tepikjis Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Jūs kāds neziniet, cik ilgi gandza turās asinīs? Varbūt var kaut kā paātrināt, lai viņa izietu ārā? draugs kaut ko teica par vīnu, bet netā neko atrast nevarēju... Dirsā man būs jāiet uz asinsanalīzēm bet bled es nesen kurīju un bled ja atradīs tad ir DIRSĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Nu CHAMON. Tev tās asinsanalīzes pēkšņi no gaisa nokrita? Pārlej asinis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 (edited) nu man tjipa limfmezglos ir kaut kāds iekaisums un māte teica ka rīt brauksim pie ārsta, un tur bled laikam nems analīzes un tad ir nahuj adios motherfucker prom uz narkologisko centru! Edited July 21, 2009 by tepikjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 vispār pa defu asinisi pilnībā atjaunojāss ~25 dienās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 (edited) ej dirst es esmu parmizis, jauztaisa joints! : Edited July 21, 2009 by tepikjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 : Pielieto Little-boy-don't-wanna-go-to-school metodi, pasaki rīt muterei, ka sāp galva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Ja taisa parastās, tad neko neatradīs, atradīs tad, ja taisīs narkoloģiskās analīzes, tā kā chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Neviens tev tur neko neuzrādīs. Edited July 21, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Tieši tā, ja speciāli meklē tad tikai var atrast. Parastajās neuzrādās. Cik es sapratu tad asinīm liek klāt speciālu reaģentu, lai to thc atrastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Heh. Muļķības , es vēl nesen taisīju, tās pārējās ir par atsevišķu piemaksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Man comam slimnica neko neuzradija. Takaa nemiiz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Nu ko lai saka, nav jāpīpē maziem bērniem. 2 varianti: Ej viens pats pie ārsta Vai atzīsties mātei Par tēmu http://www.google.lv/search?hl=lv&q=k%...sinis&meta= , bet neesmu pētijis, kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shut The Fuck Up :) Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 nu ja ka neuzrada tur neraadis ka esi sakurijis un pardzeeries pats esu taisijis un alcho neuzraada ofic. (ja netaisa specialo analiizi) bet teu netaisiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 PAAAAAAALDIES myth!!!!!!!! wohohohohoho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! davai dzheki, jaiet apraudziit staadinji!!! Neesi tik drūms... Esli labak dūms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Narkotisko vielu analizes njem no urina, nevis no asinim. Tas ir pirmkart. Un otrkart - tev veiks standarta analizes - pilna asins aina un tas ari viss. Un pilkna asins aina ir leikociti, trobmociti, grimshana un vel dazhi sudi, bet tur nav ne smakas no narkotiku testiem, ta ka nemiiiz! Narkotiku testi asinim ir loti dargi un tapatas neviens tavas asinis uz to neparbaudis. Ta ka chill. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) narkotiku tests maksā 62 ls bet nu jā ir tā kā teica beefs. Edited July 21, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 varu tev cūkas asinis sagādāt ko nodot analīzei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Uz narkotiku analizi tev ganja bus menesi apmeram asinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) matos turās vis ilgāk , līdz 3 mēnešiem btw: Asinīs - līdz 14 dienām, ūrinā - līdz 40 dienām. Edited July 21, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 jukka, laiks ir atkarīgs cik bieži pīpē. Ja tikai vienu reizi tad aptuveni 2 weeki, tālāk ar katru jo palielinās tas laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Varbūt bišķin ne pa tēmu, bet nu vienreiz jau prasīju te kapēc man tā ir, atbildes bija graujošas bet es atkal nesen esmu nodevis asins analīzes, nu tipja paņēma no manis asinis un lol, viņas man bija nevis sarkanas, kā filmās, multenēs, spēlēs, bet tumši meln-sarkanīgas, no sarkanā bija minimāla, pārsvarā melnas, bet es nepīpēju neko vispār Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 bet es atkal nesen esmu nodevis asins analīzes, nu tipja paņēma no manis asinis un lol, viņas man bija nevis sarkanas, kā filmās, multenēs, spēlēs, bet tumši meln-sarkanīgas, no sarkanā bija minimāla, pārsvarā melnas, bet es nepīpēju neko vispār Tas varētu būt dēļ tā , ka Tu dzer visvisādas sulas . Vismaz , kad es biju mazāks , man bija problēmas ar asinīm , bet tad es padzēru upeņu sulas vai vīnogu,huj vin zin , kādas , bet tad man asinis uzlabojās , un bija tumši sarkanas , vairāk jau uz bordo ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 vēnās asinis ir tumši melnas, bet artērijās gaiši sarkanas, ja nejaucu. filmās griež artērijas, bet asinis ņem no vēnām Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepikjis Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 huahuha es neko nesaprotu :D arii riit pie daktera braukshu aplbiezies!!!!! hahaaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts