnas nemaz prom netiek. Viņiem nebija opcja atgriezties nba

Bet nu lai aizstātu viņus vajag atbilstošus spēlētājus, tātad būs jāpārpērk no ctiem.

Kobes mistiskie cipari parādījās Itālijā jau pirms nba lokauta sākuma

Edited by Kaupo
Link to comment
Share on other sites

espnā (?) pirms kāda laika par to runāja. Diemžēl nebija laika visu redzēt, bet teica, ka tur esot kaut kāds spēļu limits pēc kura arī to apdrošināšanu skatās. Bet tā kā visu nevarēju noskatīties, tad iespējams, ka kļūdos. :)

Link to comment
Share on other sites

jopcik, K.Valters tik sakarīgi spēlē!!! esmu pārsteigts. nebija sanācis ilgu laiku redzēt šo cilvēku darbībā. no individuālista par eirolīgas cienīgu saspēles vadītāju, par ko gan var spriest arī pēc tā ka viņš tur arī atrodas. bet nu tieši par spēlētāja spēles stila izmaiņām esmu patīkami pārsteigts. tikko redzēju spēli pret žalgiri. žēl ka neielika pēdējo metienu, kas varēja izvilkt pagarinājumu. ehh. cepuri nost!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Runājot par Aņdžu, pilnībā nesaprotu, kā var spēlēt tāds spēlētājs NBA kluba sākuma sastāvā, vidēji spēlē 4punkti, kādas 5 atlēkošās un maksimums 2 bloki.. :D Lieki piebilst cik puika saņem par to! :slap:

Andžam jau treneris neatļauj iejusties komandā ,spēles laiks ir krietni par mazu ,lai varētu sevi pierādīt. Pirmajā sezonas spēlē viņš ļoti labi sāka 5min bija 6+4 ,bet treneris nez kapēc viņu noņēma. Vēl liels - ir tāds ,ka GSW vairāk spēle notiek starp 3 spēlētājiem (Ellis,Curry,Wright) + Lee ,kurš uzreiz kā tiek pie bumbas sāk indviduāli apspēlēt , Biedriņam bumbu iedod ļoti reti. Pagājušonakt Biedriņš sāka atkal labi 8min 8+4 ,pēc tam maiņa un atkal viņu nelaida laukumā ,izskatās ,ka Goldensteitas treneris vienkārši negrib atļaut Biedriņam sajusts spēles garšu. Jācer, ka nākamsezon viņš tiks komandā ,kura viņu pratīs izmantot.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...