gangstadog_Hakeris Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 Vai šis topiks iesūkā? Tu mums iesūkā neviens cits! Te vispār ir normāli cilvēki jeb arī tikai domā ka netā var darīt ko grib izlapmāties,un tt? bļād die sīkie laikam sēž pie monitora un smejas par savām glupībām,paši kautkādi miksties jefiņi a netā tēlo lielos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Ejiet dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Te vispār ir normāli cilvēki jeb arī tikai domā ka netā var darīt ko grib izlapmāties,un tt? bļād die sīkie laikam sēž pie monitora un smejas par savām glupībām,paši kautkādi miksties jefiņi a netā tēlo lielos! Tu neatbildēji uz jautājumu, tākā P.S. acido - ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Shitas topiks iesuka. Kada jega no jautajumiem, uz kuriem nav jaiespringst pareizi atbildet? Tada gadijuma tas ir parasts postu krashanas topiks. :/ Kapec Plikais MANI VAKAR NOBANOJA OILRIGA???? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Taapec kad biifam ir 0 chiiti. Kaapeec alus palielina sievieteem kruutis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) LOL! Man ari alus palielina krutis un ari vederu. Kapec lai chiksam nepalielinatu? :DDD Logiski, ne?! Resnajam parasti vienmer ir LIELI pupi! Rekur bildite! btw - vari vinai uzzvanit 22346006 un paprasit, vai vina dzer alu. Un vel paprasit, vai iedos bez gumijas pakalja! muahahhahaha Nakamais jautajums - Kapec dzhekijam chanam seja ir parvertusies ka sapuvis kartupelis un tagad vinsh atgadina tos policistus no gramatas nezinitis uz menes? BEefs Edited July 17, 2009 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Tāpēc, ka kartupelis nevar būt mūžam svaigs. Kāpēc baloži pa nakti nokrāmējuši manu palodzi? Kāpēc, piemēram, ne kaimiņa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) viņi protestē pret tavu nūdismu, apģērbies beidzot. Kāpēc šodien ir tik karts, bet vakar vienkārši lietus skaloja mani kanalizācijā? Edited July 17, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Jo Tu dzīvo Latvijā... Kāpēc es no rīta nesaklāju gultu? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Tapec ka tu esi slinks lohs un tavas atbildes ir tik pat lohiskas! muahahah! Kapec Kiwix ir slinks lohs? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 tapēc, ka viņš nav stingri audzināts Vai no BJ var dabūt AIDS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Vai no BJ var dabūt AIDS ? Šaubos... Cik garš ir vidējais cilvēka pimpis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 No BJ var dabūt AIDS Cik daudz matu ir uz galvas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 nu tā pēdējā atbilde bija galīgi garām, tik pat labi es tagad atbildu, ka es nezinu, cik garš ir vidējais locekļa garums. that sucks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Baltajiem loceklis esot ap 15 - 16cm erekcijas stavokli. Negeriem nedaudz garaks (16 - 17). Domaju, ka no BJ ir loti gruti dabut AIDS, jo siekalas loti nogalina aids. Ja nu vienigi sakozh peni un vecenei/zhalim visas smaganas asinjo. ok. nakamais jautajums - kads varetu but nakamas Iron Man filmas sizhets? Ka nopratam no iepriekshejas filmas pasham beigam (tur paradijas Samuel L Jackson), tad Tony tiek uznemts kaut kada slepena uber organizacija. Beefs Edited July 17, 2009 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 neskatījos, taka nezinu Vai kefīru pārdod bērniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Lфмiski, ka pвrdod. Nahujam ir jвatbild uz jautвjumiem, ja cilvзks nezin atbildi un pat necenрas kko sakarоgu uzrakstоt, vairвk par - nezinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Vai kefīru pārdod bērniem? Jā.Kad biju sīkāks, man pārdeva.Nezinu, kāpēc lai to nepārdotu? Tur alkohola vispār var teikt nav. Turpināšu ar GooD_MaN Kāpēc lielai daļai Latvijas iedzīvotāju Kaznachevsky šņabis liekas pretīgs? Kāpēc tie labāk dod priekšroku kautkādai Moskovskaya Vodka nevis Kaznachevsky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 palasiju un sapratu!!! šis topiks ir jāslēdz. Varbūt atradu divus kaut cik sakarīgus jautājumus un vienu normālu atbildi. soo, džeki slēdzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts