kerchs Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 nja tagad es zinu datumus ceru ka vieta bus tuvu udenim lai var ari nodzhumiit!!! p.s. var dabut warn level nu ta apm. uz 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Es domaaju, aiz ALFAS ir forsha pirts Macho varu ieteikt - pirts balozhos ir OK!!! un nav taalu no riigas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 wow, pirmie ieteikumi kuru nopietniibu papildina debiili smailiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 pirts Balozhos jau tiek aktiivi izmantota no H2 puses , bet nu kaapeec ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 nu man tās pirtis kaukā ne sevišķi saista, labāk kaukur dabā, pie ezera Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 fock, es zinaju ka tu taa teiksi. ok, ja piedavajas iespeejas uz kautko citu (taa kaa oddish saka), ne tikai dzerstinju, tad kaunt mī in. p.s. forsh kakjiits, out Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 nu es pēc iespējas tiešām centīšos atrast ko tādu lai nav gluži košana telpās. redzēs kā sanāks. un EDD - šī atbilde man patīk daudz labāk p.s. mhm, kaķis rzl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 datumi ir ok 90% ka gan jau buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 eu, nedomaa tikai, ka man kaadu briidi nav gribeejies braukt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 nedomāju gan, I just don't accept "no" as an answer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 eu ta principaa datumi ir nolikti galiigi ?? tik jautaajums, jo vienkaarshi iekriit vel1 festinsh tai laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 tie kas grib pārcelt datumu - izlasiet vēlreiz pirmo poustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 macho tev laikam veel vismaz kaadas 10 reizes naakasies daudziem atkaartot par datumu un to paarlikshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 labas ziņas pidiņi! Izskatās, ka pasākums norisināsies 36km no rīgas uz ķekavas pusi - pie ezera vietā ko sauc par Plakanciemu (vai kaut kas uz to pusi) neko vairāk pagaidām neteikšu, jo vēl jāaizbrauc tā vieta apskatīties. Bet domāju, ka būs īstā - kāreiz priekš divdiennieka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 man buutu ljoti patiikami, ja pasakums saktos 20. augustaa. out Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 tieši CIK stulbi jūs varat būt. Bļe es teicu 19-21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Hmmm...plakanciems...plakanciems...šķiet, ka es pat tur esmu tusējis, tik īsti nevar atcerēties, kad sasprindzinu smadzenes sāk bišku sāpēt...bet jebkurā gadījums es ar prieku piebiedrošos un garīgi esmu pat gatavs atbalstīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 jēeij plakanciems laba vietiņa, ganjau darbs netrauces un busu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 vispaar jau preciizaak buutu teikt netaalu no olaines apm.. bet nu wadeva, vieta ir forsha.. pirms paaris dienaam no turienes atgriezos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) nu tur kjekava ir caur mezhu braucot 9km ataaluma.. aa un jelgava arii netaalu ir.., bet vistuvaak olaine protams! Edited August 1, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 paziistama vieta varbuutaas ka pat arii ir buuts tur kur macho plaano to visu riikot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 tātad, sīkāka infa būs ceturtdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 vietas satelītuzņēmumi būs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 skaidra lieta. Es savu sateliitfochuku panjemshu liidzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 googlee varees iezuumot. google.plakanciems.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now